قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آيفون 5s كه يك ديوايس جديد هم هست با قيمت 650$ بعد از 1 ماه به قيمت 2600 فروخته ميشه يعني تقريبا 500 هزار تومن گرون تر از معادل ريالى
PS4 كه 250$ ارزون تر هست يا به عبارتى 750 هزار تومن معادل ريالى ارزون تره چرا بعد از يك ماه نبايد زير 2 تومن فروخته بشه !?
اين همش زير سر يه سرى از فروشنده هاست !

دوست این 650 دلاری که میگید برای 64 گیگ ایفون هست نه 16 گیگی که 399 دلار هست و به قیمت 2800 دارن می فروشن

دوست عزیز شما اشتباه می‌کنید 650 دلار برای 16gb هست که در ایران بعد از 1ماه حدود 2500- 2600 فروخته می‌شد

توجه
دوستان من چند صفحه قبل گفتم ممکنه یکی از مغازه ها تو شهرمون زیر دوتومن بیاره...
حالا باهاش صحبت کردم گفت فردا قیمت معلوم میشه.بعد گفتم تو شهرای یگه قیمت بالا میدن(بالا دو تومن)برای همین خیلیا مثل من نمیگیرن.
بعد گفتم اگه قیمت خوب بدی از شهرای دیگه هم مشتری پیدا میشه(شما ها).اونم گفت قیمت خوب میارم.
حالا میخواستم بدونم شما پایه هستین همه اگه 1% شد از اینجا بگیریم تا ایشون قانع شه قیمت منصفانه تر بده؟

سلام
آقا منم میخوام اسم منم بنویس

نمیدونم بعضی ها انگار توهم زدنه اخه چطوری 399 دلار رو میدن 2 یا 3 ملیون حالا هرچی هم بخواهند بهش اضافه کنند؟اول برین حساب کنید بعدش نظرات عجیب بدید

سلام دوستان یه سوال دارم من یک یا دو ماه دیگه میرم ایشالا قشم یا کیش اونجا ارزونتر میدن نسبت به تهران؟ ارزش داره از اونجا بیارم؟ گمرکی بهش میخوره؟

سلام دوستان یه سوال دارم من یک یا دو ماه دیگه میرم ایشالا قشم یا کیش اونجا ارزونتر میدن نسبت به تهران؟ ارزش داره از اونجا بیارم؟ گمرکی بهش میخوره؟

سلام
کیش و قشم نه تنها ارزونتر نیست بلکه باید بیشتر هم بدی خلاصه هر کجای این جهنم بری آسمون همین رنگه سیاه و آلوده

دوستان فقط اگر مطمئنید بگید منم هستم:دی
چون اگه تعدادمون بالا بره احتمالش هست قیمت خوب بده اگه نه احتمالش خیلی کمتره.پس ما هستیم که با تعدادمون شانسمون رو کم و زیاد میکنیم.
تا الان هم این طور که گفتید 6-7 نفر شدیم...

قیمت خوب باشه رو منم حساب کن رفتم اینستاگرام تو hashtag اش زدم ps4 دیدم زن و مرد و پیر و جوون همه از ps4 شون عکس گذاشتن

اگه می خواهید تو تهران و ایران به قیمت خوب بخرید حداقل باید 1 سال صبر کنید چون تا بعد عید قیمت ها پایین نمیاد اینطور که پیش میره مطمین باشید بالای 3 هست

مگه یک ایفون که 400 دلار هست نزدیک 3 نمی فروشن

بدی مملکت ما اینه که یکی نیست جلوی این گرون فروش ها رو بگیره

اولا ایفون ۶۵۰ دلاره نه ۴۰۰ دلار نزدیکه ۳ میلیون هم نیست دقیق ۲۴۵۰ ه.
تفاوت قیمتش هم ۵۰۰ تومان می شه!
البته در نظر داشته باش این قیمت به خاطر مشکلات عرضش بود که کم اومده بود
الان ۵ سی ۵۵۰ دلار قیمتش هست تو بازار هم ۱۷۵۰ حدودا
همین الان ایپد ۴ قیمتاش رو چک کن(ایپد جدید ها نه)ببین چقدر فرق داره با قیمت دلاریش!نهایتا ۶۰-۷۰ تومن

عاغا دوست من مغازه داره گفت که ماه آینده 1500 فروششه ولی الان گرونه چون این چند دستگاهی که داره اسپشیال ادیشنن یه بازیو یه دسته اضاف دارن و دیگه گرونیه روز ریلیزه ما که ماهه بعد رفتیم تو لیست :دی

عاغا دوست من مغازه داره گفت که ماه آینده 1500 فروششه ولی الان گرونه چون این چند دستگاهی که داره اسپشیال ادیشنن یه بازیو یه دسته اضاف دارن و دیگه گرونیه روز ریلیزه ما که ماهه بعد رفتیم تو لیست :دی

غیر ممکن هستش تا یک ماهه دیگه 1500 بفروشن حداکثر تا عید خبری نیست.

غیر ممکن هستش تا یک ماهه دیگه 1500 بفروشن حداکثر تا عید خبری نیست.
منم فکر نکنم 1500 بشه تا یه ماه دیگه.چون تازه اون موقع خیلیا میفتن تو خط خرید قیمتا زیاد پایین نمیاد.تا یه ماه دیگه حدود 2000.
اما مطمئن باشید تا دم عید 1500 میشه

راستی هنوز پکی نیومده که کلا همه لوازم جانبی به علاوه یه دسته اضافه داشته باشه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or