خبر رسمی قیمت PlayStation 5 در انگلیس و اروپا افزایش یافت

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1661412166922.png

طبق گزارش جدید سونی و بعد از تحولات بازار اروپا و کاهش ارزش یورو قیمت کنسول جدید سونی، پلی استیشن 5، قرار است شاهد افزایش 50 یورویی در بازار اروپا و 30 پوندی در بازار انگلیس شود.
چین، ژاپن، استرالیا، کانادا و مکزیک نیز دیگر بازارهایی هستند که در این گزارش، قیمت پلی استیشن 5 در آن ها دچار افزایش شده.
به گفته سونی فعلا خبری از افزایش قیمت در بازار آمریکا و دیگر نقاط جهان نخواهد بود.

منبع: PS5 price to increase in select markets due to global economic environment, including high inflation rates

ای بابا! :D سنگر قیمت هم که فرو ریخت! :D الان عملا سونی کنسول گرون تر بازی های گرون تر و سرویس های ضعیف تر رو داره ارائه میده! :D شرایط ایده آل! :D:))
با بازیهای خیلی خیلی بهتر و بیشتر.
همین یه مورد کافیه چون هدف هممون از خرید کنسول گیم زدنه.

همینکه واکنش 180 درجه متفاوت طرفدارا به دو موضوع خیلی شبیه (بالا رفتن قیمت گلد و بالا رفتن قیمت کنسول) رو همه دیدن برای من کافیه :D
بعدا کسی ادعایی بکنه فقط کافیه لینک این تاپیک رو داد :-" :D
دیگه انصافا از اب گل الود ماهی نگیرین :D

چهارتا فن دغدغه مند (:D) رو چطوری اینجا به "طرفدارا" تعمیم دادی؟ :D یعنی اون موقع که مایکرو خواست گلد (و شاید در صورت موفقیت این حرکت به دنبالش گیم پس) که نیاز به تمدید سالانه یا ماهانه داره رو 2 برابر (نه 10% تنها برای خرید اولیه) کنه، در سرتاسر دنیا چهارتا فن دغدغه مند یا به عبارتی فن بوی نبود که بیاد به یک شکلی طرفداری کنه یا دلیل و توجیه بیاره؟ :D

خلاصه اتفاق خاصی نیفتاده و چیزی نشده که بخوای لینک این تاپیک رو به عنوان رفرنس قرار بدی :D اگه قرار به قضاوت رو هوا باشه، همین الان یه نگاه به دور و بر این سایت بکن، از در و دیوار نیو اکانت مولتی یوزر میریزه که گویا ترول سونی با اکانت اصلی براشون کافی نیست یا خجالت میکشند با اکانت خودشون همچین پست هایی بدن، و ناچارا با اکانت های زیر مجموعه هم وارد میشند و به n روش سونی رو ترول میکنند، در صورتی که در این مورد خاص و حداقل تو این سایت خیلی کمتر میبینیم کسی مولتی یوزر شه که بیاد مایکرو رو ترول کنه!!

همین الان تقریبا همه ی سونی فن ها از این حرکت ناراحت هستند، 4 نفرم که همیشه پایه کل کل هستند و قبلا کنسول رو خریدن و نگران قیمت نیستند، واقعا اتفاق عجیب غریبی نیست که فاز ورسس بگیرند و بیان پشتیبانی کنن بهانه بیارن بحث رو بپیچونن.... این با "طرفدارا" فرق داره، در هر دو طرفم پیدا میشه،

اگه خودتون دنبال ورسس نیستید، این انگ هارم نزنید و از اب گل الود ماهی نگیرید :D

خسته نمیشید، لینک، لینک، ببین tsmc چی میگه، بسه به خدا.
آره، سونی میره از tsmc میخره، میده amd براش چیپ بزنه، بسه
آره. فقط چیپهای سونی گرون شده و بجاش amd زده به ضرر که تمام سی پی یوهاش افات قیمت خورده + گرافیکاش.
https://www.newegg.com/p/pl?N=10000...&ranSiteID=kXQk6.ivFEQ-0nH3.52fOwDke6iUeRDyvQ

خسته نمیشید، لینک، لینک، ببین tsmc چی میگه، بسه به خدا.
آره، سونی میره از tsmc میخره، میده amd براش چیپ بزنه، بسه
آره. فقط چیپهای سونی گرون شده و بجاش amd زده به ضرر که تمام سی پی یوهاش افات قیمت خورده + گرافیکاش.
https://www.newegg.com/p/pl?N=100007671+601306869&nm_mc=AFC-RAN-COM&cm_mmc=AFC-RAN-COM&utm_medium=affiliates&utm_source=afc-Future+Publishing+Ltd&AFFID=2294204&AFFNAME=Future+Publishing+Ltd&ACRID=1&ASUBID=tomshardware-us-1423097974279213800&ASID=https://www.tomshardware.com/features/best-cpu-deals&ranMID=44583&ranEAID=2294204&ranSiteID=kXQk6.ivFEQ-0nH3.52fOwDke6iUeRDyvQ
سلطان 6 بار تکرار کردم
CPU/GPU ها با حاشیه سود فروخته می شه
هزینه ساخت 5800X (حتی بعد از افزایش قیمت ها ) به 100 دلار هم نمی رسه

