قیمت dc برای 15 روز بعد از لانچ!
کنسول PlayStation 4 ، قیمت و زمان قابل خرید بودن در ایران :
با توجه به عرضه کنسول PS4 در آمریکا ، بحث زمان در دسترس بود و قیمت آن در ایران هم بسیار داغ شده است.
مجددا به تمام علاقمندان به این کنسول توصیه میکنیم که خرید کنسول در ماه های اول عرضه ، اصلا توجیه منطقی ندارد و قیمت ها نجومی خواهد بود.
ولی اگر کسی دوست دارد که جزو اولین کسانی که در ایران کنسول را در اختیار دارند باشد ، ما میتوانیم طی 15 روز از زمان سفارش دستگاه را تحویل دهیم .
قیمت هم در حال حاضر حدود دو میلیون و هقتصد هزار تومان به بالا میباشد ( قیمت دقیق ، بهنگام واریز بیعانه و قطعی نمودن سفارش و با توجه به زمان تحویل مشخص میشود )
دقیقآ .. حالا اضافه بگیم 200 تومان نه اینکه 1 تومان ..
یکی از دلایلی که کلآ قیمت ها پایین نمیاد بودن این فروشگاه هست ..
کلا توصیه میشه جنس از این فروشگاه نخرید
ما که کوتاه نمیاییم .. خیلی ها نباید روز اول از اینا بخرن .. دستگاه ها رو دستشون باد کنه و قیمت و بیارن پایین .. اینجوری پیش بره شب میخوابن صب پامیشن 2 میلیون میزارن رو دستگاه ها
iPhone که قیمتش 650$ هست.
در مورد این قیمت ها هم بگم که DC خودش گفته هرکی خواست این قیمت براش میاره و اصلا برنامه ای ندارن که بیارن به جز پیش خریدها و خودشونم گفتن که بهتره فعلا نخرید اما خوب اگه پیش خرید نکردید مجبورید این قیمت رو بدید اگه می خواید. این رو هم در نظر بگیرید چون تمامی پیش فروش های جهانی کنسول به حد اشباع رسیده و هایپ کنسول هم بالا بوده تو کل دنیا قیمت ها طبیعی هست تو کشورهایی که نمایندگی رسمی ندارن و قیمت های ebay هم که دیگه معلومه!
خوب منم نظرم را بگم تا منم برم جزو گروه فرشنده ها و مغازه دارها ( بروال صفخات قبل این تاپیک در مورد برخی از کاربران )
برعکس بیشتر کاربران که به این سایت توپیدند و گفتند که نباید ازش خرید کرد ، من میگم اتفاقا باید بهش تبریک گفت و قبل از خرید باهاشون مشورت کرد.
شما چند تا فروشنده سراغ دارید که به مشتری بگوید جنس من گران است و فعلا نخر و صبر کن میتونی ارزان ترش را براحتی بخری؟!
مثلا در فصل تابستان اگر از یک فروشگاهی که کنسول 360 دارد بپرسید که اگر صبر بکنم و پاییز بیام بخرم آیا ارزان تر میشود یا خیر ؟ چی حواب میدهند ؟
اکثرشان هزار و یک دلیل ردیف میکنند که حتما تا آنموقع این دستگاه دیگر پیدا نمیشود و گران میشود و ...
این سایت فکر کنم تا به حال دفعه چندم است که میگوید که خرید کنسول در ماه های اول اشتباه است و صبر کنید تا کمی از داغی و هیجان عرضه کنسول کم شود تا با قیمت مناسب بگیرید.
ولی وقتی هستند کسانیکه به هر دلیل موجه و غیر موجه ای میخواهند یک چیزی را زودتر از بقیه داشته باشند ، خوب اینها هم فروشنده هستند و کارشان فروش کالا و کسب سود است ، پس آن کالا را برای مشتری تهیه میکند و سودش را میگیرد. دیگر گناه اینها نیست که برخی برایشان پول مهم نیست و فقط میخواهند کالا مورد نظرشان را بخرند .
یادم هست به هنگامیکه پیش فروش کنسول ریجن 2 با قیمت حدودی 1700 را گذاشته بود در صفحات قبل همین تاپیک کلی کاربران گفتند که گران است و بیشتر از 1200 تا 1300 کلاه برداری است.
ولی دیدیم که حتی وقتی مدیران بازی سنتر هم خواستند که پیش فروش دستگاه را انجام دهند آنها هم گفتند که حدود قیمت 1700 مناسب است و کسانیکه دنبال قیمتی کمتر از 1500 هستند در رویا منتظر خرید کنسولشان باشند .
الان هم فکر میکنم همین داستان تکرار شود و در عمل قیمت های بازار تا اواسط دی ماه در همین حدود دو میلیون و خورده ای که گفتند بماند . دلیلش هم بسیار ساده است .
در حال حاضر هیچ یک از فروشنده های رسمی سونی ، کنسولی نمی فروشند . نه در آمریکا ، نه در اروپا و نه در خاورمیانه. حتی تاریخ مشخصی برای سری دوم فروششان اعلام نکرده اند و تقریبا همگی فقط میگویند که هر وقت مجدد امکان فروش داشتیم ، خبرتان میکنیم.
هم اکنون با یک جستجوی بسیار سریع در سایت هایی مثل ebay متوجه میشوین که قیمت دستگاه را بین 600 تا 750 دلار میگویند. ( حالا هزینه حمل در خود آمریکا و اینکه برخی از فروشندگان ebay مالیات یا همان tax هم اضافه میکنند بماند )
این یک اصل در همه بازار های دنیا که وقتی کالایی کمیاب میباشد و میزان تقاضا بسیار بیشتر از میزان عرضه است، برای آن بازار سیاه درست میشود .
برخی از عزیزان کنسول را با گوشی آیفون مقایسه میکنند که بنظر من کار درستی نیست. باز هم بچندین دلیل :
زمان عرضه آیفون ، این کالا بجز آمریکا ، همزمان در بسیاری از کشورهای اروپایی و استرالیا عرضه شده بود .ولی در حال حاضر و تا 15 روز دیگر فقط در آمریکا و کانادا عرضه شده است.
حجم و وزن کنسول با گوشی بسیار متفاوت است . ابعاد یک جعبه کنسول تقریبا 15 تا 20 برابر یک گوشی است .
پس هزینه حمل یا پست یک کنسول حداقل 10 برابر یک گوشی میشود.
گوشی های موجود در بازار ( مخصوصا در روزهای اول عرضه ) اکثرا بصورت مسافری وارد کشور میشوند . یک مسافر اگر 3- 4 عدد گوشی هم مثلا در 2 تا چمدانش و یا کیف دستی اش بگذارد و بیاورد کسی خیلی متوجه نمیشود و براحتی بدست مغازه دار میرسد. ولی در مورد کنسول این گونه نیست.
با در نظر گرفتن تمام این موارد ، منم فکر میکنم که تا بهمن ماه باید صبر کرد تا کمی از قیمت های نجومی فاصله بگیریم . نان شب نیست که بگیم نمیشه بدون وجودش زندگی کرد.
کسی هم اگر براش پول مهم نیست و میخواهد با این قیمت ها بخرد نوش جون خودش و فروشنده های محترم