قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عزیز خودم ایران زندگیم یکنم اینارو میدونم
ولی من گفتم منظورم با دلار ارزونتره نه دلار3000تومنی
دلار100درصد پایین میاد
بحث این نیست
مهم نیست دلار هم پایین بیاد فروشندها با همون دلار3تومنی حساب میکنن:دی
وقتی شما میری 1.2میلیون میدی کنسول نسل قبل که تا2سال پیش300.400تومن بود به نظرت اینکارت برا فروشنده یعنی چی؟یعنی اینکه مهم نیست چقد گرون باشه شما میایی میخری
واین فروشندهای عزیز هم چند برابر قبل میکشن رو کنسول
یعنی دلار هم ارزون بشه ایناباز گرون میدن چون شما نشون دادی هرچقد گرون باشه باز میایی میخری

بهترین کار نخریدن کنسوله ایناهم دنبال پول دراوردنن وقتی کسی نخره خب مجبور قیمت پایین بیارن

مياد پايين ولي مثله سابق نه،فوقش مي شه ٢٠٠٠ تومان
٥سالي پيش كه دلار ٨٠٠تومان بود و كسايي مثه من تونستن ps3+بازي+دسته+... خريدن ٥٠٠ تونن دلار بالا حساب مي كردن؟!
فروشنده ها هم كه يه ميليون دلار ١٠٠٠ تومني ندارن
درسته فروشنده ها سودُ زياد مي كنن(يكم بيستر) ولي ديگه نه اينقدر:d

تو هر کشوری از دنیا نصف همچین وضعی پیش بیاد مردم میریزن تو خیابون حقشونو بگیرن.
ولی اینجا میگیم حداقل از گرونی حمایت نکنین و چیزای که ضروری نیستن رو نخرین بعد جوون مملکت میپرسه یعنی دیگه پراید نخریم:دی
حالا چی میشه1سال مسخره ترین ماشین دنیا(پراید)رو نخرین بعد با قیمت ارزونتر.بده مگه؟؟
شما که میتونی درست فکر کن قیمت ها رو بیار پایین ما هم دعا میکنیم براتون بگو کجا 600 500 میگیری ما هم میگیریم
:)
نمیشه مربوط به طرز فکر نیست این چیزیه که دست مردم نیست تنها کاری که ما میتونیم بکنیم صبر وقتی زیاد فروش نباشه مجبورن قیمت کم کنن از سود خودشون کمی بزنن ولی 600 500؟ دلارو قیمتشو که دیگه مغازه دار و مردم تعیین نمیکنه
پ.ن:بعضی از نوع مردم کشور ما هستن که فقط مینالن ای مردم هیچ قلطی نمیکنن ای مردم فلانن ای مردم .....خوب اخه خواهر من برادر من خودتون چی هستین پس؟
خوبی شما؟؟
منم همینو میگم دیگه3000بار گفتم منظورم وقتی دلار ارزون باشه نه دلار3تومنی
حداقل پست هامو بخون

دم شماها گرم که به خرید کنسول فکر می کنید! من که نسل جدید رو به صورت هاله ای از نور می بینم که معلوم نیست تا چند سال دیگه امکان دسترسی بهش پیدا کنم!:d
تا سال 2015 در خدمت PS3 هستم !:d

درسته فروشنده ها سودُ زياد مي كنن(يكم بيستر) ولي ديگه نه اينقدر
نه خیالت راحت از این به بعد خیلی بیشتر سود میکنن به همون دلیلی که گفتم
مثلا اگه قبلا کنسول براشون400تومن درمیومد و میفروختن600
از این به بعد میفروش800یا900
قیمت ها مثال بود

مغازه دارا هم از خداشونه ارزون بدن كه سود بيشتري كنن دلار درست بشه انشالله همه با قيمت واقعي بخريم

