قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوس دارم از رفقایی که واسه خرید عجله دارن یه سوال بپرسم،الان به خاطر کدوم بازی میخواید PS4 بخرید؟
همش چندتا بازی ریلیز شده که نصفشون به درد نخورن.(کلا تا به الان تازه اگر رو کنسول این نسل و یا Pc بازی نکرده باشید یه اساسین کرید و یه بتلفیلد 4 ارزش خرید دارن+کیلزون)
پس به نظرم از لحاظ بازی های موجود کسایی که الان کنسول میگیرن با کسایی که چند ماه دیگه میخوان کنسول بگیرن تفاوت خاصی ندارن.

قیمت یکی از فروشگاه های اینترنتی:

Play Station 4 - 500 GB - Region 1 = 2850T
Play Station Camera = 330T
PS4 DualShock 4 Controller = 320T

قیمت یکی از فروشندگان اینترنتی:

PlayStation 4 NTSC Region 1 USA : 2,550,000
ps4 DualShock 4 : 250,000
PS4 Games : 250,000

در حال حاضر از لحاظ نرم افزاری PS3 بسیار قوی تر از PS4 هستش.با یه حساب سر انگشتی میتونید بفهمید که با توجه به محدودیتهای حال حاضر PS4,این کنسول فعلا ارزش خرید نداره.مثلا نشناختن فلش و هارد.عدم توانایی پخش هرگونه فرمت صوتی و تصویری .البته شکی نیست بعدا سونی آپدیتهای زیادی براش میده که پخش این فرمتها و شناختن ابزار و وسایل جانبی براش آب خوردنه.اونوقت با الان PS3 مقایسش کنید.فقط خواستم بگم دوستان اگر نخرید اصلا ضرر نمیکنید بلکه منفعت هم توش هست.تازه اگه مثل من خیلی صبر داشته باشید و تا 6 ماه صبر کنید میتونید این کنسولو با 1_1100بخرید.ولی حالا 6 ماه نه.شما 2ماه صبر کنید چنان قیمتها افت کنن که به خودتون واسه این صبر درود بفرستین

با یه حساب سر انگشتی میتونید بفهمید که با توجه به محدودیتهای حال حاضر PS4,این کنسول فعلا ارزش خرید نداره.مثلا نشناختن فلش و هارد.عدم توانایی پخش هرگونه فرمت صوتی و تصویری .البته شکی نیست بعدا سونی آپدیتهای زیادی براش میده که پخش این فرمتها و شناختن ابزار و وسایل جانبی براش آب خوردنه
هر دو کنسول نسل جدید قسمتی دارن مخصوص apps! به مرور زمان شرکتای مختلف براش برنامه میدن! حرفت در مورد عجله نکردن رو قبول دارم اما آپدیت سونی به کنار تند تند برنامه های مختلف میاد!
الان مثلا روی وان اومده! روی 4 که میگن برنامه نویسی راحت تره پس مطمئن باشید کلی برنامه متنوع میاد! اصلا اشتباهه مقایسه ps3 و ps4 از لحاظ نرم افزاری!

به نظرتون امکان داره تا 6 ماه آینده قیمتا تا 1.500 بیاد پائین ؟

هر دو کنسول نسل جدید قسمتی دارن مخصوص apps! به مرور زمان شرکتای مختلف براش برنامه میدن! حرفت در مورد عجله نکردن رو قبول دارم اما آپدیت سونی به کنار تند تند برنامه های مختلف میاد!
الان مثلا روی وان اومده! روی 4 که میگن برنامه نویسی راحت تره پس مطمئن باشید کلی برنامه متنوع میاد! اصلا اشتباهه مقایسه ps3 و ps4 از لحاظ نرم افزاری!

