ismael_73_hz
کاربر سایت
من مشکلی توی جواب گویی تاچش ندیدم ! اما چون PS VITA در اول راهه ممکن هم هست برخی Bug های مختلف سرش پیدا بشه اما با فریم ورها حل خواهد کرد مشکلات روtriangels جان مرسی بابت عکسها و توضیحاتت.
ببین تاچ اسکرینش چجوریاس؟سرعت واکنشش مثلا در حد محصولات تاچ اسکرین اپل هست؟یا مثل سری گلکسی سامسونگه که اول باید طرفو بیدار کنی بعد لمسش کنی!؟
توی تمام ویدیو هایی که دیدم احساس کردم واکنش تاچ اسکرینشن نسبت به انگشت طرف یکمی کند بود یا اصلا واکنشی نداشت!
طوري نيست ! به جز سه بازي كه براي نشون دادن قابليتهي دوربين طراحي شده ) البته بعد از ١٠ دقيقه تكراري و خسته كننده ميشه به حز فوتبل كه مقداري جالبتره)بچها یه سوال فوری بازی های رایگانش چه طوری؟
ببخشید داداش یه سوال:سزعت 3G خوبه اما سونی باید اپدیتهای بیشتری بده برای متعادل کردنش .... من نسخه 3G روامتحان کردم ....
---------------
خب من بازی های PSP هم امتحان کردم ... God Of War GHost of Sparta کنترلش کار نکینمه ... البته توی PSN خوده VITA هم فعلا موچود نیست .... CHains of olypmpuse - GTA Libert City Stories - GTA chinatown WArs همه عالی کار میکنن اما کیفیت Text ها به خاظر Up scale بودنش مقدرای میاد پایین ... اما به هر حال خوبه .... احتمالا سونی بازی های PSP رو سارگار میکنه ... Silent Hill هم وقت نکردم تست کنم ! باشه برا بعد .. فعلا Uncharted بدجوری فاز میده
----------
Browser هم خیلی خوب و نرمه اما فارسی رو جواب نمیده
بقیه app ها هم تست کردم جالب بودن
فقط god of war ghost of sparta كمكي مشكل داره - gta liberty city - chinatown wars و god of war chains of olympuse توي psn برايًvita هستن - من قبلا داشتم اما اين chinatown wars رو تخفيف بود خريدم . خيلي هم راحت اجرا ميشن - ضمن اينكه همه ي بازيهايي كه در psn برايًps vita هستش تست شده و ١٠٠٪ كار ميكنه . سوني بعدا هم به تعداد اين بازي هي اضافه خواهد كردببخشید داداش یه سوال:
شما این بازیهای psp رو که میگی امتحان کردی یکی جواب داده و یکی جواب نداده رو از خود سایت فروشگاهی ویتا خریدی یا خودت ریختی؟؟؟
دوستان من الان يه جورايي گيج شدماگر 3G باشه هم نمیتونی زنگ بزنی . سیم کارت فقط برای وصل شدن به اینترنت هست ، نه تماس تلفنی و ...
با wi-fi میشه آنلاین بازی کرددوستان من الان يه جورايي گيج شدم
منظورم اينه كه اگر ٣جي نباشه نميشه انلاين بازي كرد؟
بدون 3g هم میشه آنلاین بازی کرد اگه 3g باشه میتونی با وصل شدن به نت از طرق سیم کارت هم آنلاین بشی*دوستان من الان يه جورايي گيج شدم
منظورم اينه كه اگر ٣جي نباشه نميشه انلاين بازي كرد؟
بدون 3g هم میشه آنلاین بازی کرد اگه 3g باشه میتونی با وصل شدن به نت از طرق سیم کارت هم آنلاین بشی*
حمله به ویتا !! ( به سبک صمد آقا )
الان زنگ زدن از دفتر DC که دستگاهی که پیش خرید کرده بودم رسیده و امروز برام میفرستند
یعنی دیگه شب تا صبح بیدارم امشت >:d