بنظرم اول اول از +دو تومن شروع میشه
حالا کم کم کم یک و نهصد
دوستان ولی تا دو سال یک سال اول بخرید همون مدل های اولش رو خیلی بهتره هااا
فک کنم باز مث پی اس 3،مدل های اولی چندتا قابلیت اضافه دارن که بعد از یکی دو سال مدلهای جدیدش اون قابلیت هارو ندارن![]()

مثلا؟؟؟![]()
یادش بخیر یه زمانی با 1.700 میشد یه پیکان مدل 78 خرید. بنظر من 1.700 باشه خوبه. یکم بالا پائین مشکلی نیست. ولی 2 تومن نه. چه خبره حاجی؟
دوستان همه این رو مد نظر داشته باشید که دلار با مغز داره میاد پایین و احتمالا زمان لانچ کنسول به 2500 میرسه پس : قیمت کنسول میشه 1 میلیون که با 20 درصد افزایش اینجا 1200 می تونیم بخریم برید حال کنید :d
رو چه حساب داره میاد پایین ؟ ما که چیزی ندیدیم
برادر من یه هفته نشده از 3600 رسیده به 3300
کی گفته...؟شما اگه میخواید PS4 بخرید باید 3 یا 4 تا بازی هم بخرید کنسول که بدون بازی نمیشه پس باید پول بازی رو هم حساب کنید بعید میدونم تا چند سالی هک شه پس بهتره پولا رو برای بازی ها هم نگه دارید .... من که watch dogs و AC 4 Black flag و killzone رو میخرم ... شما چطور ؟
راستی خبر دارید مایکرو هم سیاست سونی رو به پیش گرفت ؟
برادر من یه هفته نشده از 3600 رسیده به 3300
داداش اینا نهایت خوش بینانهی شما نسبت به قیمت هاست الان رفتی بازار ps3 رو قیمت بگیری؟دلار با این وضعیتی که پیش گرفته شک نکنید که زیر سه تومن میاد. بنابراین قیمت تمام شده کنسول زیر 1200 خواهد بود و فروشندگان محترم هم اگر یه کمی انصاف داشته باشن بالای 1500 نباید بفروشن.
خواهش میکنم قیمت های فضایی ندید و اگر هم قیمت براتون مشکلی نیست حداقل سعی کنید همراه و در کنار جوونهای مثل خودتون باشید که عاشق بازی هستن ولی توانایی پرداخت پولهایی اینچنینی رو ندارن.
وقتی بعضی دوستان میان اعلام میکنن ما فلان قدر هم باشه میدیم فروشنده هم روی همین حساب قیمت های فضایی میده. بنابراین خواهش میکنم این موضوع رو رعایت کنید.