قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من پولشو و هم تو حساب دارم خیلی وقت هم منتظر بودم اما پیش خرید نکردم, چون شرایط Dc رو که دیدم یعنی سر گردنه گیری
اولا ریجن 1 آمریکا میاره دوما به گفته خودش Lanch Day , این چطور روز لانچیه که میگه 30 الی 40 روز بعد از لانچ تحویل میده, راه درو هم زیاد واسه خودش گذاشته مثلا اولویت با کسانیه که زودتر واریز کنن موقع تحویل به همین بهونه میتونه شما رو 1-2 ماه قشنگ سر بدونه در آخر هم تماس گرفتم گفتن بعد واریز اسمتون میره تو لیست فاکتور و... ظاهرا خبری نیست والا تو این دوره زمونه آدم 100 تومن به کسی میده باید رسید بگیره حالا 3-4 ماه همینطوری پول رو بدی بره در هر حال من که وایمیستم حضوری خود دستگاه رو بخرم اینطوری خیالم راحت تره

من پولشو و هم تو حساب دارم خیلی وقت هم منتظر بودم اما پیش خرید نکردم, چون شرایط Dc رو که دیدم یعنی سر گردنه گیری
اولا ریجن 1 آمریکا میاره دوما به گفته خودش Lanch Day , این چطور روز لانچیه که میگه 30 الی 40 روز بعد از لانچ تحویل میده, راه درو هم زیاد واسه خودش گذاشته مثلا اولویت با کسانیه که زودتر واریز کنن موقع تحویل به همین بهونه میتونه شما رو 1-2 ماه قشنگ سر بدونه در آخر هم تماس گرفتم گفتن بعد واریز اسمتون میره تو لیست فاکتور و... ظاهرا خبری نیست والا تو این دوره زمونه آدم 100 تومن به کسی میده باید رسید بگیره حالا 3-4 ماه همینطوری پول رو بدی بره در هر حال من که وایمیستم حضوری خود دستگاه رو بخرم اینطوری خیالم راحت تره
میتونید پول رو حضوری بدید و رسید هم بگیرید. موقع دادن پول بپرسید نفر چندم هستید؟
به قول دوستان یه چند ماهی هم صبر کنید ببینید کنسول به مشکل عمومی نمیخوره بهتره چون اینجوری کمی هم قیمتا متعادل میشه( اگر به دلایلی نره بالا)

- - -ویرایش - - -

میتونید پول رو حضوری بدید و رسید هم بگیرید. موقع دادن پول بپرسید نفر چندم هستید؟
به قول دوستان یه چند ماهی هم صبر کنید ببینید کنسول به مشکل عمومی نمیخوره بهتره چون اینجوری کمی هم قیمتا متعادل میشه( اگر به دلایلی نره بالا)

بزرگ ترین اشتباه،سفارش کنسول و دریافت پستی یا پیکی اون هست!
اسم مغازه رو نمی برم،ولی در یکی از مغازه های خیلی معتبر مجتمع پایتخت،طرف 3 تا دستگاه PS3 به قول خودش آکبند رو باز کرد،هر 3 تاش مشکل خروجی تصویر داشت و معلوم بود کنسول در رطوبت شدید قرار داشته.حالا موقع واردات یا نگهداری در مغازه دچار مشکل شده،خدا داند.ولی حسن خرید از مغازه این جاست که فاکتور داری و می تونی یقه ی طرف رو بگیری!(دوست داشتم اصطلاح "استفاده از ضمانت" رو به کار ببرم ولی یکدفعه یادم اومد این جا ایرانه!:d)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
راسته که جنسهای قیمتهای بندر عباس خیلی بهتر از جاهای دیگست؟
چون دیروز که توسفر بودم یه بندرعباسی کنارم بود گفت میخوای جنس بخری بیا بندر هم ارزونتره هم با انصافا" .گفت نهایتا" 100 50 تومن سود میذارن و بعد قیمت روز دلار حساب میکنند
اگه اینطور باشه برم بندر بخرم؟

سلام دوستان
چون دیروز که توسفر بودم یه بندرعباسی کنارم بود گفت میخوای جنس بخری بیا بندر هم ارزونتره هم با انصافا" .گفت نهایتا" 100 50 تومن سود میذارن و بعد قیمت روز دلار حساب میکنند

آخه وایسید بیاد کنسول تو بازار ببینیم قیمتا چطوره اصلا چی به چیه بعد تصمیم بگیریم از کجا بگیریم!

