قیمت Steam Machine مشخص شد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
steam_machines_alienware-600x271.jpg

بالاخره قیمت Steam Machine که توسط چند کمپانی مختلف ساخته شده است، معلوم شد.

قیمت‌ها از چیزی نزدیک به 500$ تا 10 برابر آن یعنی 5000$ متغیر است و بنا به سازنده و تجهیزات درون آن تغییر می‌کند. از اسامی سازندگان می‌توان به Asus ،Alienware ،Digital Powers ،Zoatc و ... اشاره کرد.

اما سوال اصلی این است که آیا هدف این ماشین‌ها قشر طرفدار کنسول است و آیا آن‌ها با توجه به این قیمت‌ها راضی به خرید آن خواهند شد؟

• Alienware Steam Machine, starting at $479.99
  • Alternate Steam Machine, from $1,099.99 to $1,999.99
  • Asus ROG GR8S, starting at $699.99
  • Digital Storm Eclipse Steam Machine, $699.99
  • Falcon Northwest Tiki Steam Machine, from $1,999.99 to $4,999.99
  • Gigabyte BRIX Pro, $599.99
  • iBuyPower SBX, starting at $459.99
  • Maingear DRIFT, starting at $849.99
  • Materiel.net Steam Machine, $899.99
  • NextBox, from $799.99 to $1,299.99
  • ORIGIN OMEGA Steam Machine, from $899.99 to $4,999.99
  • Scan 3XS ST Steam Machine, from $999.99 to $1,299.99
  • Syber Steam Machine, from $499.99 to $1,399.99
  • Webhallen S15-01, $949.99
  • ZOTAC Steam Machine SN970, $999.99

جزئیات بیشتر
منبع

این واکنش از طرفداران pc قابل انتظار بود.ولی چه فرق داره که خودت بری یک کیس ببندی تا اینکه یکی از اینا بخری.مدل 500 دلاریش با گرافیک قویی تر قادر به اراعه گرافیک در سطح کنسول نیست.در هر صورت واقعیات قابل انکار نیستد
این واکنش از یه طرفدار کنسول کاملا قابل انتظار بود قطعا مدل 500 دلاری از کنسولهای موجود کیفیت بهتری دارن بدون شک در هر صورت واقعیتی که تو سخت افزار خلاصه بشه به هیچ نحوی قابل انکار نیست

از قدیم میگن یکی باباشو تو این سبد بزرگ ها میشونه بعد میبره بازار که بفروشه
بعد همه میگن می خوای باباتو بفروشی؟؟ خجالت نمی کشی؟؟؟؟
میگه نترسید یه قیمتی میگم که کسی نخره:دی
ـــــــــــــــــــــــــــــ
تا اونجایی که من می دونم اگر یک کنسول و یک pc با سیستم مساوی و در شرایط کاملا یکسان داشته باشیم به هیچ وجه نمی تونه اون pc کیفیتی مشابه کنسول رو ارائه بده(دیگه چه برسه بخواییم کیفیت اینارو در طول یک نسل مقایسه کنیم:d)
دیگه فکر کنم چند سالی باید گزشته باشه از زمانی که مقایسه سخت افزار دو چیز روی کاغذ ملاک خیلی مهمی بود:دی
چون همین الان خیلی از چیزا پیدا میشه که تو کاغذ ضعیف تر از دیگری هستن ولی در عمل...:دی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در کل اگه کسی برای گیم می خواد یا باید کیس ببنده یا به مدل های بالای 1000 دلاری فکر کنه

از قدیم میگن یکی باباشو تو این سبد بزرگ ها میشونه بعد میبره بازار که بفروشه
بعد همه میگن می خوای باباتو بفروشی؟؟ خجالت نمی کشی؟؟؟؟
میگه نترسید یه قیمتی میگم که کسی نخره:دی
ـــــــــــــــــــــــــــــ
تا اونجایی که من می دونم اگر یک کنسول و یک pc با سیستم مساوی و در شرایط کاملا یکسان داشته باشیم به هیچ وجه نمی تونه اون pc کیفیتی مشابه کنسول رو ارائه بده(دیگه چه برسه بخواییم کیفیت اینارو در طول یک نسل مقایسه کنیم:d)
دیگه فکر کنم چند سالی باید گزشته باشه از زمانی که مقایسه سخت افزار دو چیز روی کاغذ ملاک خیلی مهمی بود:دی
چون همین الان خیلی از چیزا پیدا میشه که تو کاغذ ضعیف تر از دیگری هستن ولی در عمل...:دی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در کل اگه کسی برای گیم می خواد یا باید کیس ببنده یا به مدل های بالای 1000 دلاری فکر کنه
مسله اينجاس كه نميشه هيچ وقت دقيق گفت چه سيستمي بايد بست دقيقا مشابه كنسول باشه. فقط ميشه از نظر قيمت مقايسه كرد.

