بد نیستن اما من به شخصه نمیتونم 1200 برای یه کنسول بدم اما فقط یه واچ داگ داشته باشه که اونم به قول خودت چندین ماه باید یا اون سرم رو گرم کنم!
جالب اینه همون واچ داگ برای نسل حاضر که میاد هیچ رو pc ـم هم اجرا میشه![]()
دوستان همین الان داره تو ایران پیش فروش میشه
کسی هم که داره میفروشه به قول خودش "الاحساب" دو میلیون میگیره بقیه اش رو هم حساب میکنه ببینه چقدر میشه بعدا ازتون میگیره
الان 3ds که ۲۰۰ دلاره تو ایران دارن میفروشن ۹۶۰ تومن
یه کم زیادی دلتون خوش نیست که میخواید ps4 که ۴۰۰ دلار قیمتشه رو بگیرید ۱۲۰۰؟
تازه کلاس و هایپ این دو تا تو خارج و مخصوصا تو ایران زمین تا آسمون فرق داره
زیر ۱۷۰۰-۱۸۰۰ عمرا اگر بیاد
در ضمن قیمت کنسول که مهم نیست این کنسول قراره براتون تا ۶-۷ سال دیگه حداقل کار کنه ۲ تومن هم بدید ارزش داره
مهم قیمت بازی هاست که قراره برای کنسول بخرید با این وضع ایران ۵-۶ تا بازی میشه قیمت یه کنسول
با این وضع قیمت ها هم پیدا کردن یکی که بهش بفروشی بازیت رو یا عوض کنی باهاش تقریبا ناممکن میشه
وارد کردن یه جنس کلّی دنگ و فنگ داره بعد بدبخت کلّی حرص اینکه جنساش سالم می رسند رو خورد کلّی پول بالای هزینه حمل میده بعد تازه به فکر سوده.800 تومن رو که همشو سود نمی کنند
وارد نیستی به علم وارد کردن مواد
برو از عراق بگیر ببین خرجش چقدر میشه!
بنظرتون برم ps3بگیرم یا صبر کنم بهتره؟با این وضع اصلا ارزش نداره نسل بعد
تو انجمن پرشن تولزمیشه آدرس جایی که داره پیش فروش میکنه بگی شاید به کارم بیاد.مرسی
یعنی شما ps3 نداری میخوای بری ps4 بخری؟بنظرتون برم ps3بگیرم یا صبر کنم بهتره؟با این وضع اصلا ارزش نداره نسل بعد

خب من اگه بخوام ps3بگیرم اورجینال میگیرم چون نمیخوام بازیهای انلاینو از دست بدم قیمت بازیهای اورجینال ps3باps4فرقی نداره پس بهتر نیست بمونم واسهps4؟؟؟؟این نسل هرچقدر هم که خوب بوده باشه دورش دیگه گذشتهتو انجمن پرشن تولز این هم تاپیکش !!DOCTOR CONSOLE PS3 خدمات : تعميرات - دانگريد - آنبريك و .. !!توجه !!!! تعمير دائمي رد اسكرين !!!! باهاش حرف بزن آدم درستیه مغازه هم داره خلاصه پولت رو بالا نمیکشه یعنی شما ps3 نداری میخوای بری ps4 بخری؟عزیز من شما چرا اینکار ها رو با خودت میکنی برو ps3 بخر حداقل 50 تا بازی داره که باید حتما بازیشون کنی اگر هم کنسول نداشتی که کلی بازی هست که فقط رو کنسول اومده اون ها رو هم باید بازی کنی حداقل ۲-۳ سال مشغولی اونم اگر هفته ای یه بازی تموم کنی بعد برو ps4 بخر که اون موقع نسل تثبیت شده کسی میره اول از همه کنسول میخره که شیره کنسول قبلی رو کشیده باشه بیرون دیگه کاری نمونده باشه تو نسل قبلی انجام بده میره سراغ نسل جدید
کلا احمقانه ترین کار تو ایران همینه که ماه اول یا چند روز اول بگیری:d psvita روزی که وارد ایران شد بین 1.500.00 و 1.000.000 بود....خرداد ماه شد 600-900:d
من خودم 680 خریدمش
من کماکان معتقدم که نسل فعلی دیگه تموم شد هر چی بود گذشت رفت .اگر دنبال آنلاین بازی کردن هستی فرقی نمیکنه بازی های PS3 اورجینال تفاوت فاحشی با PS4 نداره.چهار ماه دندون رو جیگر بذار بعدش برو بهترین و قوی ترین کنسول سونی رو بخر یعنی PS4خب من اگه بخوام ps3بگیرم اورجینال میگیرم چون نمیخوام بازیهای انلاینو از دست بدم قیمت بازیهای اورجینال ps3باps4فرقی نداره پس بهتر نیست بمونم واسهps4؟؟؟؟این نسل هرچقدر هم که خوب بوده باشه دورش دیگه گذشته

حرفتون رو قبول دارم:d ولی شما فکر میکنی قیمت 1 ماه اول با ماه 6 یکی هست؟دوست عزیز شما الکی خودت و دیگران رو داری امیدوار میکنی اینطوری ها که شما میگی نیست
اون موقع که اول ویتا اومد تو ایران مدلی بود که سونی خودش پیش فروش میکرد و از بقیه ویتا ها ۱۰۰-۱۵۰ دلار گرون تر بود 3g هم بود
بعد که ویتای معمولی اومد تو ایران قیمت ها اومد پایین و تثبیت شد
یعنی قیمت اون ویتا هم واقعا همون بود و هنوز هم هست
بله دو سه روز اول شایدولی یکی دو هفته که میگذره قیمت ها تثبیت میشه نیاز نیست شما یکی دو فصل صبر کنی تا قیمت بیاد پایین!!
کلا احمقانه ترین کار تو ایران همینه که ماه اول یا چند روز اول بگیری:d psvita روزی که وارد ایران شد بین 1.500.00 و 1.000.000 بود....خرداد ماه شد 600-900:d
من خودم 680 خریدمش
من دانشجوم هستم از کجا روز اول 1.500.00 یا 2.000.00 بیارم بریزم تو حلق فروشنده؟:d تو شاغلی فرق فوکله:dنیما دهنت سرویس یعنی تو میخوای تا چند ماه کنسول نسل بعد رو نخری؟! من روز اول که X1 بیاد میخرمش یعنی از الان پولشو گذاشتم کنار:d چند ماه بعد هم PS4 میخرم:bighug: