خبر رسمی قیمت PlayStation 5 در انگلیس و اروپا افزایش یافت

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1661412166922.png

طبق گزارش جدید سونی و بعد از تحولات بازار اروپا و کاهش ارزش یورو قیمت کنسول جدید سونی، پلی استیشن 5، قرار است شاهد افزایش 50 یورویی در بازار اروپا و 30 پوندی در بازار انگلیس شود.
چین، ژاپن، استرالیا، کانادا و مکزیک نیز دیگر بازارهایی هستند که در این گزارش، قیمت پلی استیشن 5 در آن ها دچار افزایش شده.
به گفته سونی فعلا خبری از افزایش قیمت در بازار آمریکا و دیگر نقاط جهان نخواهد بود.

منبع: PS5 price to increase in select markets due to global economic environment, including high inflation rates

View attachment 269501
والا من خودمم جمعه فهمیدم

در زمینه گندکاری های سونی جیمبو همیشه سیبل میشه، در صورتی که جیمبو یکی از ارکان این کثافت اخیره و باید کل مجموعه سونی فحش کش بشه. چون مسلما اونا چنین دستورهایی برای افزایش قیمت میدن و این عنتر مسوول اجراست.

در کل سونی الان رو من اصلا دوست ندارم. نمیدونم به چه سمتی قراره بره. در شرایطی که همه منتظرن یه ایونتی بزاره، بازی هاشو نشون بده، چندتا IP خفن رو کنه، کلا یه غلطی بکنه، دستکم یه چیزی از گاو نشون بدن که دو سه ماه دیگه میخواد بیاد بیرون، اینا خبر افزایش قیمت کنسول رو میدن. یه گونی کود انسانی شعورش از اینا بیشتره. حداقل میخوان بکنن تو پاچه ملت بزارن بعد چهارتا نمایش درست. اینجوری یهو نمیتونیم. زیر دلمون درد میگیره.

قبلشم PS به قیمت ۵۰۰ یورو پیدا نمیشد و دلالا ۶۰۰-۶۵۰ میفروختن :/ سونی هم گفته خوب مگه من خودم علیلم؟ خودم به همون قیمت میدم.

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
همین؟ ... اگه تایوان جنگ شه و چین تحریم شه، شاید خیلی از شرکت ها در زمینه الکترونیک اعلان ورشکستگی کنن... اوضاع خیلی خیط تر از این حرفاست
همون تایوان فقط بره تو جنگ تموم شده. اگه چین تحریم بشه که گیم که هیچی، اقتصاد دنیا یه پسرفت بزرگ خواهد کرد. مگه میشه چینی که این حجم از تولید توشه رو تحریم کرد.
بحث از حوزه اش در میره ولی احتمالا جنگ نشه، چون نه چین رو میشه تحریم کرد، نه چین حاضره به بهای تحریم تایوانو بزنه.
بازی دو سر باخته

قبلشم PS به قیمت ۵۰۰ یورو پیدا نمیشد و دلالا ۶۰۰-۶۵۰ میفروختن :/ سونی هم گفته خوب مگه من خودم علیلم؟ خودم به همون قیمت میدم.
فکر کردی سونی میاد کنسول رو میزنه 500 بعد میذاره دلالا بیان 200 300 و بلکه 500 تا روی اون سود بخورن؟ کل گند کاری گرون بودن کنسول ها و کارت گرافیک ها همه از شرکت های مادر بودن. خودشون با استفاده از واسطه کنسول رو گرون میخروختن. حالا این وسط یه هزارم درصد شاید مردم هم یه دلالی کرده باشن.

