قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
الان رو چه اصلی اینو میگی ؟:|:-$:-/
قیمت هردو 60$ ـه پس اگه یه حساب دودوتا چارتا بکنی میفهمی قیمتشون یکی باید باشه تو بازار:|
البته اگه تو قیمتو همینجوری نچپونی تو حلق ما=;
ول كن باو ما با psn card ميخريم نفري زير 100 واسمون ميوفته تازه درايو كلوبم هست

ول كن باو ما با psn card ميخريم نفري زير 100 واسمون ميوفته تازه درايو كلوبم هست

الان پی اس ان کارت 50 دلاری 165تومن پیدا میشه ... میتونین برین پرشین تولز از بچه هایی که دلار پی ال دارن در خواست کنین براتون بخرن .. و عین دلاریشو پرداخت کنین...تمام

الان پی اس ان کارت 50 دلاری 165تومن پیدا میشه ... میتونین برین پرشین تولز از بچه هایی که دلار پی ال دارن در خواست کنین براتون بخرن .. و عین دلاریشو پرداخت کنین...تمام
خب منم گفتم زير 100 ديگه نگفتم بالا 100 كه
اقا كلا اريج خور ها ميدونن چجوري خودشونو تغذيه كنن ولي كسي كپي خور باشه از دور نگاه ميكنه واي بالاي 230 تومن پول از كجا بيارم
واسه همين من مطمئنم ps4 خيلي سريع قيمتش ميوفته چون اريج خور كم هست بعد دوهفته قيمتا خيلي شيك ميان پايين
اونوقته كه مغازه دارها ميوفتن دنبالمون:lol:

سلام دوستان من خودم 360 دارم اما قصد دارم برای نسل بعد ps 4 رو انتخاب کنم فقط به خاطر مسائل اینترنت و این جور حرفا. و اما درمورد قیمت ps4 دوستان توجه کنید که چند روز پیش رییس بانک مرکزی اعلام کرد دلار پایین تر از 2900 نمیاد و اگه بخواد بیاد پایین بانک مرکزی این اجازه رو نمیده. (چون خطرناکه) و اجازه بدید دلیلشو براتون توضیح بدم . دوستان توجه کنید که الان مبلغ بسیار هنگفتی ( دقیقا عددشو یادم نیست اما بسیار بالا و نوجومی است)ارز دست مردم هست و اگر قیمت دلار افت وحشت ناک کنه همه این دلار ها به تومن تبدیل میشه . خب این افراد برای سرمایه گذاری این تومن ها به احتمال زیاد رو به خرید ملک و سرمایه گذاری در ملک میکننو که این عمل باعث افزایش وحشتناک قیمت ملک و اقلامی که این تومن ها در اون سرمایه گذاری شده است. پس پایین امدن قیمت از از 2900 را از فکرتان بیرون کنید( حتی اگر با امریکا صلح کنیم). و تنها راه خرید ps4 یه قیمت مناسب تحریم این کنسول برای حدود یه سال . پس بیایید دست به دست هم دهیم و از بالا رفتن الکی قیمت این کنسول جلو گیری کنیم .هرکی موافقه لایک کنه

شایعه های عجیب و غریب ضد خودتون دوباره نسازید !!

رییس بانک مرکزی گفتش " قیمت فعلی پایین تر از 2900 منطقی نیست "

حالا به چه دلیل ؟

- چون کاهش های قیمت تا اینجا پشتوانه اقتصادی نداره و فقط حباب بوده که حالا به خاطر جو جدیدی که تو مملکت ایجاد شده ، گرونی کاذب از بین رفته .

ولی پایینتر از 2900 نیاز به پشتوانه اقتصادی داه ، یعنی 4 تا تحریمی چیزی بردارن

دیروز هم که مذاکره هسته ای ایران و بعد از چندین سال ، اولین مذاکره موفق بود که دو طرف راضی بودن ! اینجوری پیش بره یه سری تحریم ها برداشته میشه و به نسبت ، قیمت دلار با سرعت نور سقوط میکنه .پ

دلار 3700 تومنی شد 2900 !! یعنی 800 تومن کاهش !!

