قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سر ویتا هم همین کارو کردیم گفتیم ارزون میشه 500 بود نخریدیم شد یک و خورده ای حالا این یکی هم میدونم هیچ وقت زیر یک و هفتصدی که گذاشته نمیشه همین الان تری رو این قیمت دارن میدن . بعد یه قضیه دیگه هم هست کنسول گوشی نیست که یه مدل جدید دیگه سریع بیاد قیمت قبلی بیاد پایین فقط کافیه دو تا بازی خوب بیاد تا خیلی راحت قیمتش بره بالای دو تومن . در ضمن یه موضوع دیگه هم هست اونم اینه که هیچ وقت قیمتی تو ایران پایین نمیاد یعنی فروشنده ها نمیزارن پایین بیاد فقط قیمتا تو ایران رو به بالا هست حالا خوبه همتون دارین تو همین مملکت زندگی میکنین .پس زیاد تو خیال زیر این قیمت نباشید . منم به احتمال زیاد اخر این ماه پیش خرید میکنم بره :cheesygri بچه ها هم برن پیش خرید کنن به نفع خودشونه فقط کافیه به عید و تابستون بخوره تا بره بالای دو تومن و دیگه هم پایین نیاد حالا ببینین کی گفتم .
آخه خدایی با اون شرایط پیش خرید شما حاضری پیش خرید کنی...؟
تازه شاید یکی بخواد باندل بخره(خودمو عرض کردم) اونا باندل نمیفروشن ک...:((

قبل از اینکه اصلا قیمت مشخص بشه فروشنده ها میگفتن دو میلیون :-s خب من فقط یک پونصد دارم چگونه بخرم :((؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قبل از اینکه اصلا قیمت مشخص بشه فروشنده ها میگفتن دو میلیون :-s خب من فقط یک پونصد دارم چگونه بخرم :((؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پرسیدم گفتن 2.500 =))
آخه حرو...ده فک کردی با چه موجودی طرفی...؟
ته تهش همون 1600-700 من پول میدم...

من به یکیشو ن 1دستی زدم گفتم پیش فروش می دن1.800 گفت نخر پایین تره باز انصاف اصفانیارو شکر:d

صبر کردن فقط تا اواخر دی ارزش داره. بعد اون اگه شرایط همین بمونه میخوره به ایام عید. بعد اون هم تابستون. اونوقت ... بیار و باقالی بار کن. تا اردیبهشت هم بعیده کنسول به تعداد الان وارد بشه.
خیلی از دوستانی هم که اینجا دارن دم از حقووووق بشششر میزنن یک شبه رایشون عوض خواهد شد. الان این حرفا رو میزنن چون نقدینگی کامل نیست ( مثل همون گربه ) به محض تکمیل بودجه خداحافظ.;)

حالا اگه بخوام بدم برام باندلش رو از دبی بیارن مثلا کیلزون یا یه بازی دیگه چند در میاد؟

بیمه ترانزیت رو نمیدونم ولی بیمه تمام کالاهاش پستی بعد از وارد شدن به حریم ایران (هوایی-زمینی-دریایی) باطل میشه.

- - -ویرایش - - -

توی گمرک (همین میدون گمرک :دی) باید 40% مبلغ کالا رو برید به حساب خزانه تا جنس رو ترخیص کنن. مثلاً اگر اون روز قیمت ps4 در تهران 2 تومن باشه شما باید 800 تومن بدی به اینا.

۴۰ درصد؟!!!
پس اون وقت همین فروشنده ها چجومیارن؟!اونا هم ۴۰ درصد می دن؟

کسی این باندل KZ:SF رو نمیاره !؟ 8-> :دی

من که پولش رو ندارم میخوام برم تماشا کنم :دی

این ۴۰ درصد که گفتین واقعیه؟
یعنی ثبت شده واسه این جور تجهیزات باید دقیقا ۴۰ درصد مبلغ رو بدن؟!

چی ثابت شده باو ...

خودتون رو سرکار گذاشتین خداوکیلی !!

آقا اصلا 5 میلیون !! خیالتون راحت !!

دوستان قیمت بیشتر از 1.6 تومن حرام محسوب میشه و نباید خرید !! ( ستاد فتوای مهدی) :d

چی ثابت شده باو ...

خودتون رو سرکار گذاشتین خداوکیلی !!

آقا اصلا 5 میلیون !! خیالتون راحت !!

بحث من اینه که می خوام یدونه بیارم!وقتی پست میاره گمرک یک مبلغی می گیره !حرفم اینه که این مبلغ چه حدوده

مگه خوده طرف برات نمیاره؟
بهش بگو جعبه رو باز کنه بگه برا خودشه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or