قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فک کردی تو LA داری زندگی میکنی؟!:d
این فروشنده های ما که نرخشون دلار نیست نرخشون جنسی که مشتری زیاد داشته باشه باید گرونتر باشه:d
15 نوامب فقط امریکاست 29 نوامبر واسه بقیه دنیا که میشه 9 ام اذر ماه!
ایمم شمارش معکوس
PS4 Release Date - The Countdown Begins
لینک میدی بعد خودت توش رو کامل نگاه نمیکنی ؟! :d

The PlayStation 4 will launch November 15th, 2013 in the United States and November 29th, 2013 in Europe, Australia, and Latin America !

For South Korea, Hong Kong, Singapore and Taiwan, the PS4 will launch December 2013.
For Japan, the PS4 will launch February 22, 2014.

The Middle East now has an official release date of December 13th, 2013.

کجا بقیه دنیا 29 نوامبره فقط برای اروپاست ..
کلا همه جا تاریخ عرضه متفاوته :d

لینک میدی بعد خودت توش رو کامل نگاه نمیکنی ؟! :d

The PlayStation 4 will launch November 15th, 2013 in the United States and November 29th, 2013 in Europe, Australia, and Latin America !

For South Korea, Hong Kong, Singapore and Taiwan, the PS4 will launch December 2013.
For Japan, the PS4 will launch February 22, 2014.

The Middle East now has an official release date of December 13th, 2013.

کجا بقیه دنیا 29 نوامبره فقط برای اروپاست ..
کلا همه جا تاریخ عرضه متفاوته :d
خب فک کردی واسه ایران هم تاریخ میدن؟!:|
ولی تا بیاد تو اروپا و دبی فروشنده ها هم میخرن میارن تو ایران میفروشن

دقیقا مشکل مردم ایران همینجاست که هر جنسی رو که واسه خرید انتخاب میکنیم تنها به فکر سود هستیم .! هیچ موقع به چشم مصرف کننده بهش نگاه نمیکنیم . همین مشکل مردم هست که باعث تورم میشه همیشه . جنسی که شروع به گرون شدن میشه مردم از ترس اینکه بیشتر گرون نشه واسه خرید هجوم میارن اما وقتی ارزون میشه .! همه میشنن نگاه میکنن چقدر ارزون میشه تا برن بخرن .!
من کالایی میخرم واسه مصرف شخصی دارم میخرم نه واسه تجارت به همین دلیل شده 500 بیشتر بخرم میخرم چون میخام تا روزی که خراب بشه ازش استفاده کنم .

دقیقا مشکل مردم ایران همینجاست که هر جنسی رو که واسه خرید انتخاب میکنیم تنها به فکر سود هستیم .! هیچ موقع به چشم مصرف کننده بهش نگاه نمیکنیم . همین مشکل مردم هست که باعث تورم میشه همیشه . جنسی که شروع به گرون شدن میشه مردم از ترس اینکه بیشتر گرون نشه واسه خرید هجوم میارن اما وقتی ارزون میشه .! همه میشنن نگاه میکنن چقدر ارزون میشه تا برن بخرن .!

اینکه هرچی گرون میشه هجوم میارن بخاطر سوابق قحطی زیادی هست که ایران داشته راجع به PS4 فکر نکنم صدق کنه گرچه اینطور که ژاپنی های PS4 ندیده حمله کردند باید نگران قحطی هم باشیم:d

بنظر من تو فیسبوک یا توئیتر یه صفحه ای باز کنیم واسه اینکه همه متحد شند PS4 بالای 1،500،000 نخرند.اگرم جاهایی دارند ارزون تر میدند همونجا معرفی شند تا همه برند از اونجاها تهیه کنند.اینطوری شاید این گرون فروشا تحریم و تنبیه بشند بالاخره باید حال این تجار بی انصاف رو گرفت زیادی دارند سر هرچی پول ما مردم مظلوم ایران رو میخورند.

دوستان ازتون خواهش میکنم تا کنسول اومد تو بازار سریع جوگیر نشید برید بخرید.حداقل سه یا چهر ماه صبر کنید تا قیمتها متعادل بشه.

به جان خودم همین الان پول ps4 اماده است.ولی پیش خرید نکردم.بابا به فکر بقیه هم باشیم.

تصمیم گرفتم یه دوربین وردارم موقع عرضه کنسول برم توپخونه ، ببینم کیا میان خرید !! :d
همه رو شناسایی میکنم و به عنوان جاسوس تحویل بچه های BC میدم ! >:)

حقیقتا منم میتونم تو اولین روزی که تو بازار دیدم بخرمش ولی این کار رو نمیکنم خیلی زوره وسیله ایی که کل دنیا بدون اینکه بخوان زیاد از حدِ ارزش این محصول واسش پول بدن میخرنش بعد یکی مثل ما باید واسه خریدش بهمون اینجوری فشار بیاد خدایی حتی 1.5 هم زیاده + اینکه قیمت هر بازیش الان اندازه یه وسیله دیگس مثلا با 200 تومن واسه یه بازی میشه یدونه آیپاد شافل اصل خرید که تا آخر عمرم هم کار میکنه . میدونم این مقایسه درست نیس ولی منظورم بیشتر ارزش مادی و بصرفه بودن هست

من دو میلیون گذاشتم کنار.به نظر شما میشه با یکی دوتا بازی تا دو ماه دیگه دوال شوک 4 تو دستام باشه؟ً!:)

من دو میلیون گذاشتم کنار.به نظر شما میشه با یکی دوتا بازی تا دو ماه دیگه دوال شوک 4 تو دستام باشه؟ً!:)
اصلتو لانچ نخر (دلیل هم:ایران=کلاه برداری=بدون گارانتی:|)ولی اگه میخوای با 2تا بازی 2میلیون بخری خوبه.

1400 هم زیاده به مولا !!

1500 ما میگیم دیگه با احتساب پول دزدی و سگ خور !!

دلار 3 هفتست از 3 تومن تکون نخورده ! تازه با این وضعیت فوق العاده عالی مذاکرات و روابط اخیر ... قیمتش رو ول کنن با کله سقوط هم میکنه پایین !

شل نیاین مومنین !

یارو تو چشمای من نگاه میکنه میگه پلی 4 بیاریم قیمتش 2 میلیون هستش . من چی بگم به این ؟ :d
خدا لعنتشون کنه به خاطر مسخره بازی های اینا مجبوریم دیرتر نسل جدید رو شروع کنیم !

ای بابا

آقا ترو قرآن میبینی ما چه شانس مزخرفی داریم؟
بابای ما قرار بود یه مسافرت بره چین ، از 1 تا 15 آذر
ما هم خوشحال ؛ بهش سفارش کردیم یه Ps4 بیاره برامون
اما حالا از شانس ما مسافرتش افتاده از 1 تا 15 آبان
آخه خدایی اینم شانس من دارم؟
جای من بودی کلتو نمیکوبیدی تو دیوار؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or