قیمت psp go

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
psp-go-2.jpg

طرفداران این کمپانی وقتی قیمت این دستگاه رو در play stationblog دیدن یکی یکی
نارضایتی خودشون رو نشون دادن .
سونی در این سایت تاریخ امدن pspgo رو1 اکتبر و قیمت رو 249$ اعلام کرده که به نظر گرون میاد.

در 40 پست کاربران عضو بیشتر افراد ناراضی بودند:

"اگر شما قیمت اینو 199$ کنید میخرمش"

" همش فرق بین ps3 و psp go که یک کنسول دستی هست 50$ دلاره؟؟"

"من میتونم با 249$ یه psp بگیرم وبا 299$ یه ps3 . خوب پس من 50 تومن میزارم رو پولم و یه ps3 میگیرم"

http://news.punchjump.com/article.php?id=8736

افراد دیگر هم بدتر بودند!!!
" psp go شکست خواهد خورد "
و...

تاریخ امدن pspgo رو1 اکتبر و قیمت رو 249$ اعلام کرده که به نظر گرون میاد.
ps3 هم از 600$ رسید به 299$. این هم قیمتش میکشه پائین.
با پول این یارو میتونه بین ps3 و 360 , !!W یکی رو انتخاب کنه :laughing:.
رسما داره تلکه میکنه ملت رو!.

بابا اول بزارید جریان قیمتش درست شه که البته این حرفها تو گوشه Sony نمی ره از بس تو این چند سال تو حیطه ی کنسول سونی بد عمل کرده که تا حالا شرکت صا ایران اینقدر بد عمل نکرده البته نسبت به سابقه ی فوق درخشان این شرکت در نسل قبل و قبل تر عرض می کنم.

ای بابا حالا یه جوری راجب کنسول پورتیبل صحبت میکنن اینگار این اولیشه!
همین الان psp 3000 رو تو تهران 200 میخرن! بعد این که جدیدتر اومده و قطعاتش قیمته کمتری برای سونی داره رو 240 میخواد بده!
تازه مونیتور کوچکتری هم داره!

شما ها به خودتون نگاه نکنین اولی که امد قیمتش چند بود چقدر آدم PSP اولیه رو گرفتن خوب این هم همون وضع رو داره .

محمد راست میگه شما از اول PSP 200 خریدین :eek: که الان میگین با قیمتش میشه یه 360 یا Ps3 خرید
الان PSP چنده خوب با یکم پول گزاشتن دیگه میشه WII یا 360 خرید الان هیچکی PSP نمیگیره تفاوت قیمتی نداره

PSP3000
---------------------------------------------------------
الان تو آمریکا PSP 3000 قیمتش 150 دلار هستش.
پک های با بازیش هم که 2 بازی همراه 199 دلار هستش.
--------------------------------------------------------------
خوب به نظرت با 50 $ بیشتر نمیشود یه 360 بگیره:confused:

WII
قیمت بدون بازی همراه 199 دلار هستش.
با بازی قیمتش 250 دلار هستش .
به نظر شما کسی PSP نمیگیره میره WII میگیره با 50-100 دلار تفاوت قیمت.
------------------------------------------------------------------------------------

به نظر من همه این صحبت ها راجب گرون بودنش برای خارجی ها و برابری با پول کنسول های دیگه چرته چون خارجی ها مثل ما نیستن که 50-100 دلار برای بیشتر افراد مثل پول ته جیبشون میمونه وقتی 1 شب میرن بیرون یه شام میخورن نزدیک 80-90 میشه دیگه برای 50- 100 دلار چیزی نیست.

بعدشم نرخ افرادی که کنسول میگیرن با افرادی که چیزی میخوان که تو راه با هاش کار کنن تفاوت داره خیلی ها برای این کار دنبال MPS3 پلیر میرن خیلی ها هم دنبال DS, DSI ,PSP خوب پس نمیخواد همراهش یه مانیتور یا LCD بزنه زیر بقل و با 360 یا WII یا PS3 راه بیفته بره سر کلاس یا ....

به نظر من این کنسول خیلی قشنگتر شده وهم این باعث میشه دوره pspهای قدیمی رو خط بکشی
و اگه کمی صبر کنید میبینید که قیمتش پایین تر هم میاد

به این دلیل کرک نمیشه سونی از یک باتری جدید برای PSPGOخبرداد.این باتری که Pandoraنام دارد کار چک کردن Firmware, واصل بودن بازی رو بر عهده داره.این باتری به صورت داخلی ساخته شد و به صورتExternal نیست و اگر خراب شد باید به نمایندگی سونی تحویل بدهید.پس فکر بازی های کپی و ripکردن بازی ها رو باید فکرمون بیرون کنیم :cheesygri

هر چند جاش اینجا نیست ولی بعید میدونم نشه کرکش کرد.....
احتمالا کنسول بعدی سونی که این pspهای امروزی نمیتونن بازیهاش رو اجرا کنن(یعنی همون نسل بعدی) کرک نمیشه....
اونایی که تا حالا صبر کردن psp go بگیرن اگه کرک نشه حالشون گرفته میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or