• Like
Reactions: m.a.t
به نظرم جای سونی لعنت ها رو به مایکروسافت بدین که انقد شل و ول و به درد نخور عمل میکنه که سونی هرچی رو هرجور بخواد قیمت گذاری میکنه.خب مشخصه سونی تا رقیبی در حد خودش نبینه سیاست گذاریش این شکلی میمونه
تا وقتی که این وضع رقیب مستقیم سونی باشه و 2-3 سال ی بار 2تا بازی بندازه جلوی مشتری هاش 50 یورو که هیچی 100 یورو هم بذاره رو کنسولش مشتری به خاطر بازی های متمایز و پرتعدادش همیشه خواهانشه.
تنها کار مثبتشون گیم پس بود که دیدیم سونی رو مجبور کرد چه حالی به فن هاش بده :D
امیدوارم مایکروسافت یذره ک.و.ن.و جمع کنه و به خودش بیاد
والا تا اونجا که من میدونم اولین شرکتی که به ماکرو بابت خرید اکتی گیر داد سونی بود چون رید به خودش جالبه خودشم قبول داره که نمیتونه با کال رقابت کنه
گیم پسم که خودت گفتی
اگه ماکرو اینو رو نمیکرد سونی همچنان پلاس به خلق مینداخت
هرچند خود سونی گفته هدف ما گیم پس نبوده چشم عباس اقا 😁😂

البته که من خوب می دونم، تو هم خوب می دونی سونی سال قبل هم روی سخت افزار (بر خلاف همه نسل های قبل اش) سود می کرده. بنابراین این افزایش قیمت برای جلوگیری از کاهش سود هست نه ضرردهی. اما بزار فرض کنیم داره ضرر میده.
دو میلیارد دلار یعنی سونی قراره توی سال آینده چهل میلیون کنسول بفروشه در حالی که از ابتدای نسل تا حالا بیست میلیون فروش داشته!!! تازه با فرض این که هزینه تولید برای کنسولی که دو سال از عمرش گذشته اصلا پایین نمیاد.
خودت می بینی عدد هات چقدر الکی هست؟

انصافا از چی دفاع می کنید؟ سونی در هیچ زمان و نسلی چنین سودی از پلی استیشن نمی گرفته. هیچ نسلی. به قول خودتون ماکروسافت با پول ددی رفته اکتی رو خریده، تازه با درآمد وحشتناک کینگ، بازم به درآمد پلی استیشن نمی رسه. بازم میان گرون می کنند میاید اینجا ازش دفاع می کنید؟
نه فقط شما، رسانه ها هم همین هستن. سر قیمت گلد چه رسانه چه فن ها چنان فشاری آوردن یک روزه ماکروسافت به غلط کردن افتاد. سونی خوب شناخته مخاطب هاشو. هر کاری دوست داره می کنه، بعد یه تریلر خفن از gow میده بیرون، میشوره می بره. همه هم راضی!!!

باز خوبه ماکروسافت داره رقابت می کنه وگرنه معلوم نبود باید بابت هر بازی چقدر می دادیم.
چه رسانه چه فن ها چنان فشاری آوردن یک روزه ماکروسافت به غلط کردن افتاد. :-??چند بار گفتم
افزایش دو برابر و بی دلیل بدترین سرویس صنعت گیم با یه ابر مشکل جهانی مقایسه نکنید
تمام شرکت ها قیمت های اروپا / ژاپن و تمام کشور های درگیر سقوط پول ملی بالا بردن و می برن
اگه مایکروسافت فعلا بالا نبرده صرفا به خاطر پول ددی
----------------
پیش بینی سونی
1661502015356.png
سونی انتظار داره ( تا پایان سال چهارم ) فروش ps5 به 10 درصد بالاتر از 53.4 میلیون ps4 برسه
1.5 سال اینده سونی حداقل 30 میلیون ps5 به بازار عرضه می کنه

یه مقدار اخبار دنبال کن
ین 31 درصد سقوط کرده
یورو تا امروز 20 درصد افت کرده , این زمستان اروپا بدترین تورم چند دهه اخیر تجربه می کنه بعید نیست یورو حتی به 80 سنت برسه
سونی قراره حداقل 15 میلیون ps5 در اروپا بفروشه , خودت حساب کن افت 30 درصدی یورو چه فاجعه ای برای سونی رقم می زنه

