قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
منم فکر نکنم 1500 بشه تا یه ماه دیگه.چون تازه اون موقع خیلیا میفتن تو خط خرید قیمتا زیاد پایین نمیاد.تا یه ماه دیگه حدود 2000.
اما مطمئن باشید تا دم عید 1500 میشه

راستی هنوز پکی نیومده که کلا همه لوازم جانبی به علاوه یه دسته اضافه داشته باشه؟

خیر.بشدت باندلها گرون هستن

سلام

سلام به همه
یکی از فامیل های نزدیکمون 15 آذر داره میره دانمارک
میخواستم بدونم کاره درستیه بهش بگم برای بیاره ؟؟؟؟؟؟؟؟
میصرفه ؟؟؟؟؟؟
چقدر در میاد ؟؟؟؟؟
الان کرون دانمارک هم طرفای 500 تومن هست

قیمت dc برای 15 روز بعد از لانچ!
کنسول PlayStation 4 ، قیمت و زمان قابل خرید بودن در ایران :

با توجه به عرضه کنسول PS4 در آمریکا ، بحث زمان در دسترس بود و قیمت آن در ایران هم بسیار داغ شده است.
مجددا به تمام علاقمندان به این کنسول توصیه میکنیم که خرید کنسول در ماه های اول عرضه ، اصلا توجیه منطقی ندارد و قیمت ها نجومی خواهد بود.
ولی اگر کسی دوست دارد که جزو اولین کسانی که در ایران کنسول را در اختیار دارند باشد ، ما میتوانیم طی 15 روز از زمان سفارش دستگاه را تحویل دهیم .
قیمت هم در حال حاضر حدود دو میلیون و هقتصد هزار تومان به بالا میباشد ( قیمت دقیق ، بهنگام واریز بیعانه و قطعی نمودن سفارش و با توجه به زمان تحویل مشخص میشود )

دقیقآ .. حالا اضافه بگیم 200 تومان نه اینکه 1 تومان ..
یکی از دلایلی که کلآ قیمت ها پایین نمیاد بودن این فروشگاه هست ..
کلا توصیه میشه جنس از این فروشگاه نخرید

ما که کوتاه نمیاییم .. خیلی ها نباید روز اول از اینا بخرن .. دستگاه ها رو دستشون باد کنه و قیمت و بیارن پایین .. اینجوری پیش بره شب میخوابن صب پامیشن 2 میلیون میزارن رو دستگاه ها

iPhone که قیمتش 650$ هست.

در مورد این قیمت ها هم بگم که DC خودش گفته هرکی خواست این قیمت براش میاره و اصلا برنامه ای ندارن که بیارن به جز پیش خریدها و خودشونم گفتن که بهتره فعلا نخرید اما خوب اگه پیش خرید نکردید مجبورید این قیمت رو بدید اگه می خواید. این رو هم در نظر بگیرید چون تمامی پیش فروش های جهانی کنسول به حد اشباع رسیده و هایپ کنسول هم بالا بوده تو کل دنیا قیمت ها طبیعی هست تو کشورهایی که نمایندگی رسمی ندارن و قیمت های ebay هم که دیگه معلومه!

خوب منم نظرم را بگم تا منم برم جزو گروه فرشنده ها و مغازه دارها ( بروال صفخات قبل این تاپیک در مورد برخی از کاربران )
برعکس بیشتر کاربران که به این سایت توپیدند و گفتند که نباید ازش خرید کرد ، من میگم اتفاقا باید بهش تبریک گفت و قبل از خرید باهاشون مشورت کرد.
شما چند تا فروشنده سراغ دارید که به مشتری بگوید جنس من گران است و فعلا نخر و صبر کن میتونی ارزان ترش را براحتی بخری؟!
مثلا در فصل تابستان اگر از یک فروشگاهی که کنسول 360 دارد بپرسید که اگر صبر بکنم و پاییز بیام بخرم آیا ارزان تر میشود یا خیر ؟ چی حواب میدهند ؟
اکثرشان هزار و یک دلیل ردیف میکنند که حتما تا آنموقع این دستگاه دیگر پیدا نمیشود و گران میشود و ...

