قیمت PS4 برای برزیل مشخص شد

hitman- 47

کاربر سایت
sony-ps4.jpg

در بلاگ رسمی برزیلی پلی استیشن به طور رسمی اعلام شد که این کنسول قرار است تا قیمتی معادل 1,850 دلار در برزیل داشته باشد البته لازم به ذکر است که این کنسول اول قیمتی معادل R$3,999 داشته است و حال به خاطر نرخ ارز برزیل با دلار آمریکا این قیمت را در بر گرفته است.همچنین بازی های این کنسول قیمتی معادل R$179 یا به عبارتی 82 دلار خواهند داشت که قیمت کمتری نسبت به استرالیا دارد.PlayStation 4 در شمال آمریکا در 15 نوامبر و در اروپا و جنوب آمریکا در 29 نوامبر به انتشار خواهد رسید.

منبع

آخرین ویرایش:
من نفهمیدم جریانو:d یعنی واحد پول برزیل دلاره بعد PS4 تو برزیل به قیمت 1800 دلار برزیل فروخته میشه؟ اینجوری باشه که خیلی هم خوبه
فک کنین اگر واحد پول ایران دلار بود PS4 میشد 2میلیون دلار:d
یا اینکه کلا من اشتباه فهمیدم؟:d

من نفهمیدم جریانو:d یعنی واحد پول برزیل دلاره بعد PS4 تو برزیل به قیمت 1800 دلار برزیل فروخته میشه؟ اینجوری باشه که خیلی هم خوبه
فک کنین اگر واحد پول ایران دلار بود PS4 میشد 2میلیون دلار:d
یا اینکه کلا من اشتباه فهمیدم؟:d
نه 3999 دلار برزيل :d
معادل 1850دلار ايالات متحده :d
توي توپخونه خودمون نهايتا در همون هفته هاي اول ديگه بيشتر از 2ميليون تومن نمي فرو شن كه ميشه تقريبا 650 دلار :d

برزیل یه کشور فقیره که اکثر مردم توان سیر کردن شیکمشونم ندارن برای همین از اجناس لوکس وارداتی که پولدارها قدرت خریدش رو دارن مالیاتهای سنگین میگیرن. قیمت PS4 رو تو برزیل سونی تعیین نکرده این قیمت به خاطر مالیاتیه که دولت از اجناس وارداتی میگیره:

PlayStation 4 to cost more than 1,800 USD in Brazil (update) | Polygon

جلل الخالق اونوقت چرا xbox one که گرونتره توی برزیل ارزونتره؟!!:confused:

جلل الخالق اونوقت چرا xbox one که گرونتره توی برزیل ارزونتره؟!!:confused:

Tax کالاهای وارداتی ژاپنی با کالاهای آمریکایی تو برزیل متفاوته ظاهرا همین قضیه در مورد کالاهای برزیلی تو ژاپن هم صادقه و برمیگرده به روابط تجاری کشورها.

یزمون یکی از دوستان برام تعریف میکرد یه بازیکن برزیلی فوتسال برای شنسا ساوه بازی میکرد و میو مد پیش ما بازی کیلویی میخرید و همه کنسولا رو خریده بود و میگفت اینجا بازیها اونقدری ارزونه که همه بازی هاتونو میخوام.

من توی وصف خیال خودم فکر میکردم اونجا هم بازی 60 دلاره و کنسولا ارزونه. نگو از این قراره :-/

آخرین ویرایش:
اگر همچین گمرگی تو ایران روش میبستن همه قاچاقچی میشدن اونجا رو نمیدونم چیکار میکنند قیمت واقعا نامعقوله از 4 برابر هم بیشتر! البته همینطور که دوستمون asylum manager گفت تفریحات سالمتر و بهتری هم در ان مکان گرامی وجود دارند:dدر مورد لوکس بودن کنسول و... فکر نکنم خیلی هم تفریح لوکسی باشه فرض کنید یک سرمایه دار گردن کلفت بودید و یا یک شغلی داشتید با ماهیانه 50 میلیون تومن درامد چقدر از وقت فراغتتون رو برای بازی میزاشتید انقدر درهای جدیدی تو زندگی براتون باز میشد که زیاد جایی برای بازی نمیموند من تمام دوستام که به یک نان و نوایی در بلاد کفر!!! رسیدند گیم رو گذاشتند کنار و یا خیلی محدودش کردند چون هزار تا جایگزین بهتر براش دارند ادمی که زندگی واقعی توپی داره چرا بره تو دنیای مجازی این صحبتی که من میکنم شاید براتون عجیب باشه اگر خودتون تونستید تجربش کنید متوجه میشید گیم و... بیشتر برای فرار از زندگی کسل کننده واقعی است وقتی زندگی واقعی انسان نزدیک ایدئال ها و ارزوهای ادم باشه دیگه ادم زیاد هوس سرک کشیدن تو دنیای مجازی رو نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or