قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما از همون ور از نمایندگیها بگیر چون ps4 مشکلداره اگه اینور بگیری مشکل داشته باشه دستت به هیچجا بند نیست ولی از اونور بگیری سه سوت واست عوضش میکنن صد در صد از همون ور بگیر

دوستان مطمعن باشين وقت عرضه تو دبي قيمت اينجا هم به شدت مياد پايين و خيلي فرقي نميكنه از اينجا بخرين يا دبي
تجربيات من در مورد گوشي كه اينطوريه
درضمن الان من خيلي از فروشگاها رو ديدم كه با مبلغ كمي كنسولو گرانتي و بيمه ميكنن كه اينم ضريب اطمينانيه براي خريد از ايران

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان قیمت سونی 4 کی ثابت میشه انشالله؟ قرار ه دلار بشه 2500 تا 2600 قیمت اصلی چند میشه؟

الان ps3 که قیمتش 299 دلار هست تو تهران چند فروش میره ؟

قیمت ps3 رو دربیارید بعد یه حساب بکنید ببنید قیمت ps4 باید چند دربیاد :d

الان ps3 که قیمتش 299 دلار هست تو تهران چند فروش میره ؟

قیمت ps3 رو دربیارید بعد یه حساب بکنید ببنید قیمت ps4 باید چند دربیاد :d

5y6yhybe.jpg

١٦٠ گيگشم حدود ١٠٠ يا ٢٠٠ تومن ارزونتره
اينو تو يه سايت ديدم

Sent from my iPhone using Tapatalk

قيمت امروز 2700 ريجن 1, ريجن 2 هم 2 روز مونده تا بياد كه يه 200 فكر كنم قيمت كمتر ميشه ولى تو دبى 13 دسامبر مياد 1700 درهم و باندل 1999 درهم

الان تور سه روز و دو شب دبی حدود 400 تومن هست هر وقت کنسول اونجا عرضه شد با اذت و احترام برین یک عدد PS4 بخرید
هم تفریح کردین هم به جای اینکه 2.500 پول PS4 بدین 1.200 می دیدن و با پول سفرتون هم فوقش بشه 1.800

اگرم از هواپیما می ترسین :d می تونید با ارزان ترین هزینه ممکن تشریف ببرین سلیمانیه عراق

از بس قیمتا تو ایران درهم برهمه که آدم نمیدونه بره باندل ps4 مثل کیلزون رو بگیره یا بره یه ps4 بگیره بازی رو جدا گانه بخره الان یکی بیاد به من بگه کدوم به صرفه تره؟:d

از بس قیمتا تو ایران درهم برهمه که آدم نمیدونه بره باندل ps4 مثل کیلزون رو بگیره یا بره یه ps4 بگیره بازی رو جدا گانه بخره الان یکی بیاد به من بگه کدوم به صرفه تره؟:d

دوستان به یه نکته توجه داشته باشید
جدیدا باندل ها همراه با نسخه فیزیکی نیستن
دیجیتالی هستن و اگر باندل بگیرید دیگه این امکان رو ندارید که بتونید بازی رو بفروشید یا تعویض کنید

دوستان با این وضع بازاری که من میبینم بعید میدونم تا بعد از عید زیر 2.500 بیادش.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or