قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام اقایون
یه سوال داشتم
کسی میدونه تو عراق کنسول به چه قیمته؟همون 400 دلار هست یا باز مالیات داره؟
چون میخوام برم عراق برایه کلوپم دو تا بخرم
کسی رفته عراق خریده باشه؟
تو یه سایتی یکی گفته بود 1600 میتونم بیارم از عراق اونم هر بار که میره 3تا میره:| مگه گمرک بیش از1کی میذاره ادم بیاره؟
خواهشا" جواب بدید و انتقاد یا اینکه نگید باز شروع شد این بحثها
پیشاپیش مممنون
تا اونجا که بچه ها بالا و منابع آگاه به ما گفتن نرخ دینار اومده پایین و مغازه دارها نمیفروشن فعلا
تاکی؟نمیدونم:d

سلام اقایون
یه سوال داشتم
تو یه سایتی یکی گفته بود 1600 میتونم بیارم از عراق اونم هر بار که میره 3تا میره:| مگه گمرک بیش از1کی میذاره ادم بیاره؟
پیشاپیش مممنون
بنده پریروز اونجا بودم قیمت از 400 دلار تا 450دلار بود!!
مرز اگه وارد باشی خیلی راحت میتونی حتی 10 تا وارد کنی(بدون گمرک) ولی از بانه که رد شدی احتمالش زیاده بگیرنت ولی میتونی با مینی بوس از بانه تا سقز بیاریش از سقز تا شهرهای اطراف دیگه خطری نداره!!در ضمن فعلا نمیفروشن بازارشون کاملا راکت بود!!

مرز اگه وارد باشی خیلی راحت میتونی حتی 10 تا وارد کنی(بدون گمرک) ولی از بانه که رد شدی احتمالش زیاده بگیرنت ولی میتونی با مینی بوس از بانه تا سقز بیاریش از سقز تا شهرهای اطراف دیگه خطری نداره!!در ضمن فعلا نمیفروشن بازارشون کاملا راکت بود!!
جدا چرا حالا 50 اضافه هست؟به پول عراق چند دینار میفروشند؟
اونجا نمیفروشند؟چرا دلیلی داره؟
از کدوم مرز وارد باید شم؟
کجای عراق ؟سلیمانیه؟
ممنون میشم راهنمای کنی

آخرین ویرایش:
سلام اقایون
یه سوال داشتم
تو یه سایتی یکی گفته بود 1600 میتونم بیارم از عراق اونم هر بار که میره 3تا میره
:|
مگه گمرک بیش از1کی میذاره ادم بیاره؟
پیشاپیش مممنون

اینجور که بوش میاد تا چند وقت دیگه برای گرفتن ps4 باید آموزش های کماندویی ببینیم در حد سم فیشر، این وسط 3 4 تا کشته و زخمی بدیم، یکی دو تا آئورت هم پاره کنیم ،تا بالاخره یه ps4 بیاد دستمون!

الان قیمت همون 2800 ایناست ؟
به نظرت کجا بهتره ادم بره بگیره
داداش من نمیدونم
این سایتها هیچ اعتباری بهشون نیست
شاید کلاه برداری باشه
خیلیا از آب گل آلود ماهی میگیرن،به نظرم صبر کن
ولی از مغازه بگیری بهتره

سلام؛
دوستان ما یه آشنایی داریم تو فنلاند که میخوام از طریق ایشون PS4 رو از اونجا بخرم. منتها ایشون میگه که برای رد شدن از پول گمرک بایستی دستگاه رو بدون جعبه ارسال کنه... میخواستم ببینم شما راهی یا پیشنهادی دارید که من بتونم بازی رو با جعبه دریافت کنم اما درگیر پول گمرک نشم؟
از نحوه محاسبات پول گمرک و پست هم اگر اطلاعاتی داشتید بنده رو راهنمایی کنید. باتشکر...
(اگر یک راه دیگه ای غیر از این هم بلدید من رو از راهنمایی هاتون دریغ نکنید)
منتظرم...

داداشی من شنیدم اگه رو جعبه بزنه برای هدیه اینجا بهت گمرکی نمی خوره
البت من اطلاعاتم زیاد نی

اینجور که بچه ها دارن تایپیک رو پیش میبرن فک کنم کم کم میگن کنسول با برچسب شبنم وارد میشه!بابا الکی چرا قیمت تخمین میزنین؟همین تخمینای زیباتونه که نمیذاره قیمتا بیاد پایین
گمرکی؟پست؟=))
پ.ن:فروشنده عزیز که داری اینجارو میخونی،این دوستان رو جدی نگیریا!شما فعلا همون 3 میلیون رو بده هر وقت خواستی ارزونش کن!

به نظرم کار درستی نیست پاشیم بریم عراق یا ... بخاطر یه کنسول .

مطمئن باشین اونقدر قیمتش میاد پایین که از همین شهرتون بخرین ارزونتر درمیاد تا برین از یه جایه دیگه ( خارج ) بخرین .

به نظرم تنها راهی که همیشه ارزون تر هست اینه که یکی از خارج براتون کنسول رو بخره و بیاره که اینطوری فقط هزینه ی خرید رو میدید به طرف .

اقا سلیمانیه میدن500دلار اگه 1دونه بیاری کاری ندارن در ضمن دوستان اونجابه دلار میدن نه دینار جالب اینجاس هیچکی نمیخره:|

اقا سلیمانیه میدن500دلار اگه 1دونه بیاری کاری ندارن در ضمن دوستان اونجابه دلار میدن نه دینار جالب اینجاس هیچکی نمیخره:|

دقیقا فقط با دلار کار میکنن و با دینار و... کاری ندارن!!500 دلار هم خیلی گرون گفتن!!منکه قیمت گرفتم از 410 دلار تا 450دلار میگفتن ولی میگفتی خریدارم میگفتن فعلا نمیفروشیم!!

مبگم من مادرم به سلامتی داره میره کربلا

به نظرتون بهش پول بدم بخره ؟ پیدا میشه اونجاها ؟

دوستان تو جده عربستان هم این کنسول عرضه میشه؟ اگه میشه کسی قیمت داره ازش؟

آخرین ویرایش:
اولا دوست عزیز بهتره نزاری مادرت بره چون به شدت نا امنه
دوما کربلا نداره شهرهایی مثل بغداد اربیل سلیمانیه بصره موصل دارن;)

- - -ویرایش - - -

دوستان تو جذه عربستان هم این کنسول عرضه میشه؟ اگه میشه کسی قیمت داره ازش؟

تو عربستان هست با قیمت450تا550دلار
عراق بخاطر جنس قاچاق ارزون تره مخصوصا کردستان عراق

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or