قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام به همه دوستان .خسته نباشید. بچه ها از یه جای معتبر خبر دارم 25 روز دیگه .راحت 1900-1800 شایدم کمتر پر میشه تو بازار .
فقط 1 ماه صبر کنید .فقط یک ماه .مثل برق میگزره . اگه گوش کنید ضرر نمی کنید . پولی که با زحمت به دست اومده حروم نمی شه . شما هم راحت میتونید پولی که الان میخوایید بدید بابت کنسول بدید بابت بازی . امیدوارم همیشه موفق باشید!!

سلام به همه دوستان .خسته نباشید. بچه ها از یه جای معتبر خبر دارم 25 روز دیگه .راحت 1900-1800 شایدم کمتر پر میشه تو بازار .
فقط 1 ماه صبر کنید .فقط یک ماه .مثل برق میگزره . اگه گوش کنید ضرر نمی کنید . پولی که با زحمت به دست اومده حروم نمی شه . شما هم راحت میتونید پولی که الان میخوایید بدید بابت کنسول بدید بابت بازی . امیدوارم همیشه موفق باشید!!
1800-1900 هم خیلی زیاده!
نهایت در بدترین حالت 1600!!
بهترین قیمت= 1500
حتی فردا گفتن 1700 نخرید! فقط و فقط 1600 و پایینتر!

نمی دونم رو چه حسابی به شما گفتن 3200 والا من همین شنبه با سهتا از فروشنده هاش صحبت کردم گفتن 2 تا 2200 خود دستگاه ولی بازی هاشو بالا گفتن

البته همشون گفتن خیلی زود قیمت میاد پایین چون با بالا بودن قیمت خیلی ها نمیخرن مجبور میشیم قیمت بیاریم پایین

یه عده که واقعا حالا درسته بچه مایع دارن ولی اگه قدر پولو بدونن کمی صبر کنن کسبه محترم همه قیمت میکشن پایین

سلام
آوردن اسم فروشگاه یا دادن لینک سایت تبلیغات محسوب میشه . پس لطفاً نکنین این کار رو .
-----
همچنان خواهش داریم که توهین نکنید به کسی .

من امروز توپخونه بودم از تمام مغازه ها سوال کردم فقط دو تا مغازه داشتن یکی گفت 3800 و دیگری 3200 ، بعد از یک مغازه دیگه سوال کردم گفت تا پنچ شنبه همین هفته بار من میرسه 1700 میدم ! بعد من تعجب کردم خودش متوجه شد و گفت منم میتونم وقتی کنسول ها دستم رسید قیمت بالا بدم ولی کجاست خریدار دقیقا همین جمله رو گفت بعد گفت اگه میخوای وقتی رسید برات بزارم کنار ولی گفتم بزار فکرهام رو بکنم بهت خبر میدم بعد هم که اومدم خونه :d
حالا نمیدونم قضیه چی بود ، شاید هم ایشون آدم منصفی بودن و حلال و حروم سرشون میشد ، اسم مغازه رو اینجا نمیگم تا بن نشم پنج شنبه خودتون پاشید برید توپخونه پیداش میکنید فقط بگم که توی پاساژ لباف نیست بیرونه :d ، خودم پنج شنبه تماس میگیرم ببینم آوورده یا نه میام خبر میدم ..

عجله نكنيد با اين قيمت مجبورن بيارن پايين تازه پول بازي و اكانت پلاس واسه انلاين ديگه بماند

1800-1900 هم خیلی زیاده!
نهایت در بدترین حالت 1600!!
بهترین قیمت= 1500
حتی فردا گفتن 1700 نخرید! فقط و فقط 1600 و پایینتر!

همین رو بگو ... داشتم فکر میکردم به مرگ گرفتن که به تب راضی بشیم ... خودش پول یه فاینال فانتزیه ... من که تهش رو 1600 برنامه ریزی کردم ...

ولی میخوام کمین بزارم برای دوستانی که کنسول رو میخرن و از پس بازی هاش بر نمیان مجبور میشن بفروشن ... دسته دوم ازشون بخرم ... >:) داشتی سیاست رو ....

کنسول در بدترین حالت باید قیمت 1600 باشه !! نباشه هم به گور سیاه نمیخریم ! امر واجب و خدایی هم نیست !

تنها انتخاب من PS4 هست ولی حاضرم دو سال بازی نکنم تا با یه قیمت معقول بگیرم تا اینکه پول زور بدم !

آخرین ویرایش:
البته من یه رفیق دارم خراب مارک SONy حتی آفتابه توی دستشویی شونم آرم سونی روشه
اون اگه ps4 هم ده میلیون تومن باشه میخره.
متاسفانه ما داریم چوب این آدم هارو میخوریم. همه که مفرح بی درد نیستن.
آقا بیایید بازار تهرانو تحریم کنیم :d تا عید هیچ کس نخره

تو اهواز خود فروشگاها میدن 2 t میگن تهران بری 100 تومان ارزونتره :|

من تا 1700000 راضی هستم :">

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or