قیمت psp go

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
psp-go-2.jpg

طرفداران این کمپانی وقتی قیمت این دستگاه رو در play stationblog دیدن یکی یکی
نارضایتی خودشون رو نشون دادن .
سونی در این سایت تاریخ امدن pspgo رو1 اکتبر و قیمت رو 249$ اعلام کرده که به نظر گرون میاد.

در 40 پست کاربران عضو بیشتر افراد ناراضی بودند:

"اگر شما قیمت اینو 199$ کنید میخرمش"

" همش فرق بین ps3 و psp go که یک کنسول دستی هست 50$ دلاره؟؟"

"من میتونم با 249$ یه psp بگیرم وبا 299$ یه ps3 . خوب پس من 50 تومن میزارم رو پولم و یه ps3 میگیرم"

http://news.punchjump.com/article.php?id=8736

افراد دیگر هم بدتر بودند!!!
" psp go شکست خواهد خورد "
و...

الان پس کسی نمیخره LOL شک ندارم خیلی ها میخرن اولش گرونه بعد ارزون میشه. مگه سونی نگفته بود قیمت اینه پس چرا اون موقع کسی شکایتی نداشت حتما گرم بودن حالیشون نبوده:cheesygri مگه PSP اولش چند بود یا خود شما تو ایران چند گرفتین که الان 250 گرونه برای این که هنوز نیومده؟

"من میتونم با 249$ یه psp بگیرم وبا 299$ یه ps3 . خوب پس من 50 تومن میزارم رو پولم و یه ps3 میگیرم"

آره وقتی هم خواستی بری بیرون یه فرقون بخر مانیتور و کنسولتو بزار توش!
یه Portable ی گفتن. الان شما با پولی که به یه لپ تاپ 1 ملیونی مثلا میدی میتونی یه دسکتاپ با قطعات بهتر بخری. خب مشخصه جنس Portable گرونتره.

آره وقتی هم خواستی بری بیرون یه فرقون بخر مانیتور و کنسولتو بزار توش!
یه Portable ی گفتن. الان شما با پولی که به یه لپ تاپ 1 ملیونی مثلا میدی میتونی یه دسکتاپ با قطعات بهتر بخری. خب مشخصه جنس Portable گرونتره.
دوست عزیز چه ربطی داره این 2 تا بهم ؟؟؟ psp پرتابله درست ! ولی قطعاتش 1 سوم ps3 هم کارایی ندارند ! بعد قیمتی تقریبا برابر با ps3 داره ! ادم یکم اطلاعات بدست بیاره خیلی خوب میشه

دوست عزیز چه ربطی داره این 2 تا بهم ؟؟؟ psp پرتابله درست ! ولی قطعاتش 1 سوم ps3 هم کارایی ندارند ! بعد قیمتی تقریبا برابر با ps3 داره ادم یکم اطلاعات بدست بیاره خیلی خوب میشه

وسیله Portable باید سبک باشه، کوچیک باشه، پاور کمتری مصرف بکنه(خیلی مهمه)، و چندین چیز دیگه که هزینه ساختو بالا میبره. اصلا مقایسه یه کنسول مثل PS3 یا 360 با یه هندهلد کار اشتباهیه. منم امیدوارم آدما یه کم اطلاعات بدست بیارن.

وسیله Portable باید سبک باشه، کوچیک باشه، پاور کمتری مصرف بکنه(خیلی مهمه)، و چندین چیز دیگه که هزینه ساختو بالا میبره. اصلا مقایسه یه کنسول مثل PS3 یا 360 با یه هندهلد کار اشتباهیه. منم امیدوارم آدما یه کم اطلاعات بدست بیارن.
خوب دوست گرامی وسیله ای مثله PSP در برابر PS3 خیلی ضعیف تره پس در نتیجه قطعات ضعیف تر قیمت کمتر و اگه هر دو با یک تکنولوژی حجمی ساخته شن به طبع حجم کمتر وزن کمتر مصرف کمتر و قیمت کمتر.
از راه منطقیه خودتون رفتم که بعد ایرادی نگیرید.

خوب دوست گرامی وسیله ای مثله PSP در برابر PS3 خیلی ضعیف تره پس در نتیجه قطعات ضعیف تر قیمت کمتر و اگه هر دو با یک تکنولوژی حجمی ساخته شن به طبع حجم کمتر وزن کمتر مصرف کمتر و قیمت کمتر.
از راه منطقیه خودتون رفتم که بعد ایرادی نگیرید.

ببین کلا بحث ساخت و طراحیه یه هندهلد با یه کنسول مثل 360 یا PS3 خیلی فرق میکنه واسه همین گفتم مقایسه اینا کار اشتباهیه. اصلا اینا رو نمیشه با هم مقایسه کرد.
شما اینو هم دقت کن که هند هنلد علاوه بر Portable بودن خودش Display هم داره که شما حداقل برایه یه تلویزیون معمولی برایه 360 یا PS3 باید اندازه خودش پول بدی.
کلا منظور من اینه که:
1- ایندو قابل مقایسه نیستن از لحاظ قیمتی
2- مطمئن باش اگه قیمت بالاست هزینش بالا بوده (برایه کمپانی مثل سونی)

شما فکر میکنی یه هندهلدی با قدرت PS3 اگه بیاد (که امکانش نیست بخاطره همون بحثه پاور و محدودیتهایه دیگه) با قیمته 299 دلار به فروش میرسه؟ برو بالایه 4 رقمی!(به دلار)

ببین کلا بحث ساخت و طراحیه یه هندهلد با یه کنسول مثل 360 یا PS3 خیلی فرق میکنه واسه همین گفتم مقایسه اینا کار اشتباهیه. اصلا اینا رو نمیشه با هم مقایسه کرد.
شما اینو هم دقت کن که هند هنلد علاوه بر Portable بودن خودش Display هم داره که شما حداقل برایه یه تلویزیون معمولی برایه 360 یا PS3 باید اندازه خودش پول بدی.
کلا منظور من اینه که:

شما فکر میکنی یه هندهلدی با قدرت PS3 اگه بیاد (که امکانش نیست بخاطره همون بحثه پاور و محدودیتهایه دیگه) با قیمته 299 دلار به فروش میرسه؟ برو بالایه 4 رقمی!(به دلار)
خوب کسی از اول هم این دو رو با هم مقایسه نکرد گر چه که قابل مقایسه هم هستن. ولی باید یه نکته رو خدمتون عرض کنم که پولی که صرف دیزاین میشه خیلی بیشتر از یه LCD هستش.
راستی اگه بخواین می شینیم با منطقی عملی هر دو رو مقایسه می کنیم البته در ساخت نه کاربرد.

به درود.

کلا منظور من اینه که:

اخه بحث سر اينه كه از لحاظ سخت افزاري فرق خاصي با مدل هاي ديگه ي PSP نداره.فقط شكل ظاهريش تغيير كرده و چند امكانات ديگه.مثل رم 16 گيگ داخلي و بلوتوث و ...
قيمت 100% كمتر خواهد شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or