قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان من یکی از دوستام کاناداس اگه بخواد برام بفرسته چقدر پول پستش میشه؟
بعد من چجوری میتونم این پولشو بدم بهش یا بریزم تو حسابش؟

کسی جواب مارو نمیده؟​

دوستان من یکی از دوستام کاناداس اگه بخواد برام بفرسته چقدر پول پستش میشه؟
بعد من چجوری میتونم این پولشو بدم بهش یا بریزم تو حسابش؟

کسی جواب مارو نمیده؟​

بستگی به وزنش داره هر نیم کیلو فکر کنم 130 هزار تومان میشه به ازای هر نیم کیلو اضافی 70 هزار تومان

گوشی های لاکی که عرضه میشه درست ماهی 50 دلار میگیرن ولی مکالمه و اینترنتشون مجانیه یعنی شما با ماهی 50 دلار هم گوشی رو خریدی هم داری مفتی میری اینترنت صحبت میکنی

دوستان من تا 6.7 روز دیگه میخوام بگم از دبی برام بفرستن.:bighug:اینجور هم که من حساب کردم اگر قیمت ps4 تو نمایندگی امارات 1.699 درهم باشه با درهم 803 تومن درمیاد 1.364 تومن حالا نحوه فرستادنشم یا خودش میاد یا با لنج میفرسته(قاچاق):-/
حالا من درست حساب کردم یا هزینه های دیگه هم باید اضاف کنم؟/:)

دوستان در حال حاضر تو همه جای دنیا همین وضعیته،صبر کنید تا کامل ریلیز شه قیمت ها میاد پایین...
-مثلا یه سرچ ساده تو گوگل بکنید یا قیمت های Amazon USA رو ببینید اونجا هم به دلیل کم یابی کنسول،قیمت ها بالاست...
(البته آمازون خودش موجود نداره ارجاع داده به فروشنده های دیگه)

صبر صبر صبر ، تو این یکی لازم نیست اولین نفر باشیم یه بار واسه پی اس 3 عجله کردیم بس بود ، به قول رفقا قیمت ها به زودی شکسته میشه ، من که حداقل 1 سال شایدم بیشتر میصبرم

من نمیفهمم این حساب کردن ها برا چی هست ؟ مگه وارد کننده به شما نگاه میکنه؟
اون جنسش رو میاره و یک قیمتی روش میزاره هرکی خرید ، خرید هرکی هم نخرید اصلا مهم نیست براش
مگه پرایدی که ما در عراق 3 میلیون میفروشیم و به ملت خودمون 18 میلیون میدیم منطق داره ؟ که حالا شما نشستی حساب کتاب میکنید
شما هرچقدر هم ضرب تقسیم کنید مطمئن باش زیر 1700 نمیدن در صورتی که حلالیش 1400 هستش
الان یک nexus 2013 که حلالیش 900 تومن هستش دارن 1400 میفروشن
بازار کنسول بر خلاف خودرو در ایران یک طیف طرفدار خاص داره.که اکثریت این افراد توان پرداخت هزینه گزاف رو ندارن.شما طوری میگید که انگار این فروشنده ها سازنده کنسول هستن و باید خداتومن سود ببرن.خیلی ساده است اگر گرون باشه که هست من یکی با این که پولشو دارم نمی خرم .یا نهایتا به اشنا هام میگم که مسافری بیارن برام.پول مفت هم به فروشنده هایی که هیچ کاری به جز دلالی انجام نمیدن نمیدم.
سود واقعی فروشنده در ایران=50 هزار تومان(البته همینم زیادشونه)

دوستان من تا 6.7 روز دیگه میخوام بگم از دبی برام بفرستن.:bighug:اینجور هم که من حساب کردم اگر قیمت ps4 تو نمایندگی امارات 1.699 درهم باشه با درهم 803 تومن درمیاد 1.364 تومن حالا نحوه فرستادنشم یا خودش میاد یا با لنج میفرسته(قاچاق):-/
حالا من درست حساب کردم یا هزینه های دیگه هم باید اضاف کنم؟/:)

شما نمیخوای هزینه ی لنج حساب کنی ؟:d

تا هفته اول دی که توی دبی ریلیس شد عزیزان روی قیمت 1 ملیون و هشتصد تا 2 ملیون و دویست حساب کنید....اگر دنبال قیمت زیر 1 ملیون و پانصد هستید هم که همون وایسید سال دیگه بخرید، چون دوباره تابستون و عید هم قیمت رو میبرن بالا....

جالبه یکی از سایتها پیشفروش کرده به قیمت تموم شده 1650
و گفته یا 28 اذر تحویل میده یا 3 دی
ریجن هم 2 هست

جالبه یکی از سایتها پیشفروش کرده به قیمت تموم شده 1650
و گفته یا 28 اذر تحویل میده یا 3 دی
ریجن هم 2 هست

اینقدر قیمت فضایی به خوردتون دادند ، اینارو اصلا باور نمیکنید.
منم بودم واسه جلب مشتری و شکست قیمت ها دست به چنین کارهایی میزدم.

شک نکنید بعد از ریلیز تو دبی ( جمعه ) از دوشنبه سه شنبه ی هفته ی بعد میاد رو 1.700

میگی نه نیگا کن ...

- - -ویرایش - - -

حالا ريجن ١ بهتره يا ٢ ؟ تو دبى كدوم مياد؟
فرقی نمیکنه ، تو دبی ریجن 2 ریلیز میشه

حالا ريجن ١ بهتره يا ٢ ؟ تو دبى كدوم مياد؟
هیچ فرقی ندارن! در مورد اینجور سوالا اگه 2-3 صفحه آخر رو بخونی به جوابات میرسی!
اما 13 دسامبر تو دبی 2 لانچ میشه!
ریجن 2 کلا برای خاورمیانه و اروپا هست!

دوستان تو بازار موبايل كه من تجربه دارم اينجوريه كه وقتي موبايلي ريليزميشه تا وقتي تو دبي نياد وارد كننده ها محدودترن قيمتا رو بالا ميدن ولي وقتي بياد تو دبي وارد كننده ها زياد ميشه وقتي وارد كننده ها زياد بشه رقابت زياد ميشه و وقتي رقابت زياد بشه قيمت سريع و به شدت ميكشه پاين
احتمالا براي كنسول همين روند هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

اینقدر قیمت فضایی به خوردتون دادند ، اینارو اصلا باور نمیکنید.
منم بودم واسه جلب مشتری و شکست قیمت ها دست به چنین کارهایی میزدم.

نه منظورم از مطرح کردن این موضوع قیمت پایین بودن نیست
منظورم اینه که کم کم با ریلیز دستگاه توی دبی قیمتها افت زیادی میکنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or