قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
امروز زنگ زدم تهران گفت کنسول برامون اموده. میگفت برای شما 3200:| برای مااااا؟:|
شهره هرته؟ هر کی دوست داشت هر قیمتی میزاره . هیشکی نیست به این فروشندگان رسیدگی کنه؟!!!!!
اون زمانی که ( لانچ پلی 3 ) کنسول ها هیچ گاه قیمت بالای 500 تومن به خودشن ندیده بودن پلی 3 که اومد تا 2 میلیون هم خرید و فروش میشد! 2 میلیون اون موقع واقعا پول زیادی بود!
اینم طبیعیه که یک و نهایت 2 هفته قیمتها اینطور فضایی باشه....کمی صبر کنید به راحتی میتونید با 1500 بخرید!

تا 2 هفته کل دنیا تو تپ و تاپِ نسل جدیدا قیمت ها هم فضاییه چون هم کنسول به علت تقاضای زیاد کمه هم اینکه خیلی ها میخوان ازین آب گل آلود ماهی بگیرن
من از چنتا فروشگاه منصف سوال کردم گفتن فعلا نمیاریم چون نمیصرفه و دردسرش زیاده حداقل 1 ماهی باید صبر کنی (من تو دلم گفتم من که 1 سالی میخوام صبر کنم 1 ماه که هیچی:d)
الکی پولتون رو تو جوب نریزید صبر کنید همه چی درست میشه قیمت ها هم عادلانه میشه

سلام
این همه گفتیم توهین نکنین . انگار نه انگار !
-----
پ.ن : جالبه . تو اون تاپیک بحث قیمت میکنن و تو این تاپیک درباره خرابی و مشکلات کنسول صحبت میشه . یعنی واقعاً نمیتونید هر موضوعی رو تو تاپیک خودش پیگیری کنید ؟!!!

سلام
-----
پ.ن : جالبه . تو اون تاپیک بحث قیمت میکنن و تو این تاپیک درباره خرابی و مشکلات کنسول صحبت میشه . یعنی واقعاً نمیتونید هر موضوعی رو تو تاپیک خودش پیگیری کنید ؟!!!
آقا پرهام میشه بگید بالاخره بازیسنتر پلی 4 و ایکس وان رو برا فروش ارائه میده یا نه؟!
اگه با قیمت 1500-1550 بیارید فک کنم هم به نفع ما گیمر ها بشه هم اینکه شما ضرر نمی کنید و می تونید سودی که حقتون هست رو بگیرید!

سلام
-----

پرهام جان حق باشماست ولي اخه قيمت با خرابي در ارتباطه
خرابي وجود داره خب اگه كسي بخاطر خرابي نخره قيمت مياد پايين

PS4

امروز لباف بودم خبری از PS4 نبود انگار کسبه محترم دارن اماده میشن واسه بچاپ بچاپ..... ارامش قبل طوفان
a66b9200f29a.jpg

توپخونه زیر 3200 مثل اینکه گیر نمیاد
کمی صبر کنید به راحتی میتونید با 1500 بخرید!
اینو میگن خوشخیالی دوست عزیز.
الان Ps3 قیمتش 250 دلاره ولی ببینین تو بازار چقدره !حداقل رو یک و نهصد دو تومن حساب کنین چون با یک و پونصد الان Ps3 هم نمیدن چه برسه به این
@parham_safa
اگه امکانش هست یه پرس و جویی بکنین بعد رفع ایرادای اولیه و اومدن سری جدید کنسول ; بازیسنتر قصد فروش نداره؟!و اگه داره به چه قیمتی

الان Ps3 قیمتش 250 دلاره ولی ببینین تو بازار چقدره !حداقل رو یک و نهصد دو تومن حساب کنین چون با یک و پونصد الان Ps3 هم نمیدن چه برسه به این
@parham_safa
اگه امکانش هست یه پرس و جویی بکنین بعد رفع ایرادای اولیه و اومدن سری جدید کنسول ; بازیسنتر قصد فروش نداره؟!و اگه داره به چه قیمتی

شما داري ps3 كپي خور رو با ps4 كه اريج هست مقايسه ميكني
فك ميكني چه تعداد پول بازي 250 تومني دارن؟:-/
خود فروشنده ها ميگن صبر كنيد قيمت مياد پايين چرا ما گيمرها نبايد اينو قبول كنيم8-|

@parham_safa
ps3 گرونه چون کنسول کپی خور هست و همه می خرن حتی بچه های 10-12 ساله ولی هر کسی نمیاد کنسولی بگیره که بالای 200 تومن قیمت بازی هاش هست!

سلام
آقا پرهام میشه بگید بالاخره بازیسنتر پلی 4 و ایکس وان رو برا فروش ارائه میده یا نه؟!
من بی اطلاعم . یه تاپیک بود برای این موضوع اگر اشتباه نکنم . از اونجا پی گیری کنید .
پرهام جان حق باشماست ولي اخه قيمت با خرابي در ارتباطه
خرابي وجود داره خب اگه كسي بخاطر خرابي نخره قيمت مياد پايين
خریدن یا نخریدنش با خرابی در ارتباطه ولی قیمت نه .

اونای که میخرن یا تابه حال بازی اورجیتال نخریدن یا خریدن میدونن چجوری!!اون موقع که 200 /250 بدی بازی میفهمی دوتا بازی 500 تو پاچته تازی روزای اول هر بازی 300 باید بزاری کنار یه سر به بازی اورجینال ps3بزنید ببنید چه خبره شاید بگید تعویض ولی اونم دردسزی داره برا خودش من خودم اورج باز بودم تازه اون موقع دلاری 1200 موقع عرضه un3تو ایران 130 قیمت داشت !!!!!!
حاضرم قول بدم اکثر کسایکه میخرن سه چهار ماه بعد میزارن برا فروش چون اورجینال خریدن اونم تو ایران محاله یا حداقل سخته مگهههههههههه .........

به امید هک نباشید هنوز ps3 supr slim راحت هک نشده باید برا هکش 200 بیفتی هنوز psvitaهک نشده wiiu هک نشده انتظار دارید ps4هک بشه حد اقللللل 3 سالللل طول میکشه هکش کنن اونم شاید سونی کارشو بلده حالا بیخود هی بیاید نظر درباره قیمت کنسول بدید

توپ خونه ای ها امروز کلا رو 3200 قفل بودن . از همه جا سوال کردم . یه اقای با خدایی (=))) فقط لطف میکرد بازیهارو میداد 240 ...(بقیه میدادن 250) !!!

جالبه ازشون تخفیف میخوای میگن خدایی راه نداره ضرر میکنیم ! :o

فکر نکنم حالا حالا ها PS4 هک بشه!
من همیشه یه سوال واسم بوده
وقتی xBOX360 هک شد زیاد تغییر قیمت نکرد
ولی وقتی PS3 هک شد کلی رفت روش!
نکنه این نسل هم اینطوری بشه!؟:دی

فکر نکنم حالا حالا ها PS4 هک بشه!
من همیشه یه سوال واسم بوده
وقتی xBOX360 هک شد زیاد تغییر قیمت نکرد
ولی وقتی PS3 هک شد کلی رفت روش!
نکنه این نسل هم اینطوری بشه!؟:دی
چون ps3 دونمونه بود هك شده و هك نشده ولي تمام ايكس باكسها هك ميشدن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or