ا اونجایی که من می دونم اگر یک کنسول و یک pc با سیستم مساوی و در شرایط کاملا یکسان داشته باشیم به هیچ وجه نمی تونه اون pc کیفیتی مشابه کنسول رو ارائه بده(دیگه چه برسه بخواییم کیفیت اینارو در طول یک نسل مقایسه کنیم
:d
)
دیگه فکر کنم چند سالی باید گزشته باشه از زمانی که مقایسه سخت افزار دو چیز روی کاغذ ملاک خیلی مهمی بود
:biggrin1:

تا کیفیت رو چی بدونیم
آیا کیفیت فقط اون چیزی که میبینیم یا احساس میکنیم؟
یا اون اعداد ارقام فریم و رزولوشن و کیفیت بافتها و aa و af و... هستش ؟
تو خیلی از بازیهای کنسول از فریب و بزک استفاده میشه بخاطر کمبود سخت افزاری که خودش هنریه

یه مسئله ای برا من حل نشده.
تا مقایسه قدرت کنسول و pc میشه همه pc فنا میچسبن به گرافیک های n دلاری و رزولوشن 4k و فریم بالای 60 تو پلتفرم محبوبشون .
اما موقع خرید قطعات یا مشاوره برا خرید که میشه میان میگن آقا یه سیستم توپ میخوایم که تا 4 سال همه بازی هارو فول اجرا کنه و آخ نگه اونم نهایت 3 تومن. بعد که میشنون فقط گرافش میشه 3 تومن قهر میکنن.:d
الان اینجا هم وضع همینطوره.
این بابا گفته رنج قیمت دستگاه 500 تا 5000 دلاره.
500-1000 دلاری که میشه لگن تو عالم pc gaming مخصوصا تو مینی pc ها.
4000-5000 دلاری هم میشه یه چیز لوکس بیمصرف مثل کنسول ایسوس که کل هیکلش اندازه یدونه کارت گرافیک های انده.
میمونه رنج 2000-4000 که اونم همونایی میگیرن که الان میرن اپ تاپ گیمینگ میگیرن و 1 سال نشده باید بندازنش دور.
البته بماند که ابن وسط هر کدوم از شرکتها کلی هم آت و آشغال میندازن تو دستگاه تا گرونتر بفروشنش.

اما در آخر باز هم میمونه فقط و فقط کنسول ها و pc .

تا مقایسه قدرت کنسول و pc میشه همه pc فنا میچسبن به گرافیک های n دلاری و رزولوشن 4k و فریم بالای 60 تو پلتفرم محبوبشون .
اما موقع خرید قطعات یا مشاوره برا خرید که میشه میان میگن آقا یه سیستم توپ میخوایم که تا 4 سال همه بازی هارو فول اجرا کنه و آخ نگه اونم نهایت 3 تومن. بعد که میشنون فقط گرافش میشه 3 تومن قهر میکنن.:d
4000-5000 دلاری هم میشه یه چیز لوکس بیمصرف مثل کنسول ایسوس که کل هیکلش اندازه یدونه کارت گرافیک های انده.
میمونه رنج 2000-4000 که اونم همونایی میگیرن که الان میرن اپ تاپ گیمینگ میگیرن و 1 سال نشده باید بندازنش دور.
البته بماند که ابن وسط هر کدوم از شرکتها کلی هم آت و آشغال میندازن تو دستگاه تا گرونتر بفروشنش.

ای ول اومدی! دمت گرم تاپیک داست می خوابید. کلا حال می کنم با پستات داداش. کوچه علی چپ چطوره خوش می گذره؟

چرا لب تابای گیمینگ زو بعد 1 سال میندارن دور؟؟

کاری به ارزش داشتن یا نداشتن دستگاه ندارم خیلی ولی تصور بازی کردن DOTA روی یه کنسول واقعا یه رویای فانتزی زیباست :d:x
کنسول نیست. Valve بهش میگه "living room PC" درواقع همون PC با همون قطعات معمول داخل کیس هست که الان بصورت جمع و جورتری وجود داره.
حقیقتش من تا الان کسی در ایران ندیدم که بخواد در اتاق نشیمن تجربه ای از PC Gaming داشته باشه(جدا از غیر ممکن بودنش به لطف کوسه های خلیج فارس)اما به شرط وجود نت درست حسابی با 50 دلار خرید Steam link میشه به این هدف رسید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or