این سایت فکر کنم تا به حال دفعه چندم است که میگوید که خرید کنسول در ماه های اول اشتباه است و صبر کنید تا کمی از داغی و هیجان عرضه کنسول کم شود تا با قیمت مناسب بگیرید.
ولی وقتی هستند کسانیکه به هر دلیل موجه و غیر موجه ای میخواهند یک چیزی را زودتر از بقیه داشته باشند ، خوب اینها هم فروشنده هستند و کارشان فروش کالا و کسب سود است ، پس آن کالا را برای مشتری تهیه میکند و سودش را میگیرد. دیگر گناه اینها نیست که برخی برایشان پول مهم نیست و فقط میخواهند کالا مورد نظرشان را بخرند .

یادم هست به هنگامیکه پیش فروش کنسول ریجن 2 با قیمت حدودی 1700 را گذاشته بود در صفحات قبل همین تاپیک کلی کاربران گفتند که گران است و بیشتر از 1200 تا 1300 کلاه برداری است.
ولی دیدیم که حتی وقتی مدیران بازی سنتر هم خواستند که پیش فروش دستگاه را انجام دهند آنها هم گفتند که حدود قیمت 1700 مناسب است و کسانیکه دنبال قیمتی کمتر از 1500 هستند در رویا منتظر خرید کنسولشان باشند .
الان هم فکر میکنم همین داستان تکرار شود و در عمل قیمت های بازار تا اواسط دی ماه در همین حدود دو میلیون و خورده ای که گفتند بماند . دلیلش هم بسیار ساده است .
در حال حاضر هیچ یک از فروشنده های رسمی سونی ، کنسولی نمی فروشند . نه در آمریکا ، نه در اروپا و نه در خاورمیانه. حتی تاریخ مشخصی برای سری دوم فروششان اعلام نکرده اند و تقریبا همگی فقط میگویند که هر وقت مجدد امکان فروش داشتیم ، خبرتان میکنیم.
هم اکنون با یک جستجوی بسیار سریع در سایت هایی مثل ebay متوجه میشوین که قیمت دستگاه را بین 600 تا 750 دلار میگویند. ( حالا هزینه حمل در خود آمریکا و اینکه برخی از فروشندگان ebay مالیات یا همان tax هم اضافه میکنند بماند )
این یک اصل در همه بازار های دنیا که وقتی کالایی کمیاب میباشد و میزان تقاضا بسیار بیشتر از میزان عرضه است، برای آن بازار سیاه درست میشود .

برخی از عزیزان کنسول را با گوشی آیفون مقایسه میکنند که بنظر من کار درستی نیست. باز هم بچندین دلیل :
زمان عرضه آیفون ، این کالا بجز آمریکا ، همزمان در بسیاری از کشورهای اروپایی و استرالیا عرضه شده بود .ولی در حال حاضر و تا 15 روز دیگر فقط در آمریکا و کانادا عرضه شده است.
حجم و وزن کنسول با گوشی بسیار متفاوت است . ابعاد یک جعبه کنسول تقریبا 15 تا 20 برابر یک گوشی است .
پس هزینه حمل یا پست یک کنسول حداقل 10 برابر یک گوشی میشود.
گوشی های موجود در بازار ( مخصوصا در روزهای اول عرضه ) اکثرا بصورت مسافری وارد کشور میشوند . یک مسافر اگر 3- 4 عدد گوشی هم مثلا در 2 تا چمدانش و یا کیف دستی اش بگذارد و بیاورد کسی خیلی متوجه نمیشود و براحتی بدست مغازه دار میرسد. ولی در مورد کنسول این گونه نیست.