نه خیالت راحت از این به بعد خیلی بیشتر سود میکنن به همون دلیلی که گفتم
مثلا اگه قبلا کنسول براشون400تومن درمیومد و میفروختن600
از این به بعد میفروش800یا900
قیمت ها مثال بود
اون كنسولكه ٤٠٠ تومن نمونده ! شد ٦٠٠ و اونا ٩٠٠ مي فروشن براي مثال
سود شون يكم بيشتر مي شه
بعد شما اينو نميبيني كه تو امريكا خرده فروشا جنساشون ته كشيده يا نزديك به ته كشيدنه؟
منم موافق اين اوضاع نيستم ولي اگر كسي كنسولو مي خواد بايد با شرايط اقتصادي مملكت(ارز) كنار بياد!
ويرايش: اِ ٥٠٠ امين پست رو تو تاپيك خريدهps4 دادم انشا... ١٠٠٠مين پستم راجب نقد uncharted4 روي4باشه:-s;;)

نگرفتی برادر
منظورم اینه اینا وقتی دلار1000تومن بود200میکشیدن رو قیمت
الان اگه دلار همون1000تومن بشه400میکشن رو قیمت

منم موافق اين اوضاع نيستم ولي اگر كسي كنسولو مي خواد بايد با شرايط اقتصادي مملكت(ارز) كنار بياد!
خب نباید باهاش کنار بیایی وقتی درامد تغییر نکرده و همه چیز چند برابر شده کدوم جامعه تو دنیا اینو قبول میکنه..
خیلی ها میگن خب گرون شدن ارز به مردم چه ربطی داره اتفاقا دلیل اصلیش سادگی خود مردم بود
اگه از همون اول ازش استقبال نمیکردن الان اینجوری نمیشد

خلاصه من برا پولی که به زحمت درمیارم ارزش قایلم و هیچوقت اینجوری خرجش نمیکنم
مثلا2.3میلیون بدم کنسول.17میلیون بدم پراید یا..:دی وای تصورشم وحشتناکه
اگه شما میخوای بخر قبلا میگفتم بیخیال ولی الان هم خودت ضرر میکنی هم من

خلاصه من برا پولی که به زحمت درمیارم ارزش قایلم و هیچوقت اینجوری خرجش نمیکنم
مثلا2.3میلیون بدم کنسول.17میلیون بدم پراید یا..:دی وای تصورشم وحشتناکه
اگه شما میخوای بخر قبلا میگفتم بیخیال ولی الان هم خودت ضرر میکنی هم من

خوب اگه شما برا پولت ارزش قائلی اصلا نباید بفکر خریدن کنسول نسل 8 برا 1 یا 2 سال باشی ... کسی که میخواد کنسول نسل 8 بگیره 100% هزینهاش رو میتونه بپردازه ... موقعی که کنسول میگیری باید حداقل 2 تا بازی داشته باشی و عضو پلاس هم باشی

کلا پیشنهاد میکنم هیچوقت کنسول نگیری چون پولتون براتون ارزش داره و باید در خواب بینی که دلار 1000 تومن یا 1500 شده باشه ... ( البته از این دولت هیچی بعید نیست ولی امیدوار نباشید )

لطفا پشت سر فروشنده ها بدگویی نکنید ... من خودم از dc پرسیدم که چرا از آمازون نمیارید حتما باید از ebay بگیرید گفت : در آمرکا افرادی هستند که برای ما پیش خرید میکنند و گفت در حالی که میتونند از ebay بگیرن با قیمت 600 دلار بیکارن بیان از آمازون با قیمت 400 دلار بگیرن تازه گفت چون ما تعداد زیاد میگیریم رو 600 دلار هم مبلغی افزوده میشه ... تازه کنسول که از آمرکا مستقیم نمیاد ایران که گفت میره ترکیه بعد میاد ایران هزینه پستش رو که از جیب خودشون که نمیدن ما باید بدیم ... گمرک هم که هست

