قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگري يادتون باشه ويتا تو فبريه (اسفند)ريليز شد من تو آپريل(ارديبهشت) خريدمشb-)
اون موقعيكه اومد ١/٢٠٠ بود:o:|
من ويتا+ترول پك+مموري ٣٢+ريمن+فيفا+انچارتد+تنيس+وايپ اوت +psn50$. رو خريدم
١ميليون+١٣٠€!!!!!b-)
دستگاه خالي شده بود٥٨٥. ، تازه دلار از زمان ريليزش بالاتر رفته بود;;)
نتيجه اخلاقيشم خودتون بگيريد;)

نتیجه ی اخلاقی اش اینه;) که خرید در روز لانچ کار کاملا اشتباهی است:((

اگري يادتون باشه ويتا تو فبريه (اسفند)ريليز شد من تو آپريل(ارديبهشت) خريدمشb-)
اون موقعيكه اومد ١/٢٠٠ بود:o:|
من ويتا+ترول پك+مموري ٣٢+ريمن+فيفا+انچارتد+تنيس+وايپ اوت +psn50$. رو خريدم
١ميليون+١٣٠€!!!!!b-)
دستگاه خالي شده بود٥٨٥. ، تازه دلار از زمان ريليزش بالاتر رفته بود;;)
نتيجه اخلاقيشم خودتون بگيريد;)

اون قیمت 1200 برای ریلیز ژاپن ویتا بود!
بذارید موقع عید بهترین زمان هست. کلا 3-4 ماه از ریلیز بگذره تا هیجانات و جو بازار بخوابه:d
من ويتا+ترول پك+مموري ٣٢+ريمن+فيفا+...

ما اگه بخوایم عید بگیریم باید 5 ماه صبر کنیم تا اون موقع هم AC IV و Watch dogs و BF4 ریلیز شده .... خدا وکیلی خیلی سخته صبر کنی ... ولی خوب چاره ای نیست ... آخرای اسفند میگیرم که تو عید قشنگ بازی کنم ...اردیبهشت و خرداد زمانه درسه دیگه بیخیال بازی باید شد ...

احتمال اینکه بلوری بازی ها به کنسول بخوره 0 درصده
ولی توی پی اس ن به احتمال زیاد به صورت کالکشن میدن
خرید دستگاه تو سال اول تو ایران اشتباه محضه به نظره من چون قیمتاش خیلی در همه و هنوز پلی 3 داره بازیا خوبی ارائه میده من خودم برا فیفا 15 میرم سراغش البته متال گیر و واچ داگ و دیویژنم در نظر دارم :دی

ما اگه بخوایم عید بگیریم باید 5 ماه صبر کنیم تا اون موقع هم AC IV و Watch dogs و BF4 ریلیز شده .... خدا وکیلی خیلی سخته صبر کنی ... ولی خوب چاره ای نیست ... آخرای اسفند میگیرم که تو عید قشنگ بازی کنم ...اردیبهشت و خرداد زمانه درسه دیگه بیخیال بازی باید شد ...

حداقل می گفتی کیل زون چون این 3 تا بازی که گفتی هر سه تاش روی کنسولای این نسلم میاد .:d

اگه بخوان از دبی برام بیارن ریجن 1 باشه یا 2؟

ریجن 2 اه، حدود 470-460 دلار می شه قیمت دستگاه توی دبی ، البته shipping اش به ایران زیاد در میاد و حدود 1850-1900 اینطورا برات تموم می شه

من مال خودم رو 1699 درهم گرفتم که شد با حوالش حدود 1500 و Knack هم حدود 238 تومن برام در اومد، shipping هم رایگان دوستان هستن از اون ور زیاد میان :d

با قیمت های DC مطلقا نمی صرفه البته گویا گمرک رو 40% می زنن برای کنسول از بچه ها پرسیدم البته اکه قانونی بیاد که نمیاد

آخرین ویرایش:
بچه ها میدونید بازی ps3 به ps4 میخوره یا نه؟ که من نگرشون دارم

سونی گفته قبلا این موضوع رو. بازی رو دیسک ps3 رو اجرا نمیکنه.
مگه اینکه از طریق سیستم کلود و گایگای استریم بشه.

