قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
DC هم درصفحه ...بوک خودش قیمت و شرایط پیش خرید PS4 رو قرار داد ...
بررسی کنید ببینیم می ارزه یا نه بچه ها

قیمت کنسول با وضع فعلی از 1600 پایینتر نمیاد.
وقتی اسلیم 1200 هستش رو چه حسابی میگین این میشه 1300 ؟
در ضمن روز لانچ هرکی اینو 2000 بخره برده. چون احتمال میدم تا 6 ماه بعد ریلیز بطور عمده وارد نشه. یعنی اونور هم بطور عمده نمیشه تهیه اش کرد.

یکی همت کنه از همین BC عمده بیاره هم ما قیمت خوب میخریم هم اون شخص به یه سود خوبی میرسه . :d
اینطور که DC حساب کرده این قیمت درمیاد 650 دلار + 200 هزار تومن که واسه من یکی نمی صرفه ....

در ضمن روز لانچ هرکی اینو 2000 بخره برده. چون احتمال میدم تا 6 ماه بعد ریلیز بطور عمده وارد نشه. یعنی اونور هم بطور عمده نمیشه تهیه اش کرد.
علي اقا شما پيش خريد كردي از دي سي مباركت باشه ولي خواهشا نيا از دي سي و گرون فروشها طرفداري كن

یکی همت کنه از همین BC عمده بیاره هم ما قیمت خوب میخریم هم اون شخص به یه سود خوبی میرسه .
:d
اینطور که DC حساب کرده این قیمت درمیاد 650 دلار + 200 هزار تومن که واسه من یکی نمی صرفه ....
دوست عزیز تا یکی دو ماه اول همه دنیا همینه! چون پیش خرید زیاد بوده کنسول گیر نمیاد اگرم بیاد خیلی گرونتر از قیمت اصلیش! این بخاطر دزد بودن فروشنده های ایرانی نیست دلیلش کم بودن کنسوله!
وقتی تولید زیاد شه قیمت تو ایرانم درست میشه!
در ضمن دلار تا عید خیلی میاد پایین ! خبر دارم که میگم

اون اسلیم هک شده است عزیزه من تازه همه هم میدونن گرون فروشیه دیگه الکی طرفداری نکنید ....

یه سری چه بی خودی قیمت کنسول رو بالا میبرن :-/
اون کنسول های که میگین چون هک شدن قیمتشون بالاست!!!
ویتا 3G که 300 دلار قیمتش تو آمریکاست!!! الان 900 تومنه!

من میگم قیمتش باید حدود 1600000 تومان باشه چون vita قیمتش 1000000 تومان هست

خوب مثلی که باید جدی جدی بگیم "روحانی متشکریم !!! "DC اعلام شرایط فروش کنسول ریجن 2 کرده به قیمت اروپا کلا قیمتش میشه 1.700.000 تومن تحویل هم بهمن ماه

یه سری چه بی خودی قیمت کنسول رو بالا میبرن :-/
اون کنسول های که میگین چون هک شدن قیمتشون بالاست!!!
ویتا 3G که 300 دلار قیمتش تو آمریکاست!!! الان 900 تومنه!
900كه عاليه گله قيمت دلارم بايد حساب كني3120

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or