قیمت PS Vita در خاورمیانه اعلام شد

Victarion

Loyal Member
18061939897576227983.jpg

صبح امروز در طی مراسم پیش نمایش PS Vita در شهر دبی قیمت این کنسول دستی توسط سونی اعلام شد.

در این مراسم که نماینده سایت بازی‌سنتر نیز در آن حضور داشت لیستی از قیمت‌های لوازم جانبی و دو مدل PS Vita اعلام شد که به شرح زیر است:

- کنسول PS Vita مدل وای‌فای: 1149 درهم امارات (353 هزار تومان)

- کنسول PS Vita مدل 3G/وای‌فای: 1499 درهم امارات (461 هزار تومان)

- بازی‌های PS Vita: در بازه قیمتی 129 تا 199 درهم امارات

- مموری کارت‌های PS Vita: در بازه قیمتی 99 تا 349 درهم امارات

(قیمت‌های ریالی براساس نرخ دولتی ارز در ایران محاسبه شده‌اند)

همچنین در طی این مراسم شاهد سخنرانی دو تن از مدیران منطقه‌ای سونی و دست اندرکان استودیو Liverpool بودیم که در مورد بازی‌های مختلف PS Vita توضیحاتی ارائه دادند. در ادامه نیز موفق به تست چندین بازی PS Vita از جمله Uncharted, Garvity Rush, Reality Fighter و... شدیم که نوید یک لاین آپ قوی در هنگام عرضه PS Vita را می‌دهند.

PS Vita در روز 22 فوریه امسال در سراسر جهان عرضه می‌شود.

تصویر 1 | تصویر 2

ارز دولتی که بیشتر شبیه جوک ِ ؛ البته خوب تو ایران نیستی نمیدونی چه خبره؛ فردا میشه یه نرخ اونم 1700 تومان؛ حداقل و حالا قیمت یه دونه PSVITA رو حساب کنید به علاوه 4 % ارزش افزوده و سود فروشنده و حمل و نقل و صد البته دندون گرد عزیزان بازاری ...

من پایه خرید رو صرفا خود دستگاه گذاشتم و این که هک بشه یا نشه و مموری کارت و ... رو حساب نکردم. خیلی جالب میشه که قدرت خرید ما به وضوح نصف اون چیزیه که بود و قشنگ در قبال خرید Vita که حداقل تو این فروم دغدغه به حساب میاد محسوس ِ ...

به همین خیال باشید توی ایران داره یک ملیون و سیصد هزار تومن فروخته میشه تازه یک بازی هم میدن چقدر فروشنده ها خوبن !!!!!
هنوز عرضه ی جهانی نشده.چند تا از ژاپن اوردن که خدا تومن هزینه داره.قیمت خود دستگاه رو از ین به تومن تبدیل کنی خدا تومن قیمتش میشه.سود اون ها رو هم حساب کنی قیمت دستگاه میشه اینی که هست.

ارز دولتی که بیشتر شبیه جوک ِ ؛ البته خوب تو ایران نیستی نمیدونی چه خبره؛ فردا میشه یه نرخ اونم 1700 تومان؛ حداقل و حالا قیمت یه دونه PSVITA رو حساب کنید به علاوه 4 % ارزش افزوده و سود فروشنده و حمل و نقل و صد البته دندون گرد عزیزان بازاری ...
ر

خودم میدونم چه خبره و درهم قیمت اصلیش چنده :دی ولی به هر حال باید این قیمت ها رو یه جوری به پول ایران تبدیل می کردم. با نرخ اصلی درهم بخوایم حساب کنیم یه مدل میشه حدود 500 تومن اونی یکی میشه 700 و خورده ای.

اگه اشتباه نکنم درهم الان 400 خورده ای هست (مثقال یه سر بزنین) . فقط مدل وای فای 500 تومان بیشتر آب میخوره . حالا بخوان وارد بکنن و سود اینا ...

من اگه تو ایران بیاد و ارزون باشه میخرمش نهایتن 1میلیون اگه باشه میگیرم و اگه بیشتر بخوان این فروشنده های زرنگ بدن به داییم میگم به 900تومن واسم از دبی بیاره

اگه با قیمتی که اینجا میفروشن بریم دبی یکیشو بخریم برگردیم یه چیزی هم تهش بمونه واسمون!

---------- نوشته در 07:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:36 PM ارسال شده بود ----------

من اگه تو ایران بیاد و ارزون باشه میخرمش نهایتن 1میلیون اگه باشه میگیرم و اگه بیشتر بخوان این فروشنده های زرنگ بدن به داییم میگم به 900تومن واسم از دبی بیاره
با 900 تومن که میشه 2تاش رو از دبی آورد.
خوب یکیشو بده من!:d

ببخشید فقط قیمت ها رو نگاه کردم حواسم نبود برای بازیسنتر هست .......... اقا قیمت درست حساب کردی ؟!
353000 / 1149 = 307 یعنی الان درهمی 307 هست ؟! مطمئنی !!!!

آخرین ویرایش:
PSVITA wifi + Memory + 1-2 game = حدود 600 تومان پامون آب میخوره تازه اگه با نرخ دولتی و از دبی بگیریم :دی
کلا با نرخ بازار 1 میلیون رو میشه راحت حساب کرد !
نوش جونه هر کی می گیره :d

یک میلیون تومن ارزونه ؟ :-b به داییت بگو یه باکس بیاره کل بچه ها میخوان منتها شما اشتباه حساب کردی ، میفته 700 تومن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or