آخرین ویرایش:
خوب اگه شما برا پولت ارزش قائلی اصلا نباید بفکر خریدن کنسول نسل 8 برا 1 یا 2 سال باشی ... کسی که میخواد کنسول نسل 8 بگیره 100% هزینهاش رو میتونه بپردازه ... موقعی که کنسول میگیری باید حداقل 2 تا بازی داشته باشی و عضو پلاس هم باشی

کلا پیشنهاد میکنم هیچوقت کنسول نگیری چون پولتون براتون ارزش داره و باید در خواب بینی که دلار 1000 تومن یا 1500 شده باشه ... ( البته از این دولت هیچی بعید نیست ولی امیدوار نباشید )

لطفا پشت سر فروشنده ها بدگویی نکنید ... من خودم از dc پرسیدم که چرا از آمازون نمیارید حتما باید از ebay بگیرید گفت : در آمرکا افرادی هستند که برای ما پیش خرید میکنند و گفت در حالی که میتونند از ebay بگیرن با قیمت 600 دلار بیکارن بیان از آمازون با قیمت 400 دلار بگیرن تازه گفت چون ما تعداد زیاد میگیریم رو 600 دلار هم مبلغی افزوده میشه ... تازه کنسول که از آمرکا مستقیم نمیاد ایران که گفت میره ترکیه بعد میاد ایران هزینه پستش رو که از جیب خودشون که نمیدن ما باید بدیم ... گمرک هم که هست
Dc اصلا معلوم نيست براي كسايي بيعانه ميدن بتونه براي همشون بياره ، ممكنه فقط بتونه براي همون ٥ نفر اول كه ريختن بياره.
حالا شما حاضري بيعانه بدي بعد براي شما سفارشتو نيارن؟

Dc اصلا معلوم نيست براي كسايي بيعانه ميدن بتونه براي همشون بياره ، ممكنه فقط بتونه براي همون ٥ نفر اول كه ريختن بياره.
حالا شما حاضري بيعانه بدي بعد براي شما سفارشتو نيارن؟

Dc محدودتی نگذاشته و اگر هم نتونه خودش گفته که پولتون پس داده میشه ... در ضمن من پیش خرید نکردم و نخواهم کرد ...

- - -ویرایش - - -

من چون درسام برام مهمتره نمیگیرم و گذاشتم آخرا اسفند بگیرم و همچنین صبر کردن خیلی سخته ...

من خودم از dc پرسیدم که چرا از آمازون نمیارید حتما باید از ebay بگیرید گفت : در آمرکا افرادی هستند که برای ما پیش خرید میکنند و گفت در حالی که میتونند از ebay بگیرن با قیمت 600 دلار بیکارن بیان از آمازون با قیمت 400 دلار بگیرن تازه گفت چون ما تعداد زیاد میگیریم رو 600 دلار هم مبلغی افزوده میشه ...

فکر کنم منظور شما این است که وقتی میتوانند در سایتی مثل ebay کنسول را بقیمت 600 دلار بفروشند ، بیکارن بیان به قیمت 400 دلاری آمازون به ما بدهند

در ضمن یک نکته را هم فراموش نکنیم
خرید از سایتهای معرفی شده در آمریکا همراه با 8 تا 10 درصد ( به نسبت شهر محل سکونت ) مالیات است یعنی در حقیقت قیمت کنسول 440 دلار است

تا این نت لاکپشتی درست نشه من که یکی نه بازی جدید واسه ps3 می خرم نه ps4

هر چقدر هم که نخرید باز هم اشخاصی که میخرند بسیار زیاده یکی کسانی که وضعشون خوبه و دسته دیگه کسانی که دسترسی به اینترنت ندارند و ... و اگه دیگه خیلی همه هماهنگ باشند شاید یکم بتونن تاثیر بزارند نه زیاد چون مشتری زیاده . همین الان پیش فروش PS4 با همین وضعیت فکر میکنم حدود 10 نفر ثبت نام کردند تازه خیلیا خبر ندارند و اینترنت نمیان .

موافقم شدیدا...با اینجور افراد زیاد سرو کار دارم...

Sent From HTC One S using Tapatalk 4 beta

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or