- - -ویرایش - - -

نتیجه ی اخلاقی اش اینه;) که خرید در روز لانچ کار کاملا اشتباهی است:((

نتیجه اخلاقیش اینه که اگه پولش داری بخر , اگه نداری (مثل خیلی از ایرانیها!) باید صبر کنی, پول روی پول بگذاری شاید مجبور بشی کنسول فعلیت رو بفروشی, بعد بخری!:(

ریجن 2 اه، حدود 470-460 دلار می شه قیمت دستگاه توی دبی ، البته shipping اش به ایران زیاد در میاد و حدود 1850-1900 اینطورا برات تموم می شه

من مال خودم رو 1699 درهم گرفتم که شد با حوالش حدود 1500 و Knack هم حدود 238 تومن برام در اومد، shipping هم رایگان دوستان هستن از اون ور زیاد میان :d

منم میخواستم که از دبی بگیرم ولی یک نکته ای داشت که فعلا پشیمون شدم
آنهم این است که فکر کنم 1700 درهمی که اعلام کردند ، قیمت علی الحساب است . چون قیمت کنسول در انگلیس 350 پوند و در اروپا 400 یورو اعلام شده که همگی بالاتر از این 1700 درهم هستند و چیزی در حدود 1900 تا 2000 درهم میشود .

شما اگر سایت های اروپایی و انگلیسی را نگاه کنید ( مثل آمازون ) نوشتند که "Pre-order Price Guarantee" یعنی حتی اگر تا زمان عرضه کنسول قیمت افزایش پیدا کند ، باز هم به همین قیمتی که امروز گفته اند به شما دستگاه را میدهند ولی در سایت فروش دبی نوشته "Prices may change without notice" یعنی بدون هماهنگی قبلی ممکن است قیمت تغییر کند . در ضمن سایتهای خارجی همگی شرایط فروششان یکسان است ولی سایت های دبی هر کدام فرق میکند ، یکی دارد کل 1700 درهم را الان میگیرد ، یکی دارد فقط 500 درهم میگیرد و گفته الباقی هنگام تحویل و ...

یک نکته جالب تر هم خرید دبی داشت و آن هم این جمله است "Available on Middle East official release date"
یعنی دستگاه را طبق تاریخ رسمی عرضه در خاور میانه به شما تحویل میدهند نه طبق تاریخ عرضه مثلا در آمریکا .
سایت خاورمیانه خود سونی را هم چک کردم "http://ae.playstation.com/ps4" و دیدم که هیچ تاریخی برای عرضه اعلام نکرده .
سری های قبل مثلا سر عرضه تلویزیون سونی و یا حتی سوپر اسلیم همیشه سونی خاورمیانه دیرتر از امریکا و اروپا جنس را میاورد و فکر میکنم این سری هم همین گونه خواهد بود . مخصوصا خبر اینکه در اروپا سونی اعلام کرده که سفارش های بعد از 6 اگوست به بعد را دیرتر تحویل میدهد و هنوز هم هیچ تاریخ دقیقی برای آن نگفته ، این موضوع تاخیر عرضه در دبی را برای من پررنگ تر کرد. هر چه باشد سونی خاورمیانه زیر نظر سونی اروپا است و سیاست ها و جنسش را از طریق سونی اروپا برنامه ریزی و تهیه میکند.
اگر قرار باشد که مثلا 2 ماه دیرتر عرضه کند ، که میشه همین حرف DC که میگه حدود 3 ماه بعد 150 دلار ارزان تر میشود .

فعلا که من دارم سعی میکنم برای خودم از آمریکا بخرم و بطریقی راهی پیدا کنم که بدست من برسانندش.

واقعا خنده داره تنها فقط توی این کشور باید بگیم خرید کنسول روز لانچ اشتباهه ، مردم کشورها دیگه از 6 ماه قبلش اوقت پیش خرید میکنن ! :-<
چی میشه گفت واقعا حق ما خیلی خیلی بیشتر از اینهاست ..

