قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دلار : 3100
400 دلار : 1240000

اگر کسی هفته ی پیش 1 میلیون دلار داشت تا امروز 500 میلیون تومن ضرر کرده !!

s6t5goz0lzq0bkbdoh2j.png

خوب داره میاد پایین

پیشنهاد من اینه که تو وضع موجود بریم اندازه قیمت دلاری دستگاه دلار بخریم. چون الان دلار اروزنه و به نظر من 1200 (400*3000) هم قیمت مناسبی واسه دستگاه هست. در نهایت سفارش میزاریم یکی میاره و بهش دلارش رو میدیم.
من که امروز میرم 400 تا دلار میخرم.

پیشنهاد من اینه که تو وضع موجود بریم اندازه قیمت دلاری دستگاه دلار بخریم. چون الان دلار اروزنه و به نظر من 1200 (400*3000) هم قیمت مناسبی واسه دستگاه هست. در نهایت سفارش میزاریم یکی میاره و بهش دلارش رو میدیم.
من که امروز میرم 400 تا دلار میخرم.
خوب اينا كه ازت ٤٠٠ دلار نميگيرن معمولا هزينه بار و .. روش اضافه ميكنن.

خوب اينا كه ازت ٤٠٠ دلار نميگيرن معمولا هزينه بار و .. روش اضافه ميكنن.

تابستون کلی از دوستان و آشنایان از اونور آب میان، میگی یکی برات میارن. خلاصه همه یکی هست دور و برشون که بگن بیاره واسشون.

حالا سوغاتی ندن ، پولشو بگیرن بیارن :d

شاد باشین دوستان قیمت دلارنرم افزار بازار اعلام کرد2.980

- - -ویرایش - - -

PS4:1192000

قیمت ارز آزاد در بازار تهران:دلار آمریکا۲,۹۵۰

من که میگم تا 2 تومن هم میرسه

دلار احتمال داره با اين وضع برگرده رو ١٢٠٠;;)،١٢٠٠ هم نه ٢٠٠٠ تومن اونوقت دستگاه رو مي شه اگر بشه١٢٠٠ تو ايران با ٦٥٠~٧٥٠
،اگرم بشه ٢ تومن با ١ ميليون مي تونيم بخريم ولي ان شاالله مي شه همون ١٢٠٠ بازي ها هم مياد رو ٨٠ تومن:bighug:
كلن عالي مي شه اگر اينجوري بشه وضع مملكتم از اين رو به اون رو مي شه

دیگه زیاد رویاییش نکنین. دولار رو توی بودجه روی نرخ مبادلاتی بستن، مبادلاتی هم الآن حدود 2500 می چرخه. با این قیمت کنسول در میاد یک میلیون، رُند!

شما مطمعنی که بیاد توی ایران قیمتش همونییه که میگین؟فکر کنم برای نسل قبل فهمیدین یا حتی موقعی که خدای جنگ 3 اومد 200تومن روی کنسول توی ایران افزایش دیدیم

دلار رو 3 تومن گیر کرده هی 50 تا میره پایین - 60 تا میاد بالا !!

این کرم بازاریهاست دیگه !

توجه خدمت به دوستان دلار داره میاد پایین , امیدوارم که فروشنده ها هم انصاف را رعایت بکنند .
2950 تومان

توجه خدمت به دوستان دلار داره میاد پایین , امیدوارم که فروشنده ها هم انصاف را رعایت بکنند .
2950 تومان

آرزو بر جوانان عیب نیست ... :d هر کی ملاحظه نکنه DC میکنه

دلار همون 1000 تومن هم که بشه باز فروشنده ها یه بهونه ای پیدا میکنن که جنسشون رو گرونتر بدن...!!!
ps4 هم تا بیاد و هک بشه حدود همون 2 تومن در میاد و این کاهش قیمت دلار هم روانیه و مطما باشید 1 ماه دیگه دو باره میاد بالا....
هر چند 2 تومن هم خوبه.... این ایکس باکسمون رو میدیم 1200-300 با عیدیمون و کمی هم پسنداز میشه خریدش .....(فقط امیدوارم زودتری هکش کنن...دی!)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or