قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حامد یه ماه پیش کامنتی مثل کامنت شما گذاشتم زدن بنم کردن!!!از اینجور کامنتا نذار که بنت میکنن!!
الان با دلار فعلی حتی 1500 هم زیادیه پای این کنسول بدیم...

دوستان خرید از کدوم کشور همسایه بهتره

دبی
ترکیه
عراق

لطفا راهنمایی کنید میخوام دادشمو راهی کنم بره به جنگ پلی 4 به نظرتون کدوم به صرفه تره

عراق اگه بفروشن بهترین گذینه ست...
آخرین قیمتی که داشتم 420 دلار بود!!!

الان قیمتps4داره منطقی میشه 1650هرکی عجله داره برا خرید کنسول یهترین موقعیت هست

دوستان خواهشن ديگه علمى تخيليش نكنيد ! 1100 قيمت تموم شده كنسول !؟؟؟ :d حتى اگه بصورت عمده كل shipment سونى هم بخرى 1160 نميشه !

همتون منو میشناسید به جر اون تازه واردا
اصلا به این جماعت این قیمت گزاری نیمده برین بازار تا جایی که میشه بهتون گرون بندازن بعد بیایین خوشحال باشین که قیمت مناسب خریدین
از این به بعد هرکی قیمت خواست بهم pm بزنه من دیگه حوصله این مهدکودکی که راه افتاده رو ندازم

- - -ویرایش - - -

این وسط نه فروش داشتم نه خرید فقط قصدم اعلام قیمت بوده که بعضی از خوشحال ها انگار نمیخوان
برید خوش باشید
شما میای قیمت میدی 2 میلیون و 955 هزار تومن که با قیمت اصلی بازار تفاوت داره. نمیدونم از کجا قیمت میگیری (تجریش؟ زعفرانیه؟ کجا!) ولی این چیزی که شما میگی نیست.

كسايى كه ميگن صبر ميكنن كنسول بياد رو زير 1200 و اين حرفا بدونن اگه طرف سودم نخواد بكنه به شما حدود 1400 ميده كنسولو پس توهم نزنيد :d
همين 1600-1700 خوبه خيلى.

من فکر میکنم حداکثر تا دو هفته ی دیگه بازار پر میشه از PS4 اونم یا قیمت 1600-1500. پس پیش خرید کردن کار بیخودیه در حال حاضر.

دوستان دیگه ناشکری نکنید تا عید ps4دور ور 1500تا 1700 میچرخه
پس دنبال قیمت 1200 نرید تا عید

من ترجیح میدم از یه جای معتبر 1900 بخرم تا اینکه 300 پیش پرداخت بدم بعد یه مدت با خبر بشم پولم من و چندین نفر دیگه خورده شده

من سایت رو دیدم نه شماره تماسی نه آدرسی نه تاییدیه ای !!!

من فکر میکنم حداکثر تا دو هفته ی دیگه بازار پر میشه از PS4 اونم یا قیمت 1600-1500. پس پیش خرید کردن کار بیخودیه در حال حاضر.

دقیقآ ، بجای پیش خرید با کلی منت !!!!!!!!!!!!!! دو هفته صب کنی میری بدون منت و فوری 1.600 میذاری رو میز فروشنده و یه PS4 تووووووووووووپ میگیری میاری ! حالا ضد حالش اینجاس که از دم پاساژ که میای بیرون یه موتوری میاد میزنه Ps4 تو میقاپه !!!!!!!!!!!!!!!!!! و همونجا سکته مغزی و قلبی میزنی ....

- - -ویرایش - - -

حامد یه ماه پیش کامنتی مثل کامنت شما گذاشتم زدن بنم کردن!!!از اینجور کامنتا نذار که بنت میکنن!!
الان با دلار فعلی حتی 1500 هم زیادیه پای این کنسول بدیم...

اگه ب تاریخ عضویتم نگا کنی میبینی بلایی که سر شما اومد سر منم اومد ، اون یوزرمو بن کردن واسه همیشه

الان یه چیزی دیدم جالب بود برام یه سایت معروف که تقریبا همه میشناسینش در جواب یکی که از قیمت کنسول بعد از عرضه توی دبی ازش سوال کرده اینطور پاسخ داده :‌
جهت دریافت پاسخ به فروم بازی سنتر مراجعه کنید . در آنجا 100 صفحه درباره این موضوع صحبت شده است. از نظر ما قیمت یک کالا را عرضه و تقاضا تعیین میکند.

:d ..
ببین آخه چی گفته بخاطر همین نمیشه بهشون اعتماد کرد اینجا 147 صفحه است نه 100 صفحه ! :p

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or