آخه وایسید بیاد کنسول تو بازار ببینیم قیمتا چطوره اصلا چی به چیه بعد تصمیم بگیریم از کجا بگیریم!
عزیز من گفتم که کسی از دوستان سابقه خرید از بندر داره یا نه (میدونم نیومده)
که ببینم که تفاوت قیمتها چطوره با تهران

من بندرم دیگه زمانی که قیمتها فرق میکرد گذشت الان خیلی از جنسها از تهران میاد بندر

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

نه داداش بندرعباسم کلاهبردار داره که خدا نسیب گرگ بیابون نکنه خاستی جنسی مثل ps4 یا xbox one بخری از دبی بخر دست فامیلت بده برات بیارن من خودم بندرم اینجا هم خوب و بد داره تو آدمهاش

تحقیق کن بعد بخر ببین نفر پروانه کسب داشته باشه کم سن و سال نباشه از طرف چند تا سوال سخت گیمری بپرس خلاصه با دلار 3000 تومن باید چشم و گوشتو حسابی باز کنی کلاه سرت نره که اگه

رفت منی که میشنوم هم زورم میاد چه برسه به خودت با این وضع گشنگی و محتاج شدن مردم اکثرا میخوان با تقلب و بی انصافی ره 100 ساله رو یک شبه برن همون تهران یه جای مطمئن پیدا کن هم

ارزون تر گیرت میاد هم خودت اونجایی یا مستقیم از دبی بگیر . موفق باشی سوالی داشتی در مورد قیمتها برات میگیرم میزارم بزار بیاد حالا من خودم میخوام هر 2 تاش بگیرم

تو بندر بیشتر قاچاق کالا هست به خاطر همین کمی قیمت ها نسبت به جاهای دیگه ارزون تره

آخرین ویرایش:
[دوستان آدرس نمايندگيهاي playstation توي عربستان از كجا ميشه در اورد ؟
قيمتها بنظرتون مثل عرضه جهاني تو عربستان؟
كلا كسي سابقه خريد از عربستان داره ؟ مثل psvita

آخرین ویرایش:
تو سایت Dc Games Group - فروشگاه آنلاین بازی - Online Game Shopping کنسول Wii U delux set قیمت زده شده 1.650.000 تومان
تو همون سایت playstation 3 super slim 500gb instant game collection pack زده شده 1.400.000 تومان
که قیمت Wii U delux set در آمریکا برابر است با 349 $و قیمت playstation 3 super slim 500gb instant game collection در آمریکا 299$ می باشد.
اگر کمی ظرب و تقسیم کنید در میابید که دلار برای این نوع کالاها = 4700 تومان تقرایبا
آنگاه PS4 که قیمتش 399 $ هست در ایران ما 1.900.000 تومان خواهیم خرید.

تو سایت Dc Games Group - فروشگاه آنلاین بازی - Online Game Shopping کنسول Wii U delux set قیمت زده شده 1.650.000 تومان
تو همون سایت playstation 3 super slim 500gb instant game collection pack زده شده 1.400.000 تومان
که قیمت Wii U delux set در آمریکا برابر است با 349 $و قیمت playstation 3 super slim 500gb instant game collection در آمریکا 299$ می باشد.
اگر کمی ظرب و تقسیم کنید در میابید که دلار برای این نوع کالاها = 4700 تومان تقرایبا
آنگاه PS4 که قیمتش 399 $ هست در ایران ما 1.900.000 تومان خواهیم خرید.

399 $ بی مالیات هر ایالتی مالیات متفاوتی دارد

بابا یه راننده ترانزیت یا مسافر پیدا کنید، من خودم راننده ترانزیت 8 9 تا آشنا دارم کسی خواست بده پولش رو میدم براشون بیاره
سود هم نمیخوام بگیرم
399یوروتونو بدید اگه دوست داشت کسی، حدود 1 ماه تا 40 روز طول میکشه تا تحویل بدند تو ایران.
قیمتهای اروپا بیشتر از ایرانه .من آیپد میخواستم بگیرم حدود 500 تومن از ایران گرونتر میشد.البته برای دوره تثبیت قیمت منظورمه.آمریکا وکانادا هم همینه حدود 15 درصد به قیمت جنسها مالیات اضافه میشه.شاید خرید از دبی برای جنسهایی مثل کنسول بازی که نمایندگی رسمی در ایران ندارند معقول تر باشه.
درضمن قیمت ماههای اول معرفی معمولا پرته.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or