قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آبدیت شد!!!!
نجف کربلا از 480 تا 520 دلار......
در ضمن بازیاش 65

آخرین ویرایش:
میگم شرکتی که بعیانه میگرفت وارد میکرد ( بدلیل منع قانونی از نام بردن معذوریم اما خودتون میدونید کیو میگم ) میگفت اره 1500 بدید 100 موقع تحویل الان کنسول آورده ps4 رو میدن 3 تومن و one رو 3300
خدایی دمش گرم ادم میمونه چی بگه جدا

ببخشید یک سوال اعلان کنسول تو دبی هست برای خرید البته کار به قیمتش ندارم؟

میگم شرکتی که بعیانه میگرفت وارد میکرد ( بدلیل منع قانونی از نام بردن معذوریم اما خودتون میدونید کیو میگم ) میگفت اره 1500 بدید 100 موقع تحویل الان کنسول آورده ps4 رو میدن 3 تومن و one رو 3300
خدایی دمش گرم ادم میمونه چی بگه جدا
اونی که شما میگی برای تحویل لحظه ای هست!
قیمت تا اوایل دی همینه یکم صبر داشته باشین قیمت افت میکنه!

سلام
میخواستم ps4 پیش خریدکنم 1700 نیمه دی تحویل میدن بنظرتون قیمتش مناسبه ؟یا ارزون تر میشه تو دی و اسفند

سلام
میخواستم ps4 پیش خریدکنم 1700 نیمه دی تحویل میدن بنظرتون قیمتش مناسبه ؟یا ارزون تر میشه تو دی و اسفند
قیمتش مناسب هستش دوست عزیز اگر اینی که میگی باشه چون بشخصه بعید میدونم توی تهران قیمت کنسول زیر 2.000 بیادش.

دوستان کم کم داره نور امید روشن تر میشه
امروز یکی از سایتها قیمتش رو از 2.990 به 2.890 تغییر داده
درسته که هنوز خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی :d بالاس ولی باز جای شکرش باقیه

دوستان کم کم داره نور امید روشن تر میشه
امروز یکی از سایتها قیمتش رو از 2.990 به 2.890 تغییر داده
درسته که هنوز خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی :d بالاس ولی باز جای شکرش باقیه
الان هم یکی از سایت های معروف برای فروش گذاشته به قیمت 2790 ، تحویل فوری هم زده ، ترسیده توی این هفته کنسول ریجن 2 بیاد با قیمت خوب کنسول های ریجن 1 روی دستش باد کنه ، جالب اینجاست همین سایت میگفت تا عید کنسول نمیاره فقط پیش فروش میزاره و تحویل دی اما همین الان برای فروش کنسول داره ! تقصیر خودشونه همین کار ها رو میکنن که اصلن نمیشه بهشون اعتماد کرد .. [-(

آقا نخرید با این قیمتها !! بخدا من تا الان کف کردم و 10 بار وسوسه شدم بخرم ولی دارم خودمو کنترل میکنم ، چون خیلی خیلی زور داره کالایی رو که حداکثر قیمت واقعیش به پول ما ( که تازه بی ارزش تر از ارزش واقعیش هست ) 1300 - 1400 هست بخریم 3 میلیون !!!! آخه چرا ؟! حداکثر 2 - 3 هفته دیگه صبر کنید با قیمت خیلی خیلی معقول تر میشه خرید . الان فقط دارید شریک جرم یه سری آدم ******میشید !!

ییخشید یکی از اشنا های ما تو دبی رفت نمایندگی سونی گفت ps4 رو تا آخر همین هفته میاره و گفت اینا که تو بازار خرده فروش ها میارن خوب نیستند و نخرید راسته؟

ییخشید یکی از اشنا های ما تو دبی رفت نمایندگی سونی گفت ps4 رو تا آخر همین هفته میاره و گفت اینا که تو بازار خرده فروش ها میارن خوب نیستند و نخرید راسته؟
راست نیست . اما نخریدنش الان به صرف هست. تا عرضه بیشتر از تقاضا بشه و قیمتش متعادل بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or