به راحتی الان میتونه حداقل تا 2 تومن هم سقوط کنه با لغو یه سری تحریم ها

و از همه مهمتر بانک مرکزی ، بابای بانک مرکزی و بابا بزگ بانک مرکزی هم هیچ کاری در قبال کاهش و افزایش قیمت دلار نمیتونن بکنن ! و اصلا نرخ رو هیچ رقمه اونا نمیتونن تعیین کنن

فقط ارز مرجع و مبادله ای دستشونه ....

الان مبلغ بسیار هنگفتی ( دقیقا عددشو یادم نیست اما بسیار بالا و نوجومی است)ارز دست مردم هست و اگر قیمت دلار افت وحشت ناک کنه همه این دلار ها به تومن تبدیل میشه . خب این افراد برای سرمایه گذاری این تومن ها به احتمال زیاد رو به خرید ملک و سرمایه گذاری در ملک میکننو که این عمل باعث افزایش وحشتناک قیمت ملک و اقلامی که این تومن ها در اون سرمایه گذاری شده است.

هنگفت کجا بود ؟! کجا دست مردمه ؟! فقط دست یه عده ی خاص ، اونم یه مقدار خاص !!

اتفاقا یکی از راه کار های اصلی دولت این بود، تلاش با کاهش قیمت دلار بتونن اینجوری اون افراد خاص جامعه که دلار احتکار کردن ، دلارهاشون رو به کشور تزریق کنن

آخرین ویرایش:
من خودم دیگه ایران نیستم و نمیتونم دیگه بیام:| ولی این نصیحت رو به همه میگم اصلا ساده نگیرین این قضیه قیمت رو. کسایی که خودشون کار میکنن میدونن که پول در اوردن سخته و کسایی که دستشون تو جیب باباشونه(مثل من:d) قدر پول رو نمیدونن. بابای من خودش تو خرید و فروش بوده(مواد غذایی). وقتی که قیمت یه کنسرو 50 یه قرونی:d گرون میکردن مغازه دارای زرنگاون کنسرو نمیخریدن و همین موضوع باعث میشد کنسرو ها دیگه فروش نرن. دیگه هم افزایش ندادن. پس تا میتونین اگه قیمت فصایی دادن سریع نرین بخرین. یه ذره بزارین حالیشون بشه که دزدی هم دیگه حدی نداره:|.

نننننننننننننننننخخخخخخخخخخرررررررررررررررررررررررییییییییییییییییییییییییییننننننننننننننننننن.........................

فعلا صبر ميكنيم تا دوماه ديگه PS4 بياد وقتي اومد چرتكه ميندازيم ببينيم قيمت خامش چنده و اينا روش چند كشيدن اگر طبق معمول چپوندن تا دسته بيخيال ميشيم اگر مثه بچه آدم قيمت دادن خب ميگيريم

این بنده خدا رئیس بانک مرکزی یه حرف زد فکر میکرد مردم از لحاظ حرفه ای به موضوع نگاه میکنن , باید تورم بیاد پایین بعد دلار اومد پایین نقدینگی زیاد شد عب نداره چون رکوود اقتصادی رو از بین میبره منظور این بوود که نمیشه امشب بخوابی صبح دلار بشه 1300 چون دوباره یکی حرف زد میشه 2000 یکی دیگه حرف میزنه میشه 3000 دوباره میشه 1000 اینجوری که نمیشه :| پایین اومدن قیمت دلار با توهمات خطرناکه چون هنوز کاری نشده که دلار بیاد پایین میخواد بگه با این اومدن پایین بازار ثبات نداره و دزدی زیاد میشه به خدا
یه 6 ماه باید صبر کنید تا کار اقتصادی بشه کار کشاورزی بشه 1 سال , صادران نفت خوب بشه گردش مالی درست بشه بعد میشه گفت ما دلار رو اوردیم پایین

این پست رو دادم که دوباره یکی نیاد بگه آقا دلار دیگه پایین نمیاد فلانی گفته نه میاد خوبش هم میاد ولی باید یکم صبر کنید ,
قیمت هم آخ چه حالی میده 1 سال دیگه نمایندگی سونی بزنن بعد این مغازهدارها هی بسوزن :d اون روز زیاد دور نیست :d پولداراش برن بگیرن یکی مثل منو مصطفی باس حساب کتاب کنیم و یک کار حساب شده انجام بدهیم

شایعه های عجیب و غریب ضد خودتون دوباره نسازید !!