منم حرفم همینه داداش.میگم در حال حاضر اجرای این کارای پیش پا افتاده رو PS3 خیلی بهتر از PS4 انجام میده.مردم فعلا PS4 رو فقط واسه مولتی شادوفال میخرن و لا غیر.شما قبول نداری PS4 فعلا فلجه تا وقتی که حداقل آپدیت 2یا 2.5 بیاد براش؟

- - -ویرایش - - -

میاد خیلی پایینتر از این حرفا داداش
با توجه به نتایج مذاکرات و دور دومش که 6 ماه دیگست,حساب کن دلار چقدر افت میکنه

چرا 6 ماه 2 ماه دیگه صبر کنید.
الان یکی از فروشگاه های اینترنتی داره میده 2850
اما نوشته میتونید ثبت سفارش بکنید و هفته دوم دی PS4 خودتونو بگیرید 1590

قیمت یکی از فروشگاه های اینترنتی:

Play Station 4 - 500 GB - Region 1 = 2850T
Play Station Camera = 330T
PS4 DualShock 4 Controller = 320T

قیمت یکی از فروشندگان اینترنتی:

PlayStation 4 NTSC Region 1 USA : 2,550,000
ps4 DualShock 4 : 250,000
PS4 Games : 250,000

بنده بهتون فروشگاه اینترنتی معرفی کنم که کنسول سونی 4 رو داره با قیمت 2.100.000 میفروشه
این قیمتهایی که در برخی سایتهای اینترنتی هست واقعا پرت و پلا هستند
البته هستند ساتیهایی که دارن پیش فروش میکنن و با قیمت 1.600.00
فقط خواستم اینو بگم که هر کسی از مادرش قهر کرده داره کنسول رو با قیمت خدا تومن میفروشه
پس بهترین کار فعلا صبر هست

سلام ...امروز توبخونه 3.200 ......................گرون داره میشه که :-o@-)
برای بار 100ام:دی اونا قیمت الکی میندازن و کنسول ندارن! بگی بیار هم را میوفته تو بازار از کسی بخره! یکم صبر کنید کنسول تو دبی لانچ شه اونوقت بهتون اطمینان میدم بیشترین قیمت 2 تومن باشه!

دلار تو 2800 نوسان داره

و درهم هم اومد رو 790 !

هیچ بهونه ای برا گرون فروشی نیست !! هیچ ! صرفا کلاهبرداری و دزدی خالص هست .

قیمت دلار و درهم داره میاد پایین فقط کافیه سری دوم کنسولها وارد ایران بشه کنسول زیر 1.700 میشه شک نکنید

دوس دارم از رفقایی که واسه خرید عجله دارن یه سوال بپرسم،الان به خاطر کدوم بازی میخواید PS4 بخرید؟
همش چندتا بازی ریلیز شده که نصفشون به درد نخورن.(کلا تا به الان تازه اگر رو کنسول این نسل و یا Pc بازی نکرده باشید یه اساسین کرید و یه بتلفیلد 4 ارزش خرید دارن+کیلزون)
پس به نظرم از لحاظ بازی های موجود کسایی که الان کنسول میگیرن با کسایی که چند ماه دیگه میخوان کنسول بگیرن تفاوت خاصی ندارن.

درسته که انحصاری های شاخ عرضه نشدن هنوز اما مثلا خود من که به شدت فیفاباز هستم هنوز FIFA 14 رو شروع نکردم و منتظرم که مستقیم برسم سراغ نسل بعدش که ببینم چه تغییراتی کرده و اگه شما هم معتاد یه اثر باشید میدونید چقدر سخته این انتظار لعنتی !!! البته این دلیل نمیشه بخوام پول مفت بدم دست دلال جماعت و هنوز صبر میکنم تا قیمت ها به زیر ۲ میلیون تومن کاهش پیدا کنن.

فکر کنم هزار نفر گفتند که صبر کنید...

دوستان عجله نکنید من بازار موبایل هستم گوشی Galaxy S4 که اومد 3 میلیون بود فرداش شد 2.700 هفته بعد 2.100 الان هم که 1.600 با گریه فروش میره. فقط توپ خونه نیست هر کس هر جور از دستش بر میاد فرو میکنه...
تازه دلار هم که داره میاد پایین

در این موارد صبر بهترین کاره که نتیجه شیرینی داره (تازه هک هم که نشده)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or