سونی در هیچ زمان و نسلی چنین سودی از پلی استیشن نمی گرفته ؟:-??حاصل تلاش تیم ps بوده
علاوه بر چند برابر شدن هزینه های بخش ps , سونی در دو سال اینده باید 10 میلیارد دلار ضرر مستقیم که مایکروسافت زده رو جبران کنه
2.5 میلیارد هزینه بانجی 1.2 میلیارد دلار کارمند ها + سونی مجبور یه ناشر هم بخر , حداقل 7 میلیارد ضرر + ضرر از دست رفتن ip های بزرگ و کاهش فروش ثرد پارتی
+ هزینه تحقیق و توسعه ps5pro و گسترش سرور های ابری / psn باید جبران بشه
ps که ددی نداره , سونی نمی تونه 2 میلیارد ضرر ps5/ps5d هم جبران کنه

هر کاری دوست داره می کنه، بعد یه تریلر خفن از gow میده بیرون، میشوره می بره ؟ :-??سونی چیکار کرده ؟
وظیفه یه کمپانی بازی سازی چیه ؟ زمان خریدن با پول ددی ؟ گول گیمر ها با پول ددی ؟ وعده 2020 ؟ وعده 2021 ؟ وعده 2022 ؟ 2025 ؟
وظیفه یه کمپانی بازی سازی ساخت شاهکار , سونی در اوج صنعت گیم ایستاده و به وظیفه ای خودش عمل می کنه

باز خوبه ماکروسافت داره رقابت می کنه :)) کدوم رقابت ؟ یه شرکت ورشکسته از کجا میاره ؟
xbox با پشتوانه پول ددی صرفا به سونی ضربه می زنه

قبلا هم گفتم
زمانش اش که برسه همین ددی چند برابر هزینه ها رو از گیمر ها بیرون می کشه

در زمینه گندکاری های سونی جیمبو همیشه سیبل میشه، در صورتی که جیمبو یکی از ارکان این کثافت اخیره و باید کل مجموعه سونی فحش کش بشه. چون مسلما اونا چنین دستورهایی برای افزایش قیمت میدن و این عنتر مسوول اجراست.

در کل سونی الان رو من اصلا دوست ندارم. نمیدونم به چه سمتی قراره بره. در شرایطی که همه منتظرن یه ایونتی بزاره، بازی هاشو نشون بده، چندتا IP خفن رو کنه، کلا یه غلطی بکنه، دستکم یه چیزی از گاو نشون بدن که دو سه ماه دیگه میخواد بیاد بیرون، اینا خبر افزایش قیمت کنسول رو میدن. یه گونی کود انسانی شعورش از اینا بیشتره. حداقل میخوان بکنن تو پاچه ملت بزارن بعد چهارتا نمایش درست. اینجوری یهو نمیتونیم. زیر دلمون درد میگیره.
اگه سونی 10 تا بازی aaa جدید هم معرفی می کرد , باز هم موج منفی افزایش قیمت شدید بود

مثل ماجرای معرفی ps5 که همه اعتراض می کرد که چرا قبل از معرفی بازی ها کنسول رونمایی شده
اینجا هم سونی مجبور بود اول موج منفی رد کنه , بعد با معرفی بازی ها AAA تفاوت خودش با رقیب اش نشون بده

با معرفی بازی ها اختلاف ترافلاپس به حاشیه رفت , اینجا هم با معرفی بازی های جدید قیمت به حاشیه میره

چه رسانه چه فن ها چنان فشاری آوردن یک روزه ماکروسافت به غلط کردن افتاد. :-??چند بار گفتم
افزایش دو برابر و بی دلیل بدترین سرویس صنعت گیم با یه ابر مشکل جهانی مقایسه نکنید
تمام شرکت ها قیمت های اروپا / ژاپن و تمام کشور های درگیر سقوط پول ملی بالا بردن و می برن
اگه مایکروسافت فعلا بالا نبرده صرفا به خاطر پول ددی
----------------
پیش بینی سونی
View attachment 269509
سونی انتظار داره ( تا پایان سال چهارم ) فروش ps5 به 10 درصد بالاتر از 53.4 میلیون ps4 برسه
1.5 سال اینده سونی حداقل 30 میلیون ps5 به بازار عرضه می کنه

