قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یکم ضد و نقیض قیمت میدین
یکی میگه توپخونه قیمت داشته 4 تومن یکی 3 تومن یکی 2 تومن:دی
آخه نمیشه اینقدر تفاوت که! یه قیمت درست بدین ببینیم قیمتای تهران در چه وضعیتیه

من خودم دیدم یه مغازه داری 5 تا اورده بود 3.5 میگفت , فروخت . بازیها رو هم 250 تومن میفروخت

تنها راه فعلا اینه که کسی کنسول رو نخره تا جنس بمونه رو دستشون قیمت بیاد پایین. حتی جدا از این سیاست هم خدایی کدوم عقل سلیمی حاضر میشه 3 و خورده ای بده پول کنسولی که حداقل 1.500 داره گرونتر فروش میشه :|
دوستان یه راه دیگه هم دارم اونم اینه که دو سه تا از دوستانی که بدن خوبی دارن بیان با هم بریم جلو توپخونه واستیم نزاریم کسی کنسول بخره. هرکی حاضره بگه یا علی! :d

تنها راه فعلا اینه که کسی کنسول رو نخره تا جنس بمونه رو دستشون قیمت بیاد پایین. حتی جدا از این سیاست هم خدایی کدوم عقل سلیمی حاضر میشه 3 و خورده ای بده پول کنسولی که حداقل 1.500 داره گرونتر فروش میشه :|
دوستان یه راه دیگه هم دارم اونم اینه که دو سه تا از دوستانی که بدن خوبی دارن بیان با هم بریم جلو توپخونه واستیم نزاریم کسی کنسول بخره. هرکی حاضره بگه یا علی! :d

اولا که هر کسی اختیاره ماله خودش رو داره و الان چون تو کشورهایه دیگه هم محدود توزیع شده مسلما قیمت فضایی و غیره واقعی هست
چند وقت دیگه عمده توزیع میشه و قیمت هم 100% میاد پایین
با دلاره 3000 تومنی قیمته معقولش 1.700-800 هست

برایه بستنه توپخونه ام 2-3 تا بدن که هیچ باید از تفنگدارهایه دریایی کمک بخوای:d

خوب دوستان من شفاف سازی کنم :d

کنسول توی پشت شهرداری هست ، تشریف ببرید طبقه پایین لباف می بینید که توی ویترین یکی از مغازه ها هم هست
اما فی نفسه این کنسول رو 2 تا مغازه بیشتر موجود ندارند بقیه که می گن داریم از همون دو تا می گیرن میارن می دن به شما تعدادشونم یکیشون 3 تا داره اون یکی نمی دونم چند تا داره

قیمت هم پرت و پلا می دن درسته، یک می گه 4 تومن یکی می گه 3.5 یکی می گه 3 و ...
از منبعی شنیدم تا حدود 2-3 هفته دیگه ps4 با تعداد بالاتری وارد ایران می شه و بعد هم لانچ امارات رو در 13 دسامبر داریم و قیمت ها به 1700-1800 به طور تقریبی شکسته می شه پس صبر داشته باشید

در ضمن 2 مغازه ای که موجود آوردن اجازه تست به شما نمی دن ، یعنی مشکل داشته باشه اول آخرش برای خودتونه

در کل صبر پیشه کنید، با چند هفته دیرتر خریدن چیزی رو از دست نمی دید

بالای 1500 بیشتر بود نباید خرید . بعدش هم گیرم که کنسول رو با هر قیمتی خریدیم بازی هاش چی ؟

لانچ تایتل ها که خوب نبودن . بازی های مولتی پلتفرم هم با کیفیت یکم پایین تر رو همین نسل میشه تجربه کرد .

دست نگه دارید تا هم یه چندتا بازیه جون دار بیاد هم قیمت بیاد پایین .

من که اصلا حواسم نبود PS4 قراره بیاد :)).....رفته بودم تو خلصه 1 ماه.....فوق فوقش 1 2 ماه دیگه هم میرم تو خلصه بعد میام میبینم قیمت ها خوابیده.......حالا خدا تومن هم پوله بازیاشه :|

امروز یه فروشگاهی که اسمشو نمیارم که پرهام پستم و حذف نکنه :(( میداد 2.400
البته گفت قیمت تثبیت شده و نهایی PS4 پایین تر از 2 تومنه گفت قیمت 1.700 تا 1.800 ظرف دو ماه آینده میشه

دوستان نظر من اینه که اینطور که از جو بازار معلوم قیمت نهایی بین 1.500 الی 1800 میشه.
و از نظر من تا اون موقع دوستان صبر کنن و اگر پول کنسولشونم جوره بشینن پول camera و بازی و غیره رو ردیف کنن.که به محض درست شدن قمیتا بتونن حالشو ببرن:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or