رییس بانک مرکزی گفتش " قیمت فعلی پایین تر از 2900 منطقی نیست "

حالا به چه دلیل ؟

- چون کاهش های قیمت تا اینجا پشتوانه اقتصادی نداره و فقط حباب بوده که حالا به خاطر جو جدیدی که تو مملکت ایجاد شده ، گرونی کاذب از بین رفته .

ولی پایینتر از 2900 نیاز به پشتوانه اقتصادی داه ، یعنی 4 تا تحریمی چیزی بردارن

دیروز هم که مذاکره هسته ای ایران و بعد از چندین سال ، اولین مذاکره موفق بود که دو طرف راضی بودن ! اینجوری پیش بره یه سری تحریم ها برداشته میشه و به نسبت ، قیمت دلار با سرعت نور سقوط میکنه .پ

دلار 3700 تومنی شد 2900 !! یعنی 800 تومن کاهش !!

به راحتی الان میتونه حداقل تا 2 تومن هم سقوط کنه با لغو یه سری تحریم ها

و از همه مهمتر بانک مرکزی ، بابای بانک مرکزی و بابا بزگ بانک مرکزی هم هیچ کاری در قبال کاهش و افزایش قیمت دلار نمیتونن بکنن ! و اصلا نرخ رو هیچ رقمه اونا نمیتونن تعیین کنن

فقط ارز مرجع و مبادله ای دستشونه ....

هنگفت کجا بود ؟! کجا دست مردمه ؟! فقط دست یه عده ی خاص ، اونم یه مقدار خاص !!

اتفاقا یکی از راه کار های اصلی دولت این بود، تلاش با کاهش قیمت دلار بتونن اینجوری اون افراد خاص جامعه که دلار احتکار کردن ، دلارهاشون رو به کشور تزریق کنن

20 میلیارد دلار یه مقدار خاصه. دوست عزیز شما یادت رفته چند سال پیش به خاطر کمبود بودجه مبلغ دلار رو چه طور افزایش دادن. افرایش قیمت دلار همش که به خاطر تحریم نبود . دوست عزیز دلار اگه دو تومن کاهش پیدا کنه که باید فاتحه تولید داخلی رو بخونی که الان یکم جون گرفته. همیشه از گذشته درس بگیرید دوستان

بحث كشكي نكنيد در مورد دلار چون دست ما نيست و ما هيچ دخالتي نميتونيم بكنيم
گفتم كه صبر ميكنيم ببينيم بياد
سر ويتا معلوم شد اين پيش بينيها همه بايد هواست
PS4 خوب موقعي ريليز ميشه بقول ممد هودور از شر يه مشت بچه خلاص شديم كه بخوان مغازه دار هر قيمتي گفت به پدرشون فشار بيارن كه بگير اونم هر قيميتي فروشنده گفت بگيره
الان يه مشت اريج باز هم پيش خريد كردن ما كلا 50 نفرم نميشيم پس حق انتخاب داريم و مغازه دار بايد بيوفته دنبال ما نه ما بيوفتيم دنبال مغازه دار

من تا حالا کنسول نداشتم در نتیجه اوریج بازم نبودم مگه میشه از 1 اکانت چند نفر استفاده کنن ؟ بخاطر این قضیه خرید چند نفره بازی ها میپرسم

دو تومن کاهش پیدا کنه که باید فاتحه تولید داخلی رو بخونی

کوچکترین ارتباطی نداره ...

دلار ارزون بشه و تحریم ها برداشته بشه ، اتفاقا صنعت ایران دوباره رونق میگیره و برای مثال خودروسازی دیگه مثل الان به زور با 50% ظرفیت کار نمیکنه !!

چیزی که اطلاعات ندارین بیخود نظر ندین !

من تا حالا کنسول نداشتم در نتیجه اوریج بازم نبودم مگه میشه از 1 اکانت چند نفر استفاده کنن ؟ بخاطر این قضیه خرید چند نفره بازی ها میپرسم
شما هر بازی که دیجیتالی بخرید فقط خود شما و یک نفر دیگه میتونن اون بازی دانلود کنن و ازش استفاده کنن در کل 2 تا کنسول یا همون 2 نفر :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or