یه مقدار اخبار دنبال کن
ین 31 درصد سقوط کرده
یورو تا امروز 20 درصد افت کرده , این زمستان اروپا بدترین تورم چند دهه اخیر تجربه می کنه بعید نیست یورو حتی به 80 سنت برسه
سونی قراره حداقل 15 میلیون ps5 در اروپا بفروشه , خودت حساب کن افت 30 درصدی یورو چه فاجعه ای برای سونی رقم می زنه

سونی در هیچ زمان و نسلی چنین سودی از پلی استیشن نمی گرفته ؟:-??حاصل تلاش تیم ps بوده
علاوه بر چند برابر شدن هزینه های بخش ps , سونی در دو سال اینده باید 10 میلیارد دلار ضرر مستقیم که مایکروسافت زده رو جبران کنه
2.5 میلیارد هزینه بانجی 1.2 میلیارد دلار کارمند ها + سونی مجبور یه ناشر هم بخر , حداقل 7 میلیارد ضرر + ضرر از دست رفتن ip های بزرگ و کاهش فروش ثرد پارتی
+ هزینه تحقیق و توسعه ps5pro و گسترش سرور های ابری / psn باید جبران بشه
ps که ددی نداره , سونی نمی تونه 2 میلیارد ضرر ps5/ps5d هم جبران کنه

هر کاری دوست داره می کنه، بعد یه تریلر خفن از gow میده بیرون، میشوره می بره ؟ :-??سونی چیکار کرده ؟
وظیفه یه کمپانی بازی سازی چیه ؟ زمان خریدن با پول ددی ؟ گول گیمر ها با پول ددی ؟ وعده 2020 ؟ وعده 2021 ؟ وعده 2022 ؟ 2025 ؟
وظیفه یه کمپانی بازی سازی ساخت شاهکار , سونی در اوج صنعت گیم ایستاده و به وظیفه ای خودش عمل می کنه

باز خوبه ماکروسافت داره رقابت می کنه :)) کدوم رقابت ؟ یه شرکت ورشکسته از کجا میاره ؟
xbox با پشتوانه پول ددی صرفا به سونی ضربه می زنه

قبلا هم گفتم
زمانش اش که برسه همین ددی چند برابر هزینه ها رو از گیمر ها بیرون می کشه

اگه سونی 10 تا بازی aaa جدید هم معرفی می کرد , باز هم موج منفی افزایش قیمت شدید بود

مثل ماجرای معرفی ps5 که همه اعتراض می کرد که چرا قبل از معرفی بازی ها کنسول رونمایی شده
اینجا هم سونی مجبور بود اول موج منفی رد کنه , بعد با معرفی بازی ها AAA تفاوت خودش با رقیب اش نشون بده

با معرفی بازی ها اختلاف ترافلاپس به حاشیه رفت , اینجا هم با معرفی بازی های جدید قیمت به حاشیه میره

اولا، افزایش قیمت سرویس مثل گلد که عملا هیچ کس روی اکس باکس استفاده نمی کنه و صرفا به عنوان اهرم فشار برای تبدیل به گیم پس بود، قابل مقایسه با افزایش قیمت کنسول که گیت ورود به اکوسیستم هست و همه باید به اجبار انحصاری بودن بازی ها بخرنش واقعا موافقم مقایسه خوبی نیست. میشه مقایسه کرد با سونی در کنفرانس معرفی ps3 که گفت قیمت همینی که هست و نسل هم وقتی شروع میشه که ما بگیم. یا حرف مسخره دان متریک در مورد خرید 360 بجای xone برای کسایی که نمی خوان به اینترنت وصل بشن.