• Like
Reactions: SHAYAN1999
همین الان تقریبا همه ی سونی فن ها از این حرکت ناراحت هستند، 4 نفرم که همیشه پایه کل کل هستند و قبلا کنسول رو خریدن و نگران قیمت نیستند، واقعا اتفاق عجیب غریبی نیست که فاز ورسس بگیرند و بیان پشتیبانی کنن بهانه بیارن بحث رو بپیچونن.... این با "طرفدارا" فرق داره، در هر دو طرفم پیدا میشه،
حرف شما درسته ولی مسئله اینجاست که صدای همون چند نفر خیلی بلنده. :-" :D یعنی منظورم اینه که عموما دلیل مسموم شدن تاپیک هایی مثل اینجا، دقیقا همین نوع پست هاست. درسته ما به دیدنش عادت کردیم، ولی برای من یکی حمایت تمام قد از تصمیمی که اول و آخر به ضرر مشتریه تا ابد یه چیز عجیب و غریب باقی میمونه. :D هر چند به قول خود شما اکثریت داخل فضاهای مختلف نارضایتی خودشون رو نشون دادن تو همین یه روز. اون مشتری بیچاره ای مثل من که دو ساله داره تلاش میکنه PS5 رو با قیمت معقول تهیه کنه اما تقریبا براش غیرممکنه، دنبال کنسول وار و این مزخرفات نیست. صرفا یه آدم بیچاره ای هست که با خبر اخیر وضعیت براش سخت تر شده. :| :D

ولی برای من یکی حمایت تمام قد از تصمیمی که اول و آخر به ضرر مشتریه تا ابد یه چیز عجیب و غریب باقی میمونه.

چون که اینجا ما خیلی سهام دار داریم :D من برام عجب بود ، ولی کم کم مطمین شدم چندتا سهام دار اینجا داریم :D

من فکر کنم 5 نفر باشن :D

• Cool
Reactions: MrElectricWizard
این یه چیز جهانیه. دختر داییم کانادا به دنیا اومده. میگفت این کرونا پولدارها رو پولدارتر کرد و ندارها رو ندارتر. برای من پلی ۵ آورد از کانادا. تو مغازه ها که میگفت اصلا نبود. میگفت بازار سیاه درست شده. بعدشم ۱۲۰۰ دلار پیاده شد تا برام یدونه خرید. وضع انقدر خیط بود که سال پیش بایدن( :-& ) بخاطر کمبود تراشه های پلی ۵ پا پیش گذاشت. یه وضع افتضاحی تو کل دنیا درست کردن با کرونا که عاقبتش معلومه چیه.

حالا من نمیدونم بعضی دوستان چه منطقی داشتن که میگفتن برجام (:lol:) امضا بشه دلار میاد پایین و پلی ۵ ارزون میشه :|

به امید روزی که ما گیمرها بی پول نباشیم و وضع دنیا انقدر لجن و هرکس بتونه برای سرگرمی ساده خودش براحتی هزینه کنه.

تا آنجای که ما یادمان هست بعد از 2 سال کنسول ها قیمتش بین 100 تا 150 دلار کم میشد! آخر الزمان شده؟
به نظرم سونی فقط به فکر سود هر چی بیشتر از مشتریهاش هست و دنبال اینکه تو این شرایط از مشتری ها سوء استفاده کنه چون مشتری ها به شدت دنبال کنسول هستن و سونی هر قیمتی بده و هر شرایطی تعیین بکنه مشتری ها قبول میکنن

میون بحثتون یه تجربه میگم که اصلا علمی نیست همینجوری حسیه و شاید برای بخش PS سونی اتفاق نیفته.
تو یک شرکت کار میکردم که مدیریت جدید اومد روی کار. چون محصول پتنت شده بود تقریبا بی رقیب بود تو بازار. مدیریت جدید مشتری رو هالو فرض میکرد و تمرکزش رو اول گذاشت روی فروش بیشتر بعد هم قیمت رو افزایش داد. در کوتاه مدت خیلی سود به دست اورد ولی بعد از اینکه رفت بیرون شرکت با خاک یکسان شد. اون مدیر فقط دنبال افتخار فردی بود. همیشه دنبال داشتن record month و چاپلوسی شرکت مادر بود. جیم رایان عجیب من رو یاد اون آدم میندازه.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or