با در نظر گرفتن تمام این موارد ، منم فکر میکنم که تا بهمن ماه باید صبر کرد تا کمی از قیمت های نجومی فاصله بگیریم . نان شب نیست که بگیم نمیشه بدون وجودش زندگی کرد.
کسی هم اگر براش پول مهم نیست و میخواهد با این قیمت ها بخرد نوش جون خودش و فروشنده های محترم

دوستان لطفا هی نیایید بگید قیمت تا چند وقته دیگه زیر 2تومن نمیاد و امثال این حرفا. همین حرفای شما به فروشنده هایی که انصاف ندارن خط میده.
همین الان بعضی جاها دارن کنسولو 1700-1800 میفروشن.

دوستان لطفا هی نیایید بگید قیمت تا چند وقته دیگه زیر 2تومن نمیاد و امثال این حرفا. همین حرفای شما به فروشنده هایی که انصاف ندارن خط میده.

بعید می دونم در حال حاضر با این قیمت باشد.

ببخشید کجا ها دارن با این قیمت میدن اگه میشه پیام خصوصی کن؟

91 صفحه دارین بحث الکی در مورد چیزی میکنید که همه میدونن آخرش چی میشه!b-)

فقط دنبال یه سوژه میگردین بحث کش بدین....:|

یه مقدار زمان بدین حداقل اولین کنسول به ایران برسه بعد قیمت تعیین کنید!:-$

لطف کنین و این منت رو روی سر ما بذارین ... کسی نیاد بگه قیمت تو روز اول فلان قدر میشه و خلاصه ... از راه های دیگه هم میشه ادعای فامیلی با نوستراداموس رو کرد .
همین کار باعث میشه جو طوری بشه که بعدا رفتی بازار قیمت ها رو دیدی قیافت اینطوری بشه.

آخرین ویرایش:

کاملا موافقم، حتی فکر بالای 1700 هم معصیت داره. هرکی خواست بگه منم یه فروشگاه دیگه با یکسال ضمانت پس از فروش PS4 و 10 سال خدمات پس از فروش با قیمت 1600 تومن + 100 تومن بعد تحویل گرفتن بهش بدم.با توجه به مشکلات احتمالی سری اول این کنسول ضمانت و خدمات پس از فروش می تونند خیلی مفید باشند.

من خودم ازش خریدی نداشتم برای همین بهتره حضوری برید و تهیه کنید، فروشگاهشم تو مجتمع پاسارگارد هستش.

دوستان به خدا آدم از خودش مرفه تر نباشه باز پول یا مفت دادن به بعضیا باید براش سخت باشه.من به شخصه پول 3 تا PS4 رو دارم ولی تا وقتی قیمت ها واقعی نشه کوچکترین اقدامی نمیکنم.یعنی وقتی هزار تومان پول یا مفت به کسی میدم آتیش میگیرم.
قیمت ها تا 8 سال دیگه ام واقعی نشه بنده کنسول نخواهم خرید.

دوستان به خدا آدم از خودش مرفه تر نباشه باز پول یا مفت دادن به بعضیا باید براش سخت باشه.من به شخصه پول 3 تا PS4 رو دارم ولی تا وقتی قیمت ها واقعی نشه کوچکترین اقدامی نمیکنم.یعنی وقتی هزار تومان پول یا مفت به کسی میدم آتیش میگیرم.
قیمت ها تا 8 سال دیگه ام واقعی نشه بنده کنسول نخواهم خرید.
خوب ببینید الان که کلا کنسولی به اون صورت نیست تو ایران ولی اون موقع هم که پیش فروش میکردن حدود 1700 بوده و به به نظر من منصفانه هست چون اینا باید با کلی دردسر وارد کنن نمایندگی که تو ایران نیست
اگر قرار یه کاهش خیلی بابایی رو شاهد باشیم باید قیمت دلار بیاد پایین که اونم فعلا بعیده
البته فعلا خریدن واقعا درست نیست باید حد اقل یه 6 ماهی صبر کرد
من که تا 1 سال دیگه حتی فکر خرید رو هم نمیکنم
نخندین ولی همش به خودم میگم وایسم تا اسلیمش بیاد:))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or