بازم میگم کنسول بعد از دو سال قطعا کاهش قیمت ساخت داره، سونی خیلی راحت می تونه از سود فروش چشم پوشی کنه. ضمن این که تو برای یک سال نیم آینده (که کنسول چهار ساله میشه و بیشتر عمرش رو گذرونده) بازم میگی قیمت ساخت کاهش پیدا نمی کنه که مسخره هست. همین امسال قراره GPU های نسل جدید تر هم بیان بعد نسل قبلی هیچ کاهش قیمتی نمی خوره؟

سوم، سونی یه کمپانی به قول شما ها سیصد بیلیون دلاری هست. واقعا برای سرمایه گذاری باید پولش رو از مشتری در بیاره؟ الان جدی پول خرید بانجی رو زدی به حساب مشتری ها؟ عزیزم شرکت دارایی هست. به خودی خود ارزش داره. بماند سود هنگفتی که دستینی براشون سالانه به ارمغان میاره. هزینه تحقیق توسعه رو تو نباید بدی کوروش. شرکت سونی «سرمایه گذاری» می کنه. حالا یا حساب شده هست و بر می گرده بهش یا به کادون زده که باید مدیرانش جواب بدن‌. نه این که از تو بگیره و تو خوشحال باشی که وای پول دادم ps5pro بسازن.

تیکه آخر هم تایید حرف منه‌. سونی کاملا داره از جو سو استفاده می کنه. ماکروسافت بازی نداره امسال. بزار قیمت رو اعلام کنم اول. همه فحش ها رو که دادن اعلام می کنم یه کنفرانس دارم، یه نمایش میدم همه یادشون بره این موضوع. تیپیکال جیم رایان موو.

اتفاقا کاملا موافق هستم با بچه های اینجا که اگر ماکروسافت خودش رو جم و جور کرده بود، سونی جرات چنین کاری رو نداشت به هیچ وجه. عملا سونی از نبود رقابت داره سو استفاده می کنه. نکته باحال اش اینه که شما می دونید و خوشحالید بابت اش :))

به نظرم جای سونی لعنت ها رو به مایکروسافت بدین که انقد شل و ول و به درد نخور عمل میکنه که سونی هرچی رو هرجور بخواد قیمت گذاری میکنه.خب مشخصه سونی تا رقیبی در حد خودش نبینه سیاست گذاریش این شکلی میمونه
تا وقتی که این وضع رقیب مستقیم سونی باشه و 2-3 سال ی بار 2تا بازی بندازه جلوی مشتری هاش 50 یورو که هیچی 100 یورو هم بذاره رو کنسولش مشتری به خاطر بازی های متمایز و پرتعدادش همیشه خواهانشه.
تنها کار مثبتشون گیم پس بود که دیدیم سونی رو مجبور کرد چه حالی به فن هاش بده :D
فهمیدن مسائل ساده برای مردم سختتره. این مسئله هم انقدر ساده است که اکثرا متوجهش نمیشن. البته فعالین این تاپیک کاری به بحث منطقی ندارن بخاطر شرایط شدیدا بیابانی مجبورن اینجا خودشون رو مشغول کنن ;))

تو بازار به این بزرگی یه کنسول خانگی قدرتمند با سیستم عامل ویندوز و پشتیبانی از دسته های سایر کنسول ها هم پیدا نمیشه تا اینجور مواقع گیمرها به سراغش برن, چون خیلی ها هستن با اینکه بودجشون میرسه ولی اصلا دوست ندارن با PC بازی کنن.

تو بازار به این بزرگی یه کنسول خانگی قدرتمند با سیستم عامل ویندوز و پشتیبانی از دسته های سایر کنسول ها هم پیدا نمیشه تا اینجور مواقع گیمرها به سراغش برن, چون خیلی ها هستن با اینکه بودجشون میرسه ولی اصلا دوست ندارن با PC بازی کنن.
خیلی جدی من یه چند وقت پیش داشتم به این فکر میکردم که چرا اکس باکس دوال بوت نمیاره. خیلی عالی میشه. معماری این کنسول جدیدا هم کلا یکیه با پی سی. فقط درایورا رو باید اوکی کنن. حالا هرچقدرم پرفورمنسش بدتر از حالت کنسولیش باشه باز چهار تا بازی ایندی و کار با اپلیکیشنای ساده رو که میشه کرد دیگه. همین الانشم خیلی از برنامه های استور ویندوز رو اکس باکس کار میکنن کلا.

• Like
Reactions: m.a.t and Z_KH
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or