منم میخواستم که از دبی بگیرم ولی یک نکته ای داشت که فعلا پشیمون شدم
آنهم این است که فکر کنم 1700 درهمی که اعلام کردند ، قیمت علی الحساب است . چون قیمت کنسول در انگلیس 350 پوند و در اروپا 400 یورو اعلام شده که همگی بالاتر از این 1700 درهم هستند و چیزی در حدود 1900 تا 2000 درهم میشود .

شما اگر سایت های اروپایی و انگلیسی را نگاه کنید ( مثل آمازون ) نوشتند که "Pre-order Price Guarantee" یعنی حتی اگر تا زمان عرضه کنسول قیمت افزایش پیدا کند ، باز هم به همین قیمتی که امروز گفته اند به شما دستگاه را میدهند ولی در سایت فروش دبی نوشته "Prices may change without notice" یعنی بدون هماهنگی قبلی ممکن است قیمت تغییر کند . در ضمن سایتهای خارجی همگی شرایط فروششان یکسان است ولی سایت های دبی هر کدام فرق میکند ، یکی دارد کل 1700 درهم را الان میگیرد ، یکی دارد فقط 500 درهم میگیرد و گفته الباقی هنگام تحویل و ...

یک نکته جالب تر هم خرید دبی داشت و آن هم این جمله است "Available on Middle East official release date"
یعنی دستگاه را طبق تاریخ رسمی عرضه در خاور میانه به شما تحویل میدهند نه طبق تاریخ عرضه مثلا در آمریکا .
سایت خاورمیانه خود سونی را هم چک کردم "http://ae.playstation.com/ps4" و دیدم که هیچ تاریخی برای عرضه اعلام نکرده .
سری های قبل مثلا سر عرضه تلویزیون سونی و یا حتی سوپر اسلیم همیشه سونی خاورمیانه دیرتر از امریکا و اروپا جنس را میاورد و فکر میکنم این سری هم همین گونه خواهد بود . مخصوصا خبر اینکه در اروپا سونی اعلام کرده که سفارش های بعد از 6 اگوست به بعد را دیرتر تحویل میدهد و هنوز هم هیچ تاریخ دقیقی برای آن نگفته ، این موضوع تاخیر عرضه در دبی را برای من پررنگ تر کرد. هر چه باشد سونی خاورمیانه زیر نظر سونی اروپا است و سیاست ها و جنسش را از طریق سونی اروپا برنامه ریزی و تهیه میکند.
اگر قرار باشد که مثلا 2 ماه دیرتر عرضه کند ، که میشه همین حرف DC که میگه حدود 3 ماه بعد 150 دلار ارزان تر میشود .

فعلا که من دارم سعی میکنم برای خودم از آمریکا بخرم و بطریقی راهی پیدا کنم که بدست من برسانندش.

جایی که من ازش گرفتم دوستم به صورت حضوری رفته و گفته این قیمت فاینال ما هست، در واقع به صورت حضوری pre-order کرده ، ااما در مورد تاریخ عرضه درسته، تاریخی که در خاورمیانه عرضه می شه این فروشگاه ها موجودی میارن و همزمان با تاریخ ریلیز جهانی نیست، dc هم برای بحث تعدادش و shipping اش این حرف رو می زنه

از آمریکا shipping اش زیاد در میاد گمرکشم داستان داره یهو می بینی آچار می ندازن کنسول رو باز کنن ببینن چیزی توش نباشه

سونی گفته قبلا این موضوع رو. بازی رو دیسک ps3 رو اجرا نمیکنه.
مگه اینکه از طریق سیستم کلود و گایگای استریم بشه.

- - -ویرایش - - -

نتیجه اخلاقیش اینه که اگه پولش داری بخر , اگه نداری (مثل خیلی از ایرانیها!) باید صبر کنی, پول روی پول بگذاری شاید مجبور بشی کنسول فعلیت رو بفروشی, بعد بخری!:(
من مجبورم نشمps3رو واسه خرج بازيهاش مي فروشم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or