قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ییخشید یکی از اشنا های ما تو دبی رفت نمایندگی سونی گفت ps4 رو تا آخر همین هفته میاره و گفت اینا که تو بازار خرده فروش ها میارن خوب نیستند و نخرید راسته؟
نمیدونم مگر اینکه شرکت دیگه ای هم ps4 میسازه ما نمیدونیم
این حرفا چرته محضه موبایل نیست که چینی یا فلاندی باشه همش مال سونیه!

آخرین ویرایش:
دوستانps4تواروپا ریلیزشد؟کسی خبرداره؟آیافرقی روقیمت های فروشندگان داخلی هم کرده؟:-/

ییخشید یکی از اشنا های ما تو دبی رفت نمایندگی سونی گفت ps4 رو تا آخر همین هفته میاره و گفت اینا که تو بازار خرده فروش ها میارن خوب نیستند و نخرید راسته؟

اشنای یکی از رفیقام رفت نماینگی گفت تا 1 ماه دیگه میاریم براش گفت ماه دیگه بیای به نفعته

الان هم یکی از سایت های معروف برای فروش گذاشته به قیمت 2790 ، تحویل فوری هم زده ، ترسیده توی این هفته کنسول ریجن 2 بیاد با قیمت خوب کنسول های ریجن 1 روی دستش باد کنه ، جالب اینجاست همین سایت میگفت تا عید کنسول نمیاره فقط پیش فروش میزاره و تحویل دی اما همین الان برای فروش کنسول داره ! تقصیر خودشونه همین کار ها رو میکنن که اصلن نمیشه بهشون اعتماد کرد .. [-(
دوستان حداقل از اینی که هست گرون تر نخرید یه سایت گذاشته 2550 دو سه تا از بچه های این سایت هم از همون جا خریدن البته اون موقع گرون تر بود.هر کی خواست با قیمت فضایی بخره حداقل به این قیمت بخره فرقش پول یه بازیه. هر کی خواست مسیج بده آدرسو براش بفرستم.

اره راسته چون اگه از اینا بخری احتمال خرابی داره و اگه هم خراب بشه پس نمیگیرن اما اگه از نمایندگی بگیری اگه خراب بشه یکی دیگه آکبند بهت میدن تازه قیمت 1700 درهم هم میدن نه بیشتر

اگه از نمایندگی رسمی سونی بخریم اگه زبونم لال خراب باشه پس میگیرن ؟

جمهوری یه نمایندگی رسمی داره

دوستای عزیز من 2 هفته دیگه که امتحانات دانشگاه و مدارس شروع میشه و یک ماه هم سرمون به درس و امتحان گرمه!
حالا این 50 روز پیش رو که فرصت کمتری برای بازی داریم رو بی خیال خرید بشید و از گرفتن کنسولها با چنین قیمت های معقولانه پرهیز کنید تا از بهمن ماه با افت محسوس در قیمتها بتونیم خرید منصفانه تری داشته باشیم!

آخرین ویرایش:
اگه از نمایندگی رسمی سونی بخریم اگه زبونم لال خراب باشه پس میگیرن ؟

جمهوری یه نمایندگی رسمی داره
نه داداش اینجا که نمایدگیش ps4 عرضه نمی کنه که بخواد پس بگیره! تازه همه چیشم ماشالا دوبله سوبلست.

من نمی دونمــ چرا یه عده رو جو گرفته 3 تومن میدنــ پای PS4!
کلا بحث پول رو بذارین کنار! خدا به انسانــ درک و شعور داده، مطمئنمــ هیچ انسانــ عاقلی حتی خرپولــ ترین بشر روی کره زمین همــ حاضر نیست بکنن تو پاچش!!
حالا جالبه که اصلا گیمی همــ فعلا برا PS4 نیست که واقعا ارزش این 3 تومن رو داشته باشه!! واقعا بر چه اصولــی بعضی ها حاضرند تا اینهمه تو پاچشونــ بکنن، نمی دونمــ!! پاچه عالی متعالی!! :d

سلام

بچه ها عجله نکنید تو اربیل من خودم گفتن بیارن برام 1450000 در میاد با یه بازی 1600000 دادم 100% تا این قیمت ها میاد پایین یا عجله نکنید یا از این طرف ها بگیرین

قیمت دقیق امروز 2750 برای دستگاهای ریجن 1 فعلا ریجن 2 نیامده داخل بازار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or