قیمت Nintendo Wii 2 تعیین شد!!!

psychopathic

کاربر سایت
قیمت احتمالی Nintendo Wii 2 تعیین شد!!!

سلام به همه بازی سنتری های عزیز
امروز در بخش اخبار نینتندو در توییتر اعلام شد Nintendo Wii 2 که نام ان نیز Project Cafe ذکر شده است امسال عرضه خواهد شد و قیمت 400$ نیز برای ان در نظر گرفته شده است.همچنین مدیر بخش سرگرمی های نینتندو اعلام کرد تمرکز بیشتری بر بخش Gaming خواهیم داشت.
منبع
http://bit.ly/efqokJ

آخرین ویرایش:
یه جورایی منو به یاد سگا و اون Dreamcast ـش میندازه!

اگر جریان stream videoروی دسته کنسول واقعیت داشته باشه من خلاف نظر شما فکر میکنم فروش این کنسول بسیار زیاد میشه با احتساب اینکه بازیهای گیم کیوب وwiiرو هم ساپورت میکنه.

NGP هم نیومده و معرفی نشده قیمت خورده بود ولی وقتی معرفی شد هم قیمتی نداشت!الان قیمتا رو از کجا درمیارن معلوم نیست:)

آخرین ویرایش:
اون از فروش فضایی :)) 3DS و البته فروش چند هفته ی اخیر Wii که دیگه همه فهمیدن هیچی نداشت!!؛ اونایی که خریدن چند گانه سوز شدن !!!! ( یارو گفته بیشتر روی بازی تمرکز میکنیم یعنی قبول داریم تا به الان آت و آشغال تحویل میدادیم!!! ) اینم از قیمت این کنسول ( البته شاید احتمال باشه اما خب نینتندو گفته سخت افزار قوی ای داره و تازه داره درد سونی و مایکرو رو بعد از 6 سال تجربه میکنه )
نینتندو همیشه یک نسل عقبه !!!
خبرهای خوشی در راه است !!!! نینتندو در حال شکست!!!
چی میشه نینتندو به زباله دان تاریخ بپیونده... :|
بخدا مجبور نیستی هر جا میری همین حرفا رو در مورد نینتندو تکرار کنی. :|
آشغال هم اون بازی های محبوب شماست نه بازی های کارتونی ما :|

در ضمن فکر نکنم زیاد هم عقب باشه. فعلا که کنترلش رو بعد از چندین سال بععععععععضی شرکت ها تقلید کردن دادن بیرون :-"

خدایا این نینتندو نبود ملت از چی می خواستن تقلید کنن؟!

• Like
Reactions: MehradCreed
نینتندو یعنی خلاقیت اما باید بازم منتظر بود و دید چیکار میکنه نمیدونم چرا احساس میکنم موفقیتی که با WII داشت رو نمیتونه تکرار کنه با نسل بعد کنسولش اما واقعا امید وارم بازم موفق باشه .

صنعت چند قطبی بهتر از تک قطبی هستش برای این که در چند قطبی پیشرفت خیلی بیشتری صورت میگیره تا تک قطبی .

بخدا مجبور نیستی هر جا میری همین حرفا رو در مورد نینتندو تکرار کنی. :|
آشغال هم اون بازی های محبوب شماست نه بازی های کارتونی ما :|

در ضمن فکر نکنم زیاد هم عقب باشه. فعلا که کنترلش رو بعد از چندین سال بععععععععضی شرکت ها تقلید کردن دادن بیرون :-"

خدایا این نینتندو نبود ملت از چی می خواستن تقلید کنن؟!
بازی های محبوب من رو نام ببر داداش .... :-"

نمیدونم چرا این wii با بازیهای آت و آشغالش!!!!!!فروشش 2 برابر بلوری پلیر هست.=)):d
بله ديگه اينجا شده محفلي براي كوبيدن PS3 واقعا از عضو تحريريه باتجربه و كاربر فعال بعيده اين كل كل هاي بچه گانه واقعا برا اين فروم متاسفم :| ميخواين منم خيلي راحت بيام ايكس جعبه محبوبتون رو بكوبم ماشالله كم سو‍ژه نيست)x

400$ فکری خوبی هست. کنسول دیگه ی برای رغابت نیست. فنهای تشنه ی که اگر یک Zelda برای لانچ داشته باشه همون روز اول کنسول رو Sold Out میکنن. با توجه به این شایعات که میگن سخت فزارش خیلی شبیه 360 هست (که میشه گفت 360 بروز شده مثل !!W که Game Cube بروز شده ست) قیمت تمام شدش برای نینتندو احتمالا زیر 250$ هست.
یعنی بروبچه های مولتی میلیارد نینتندو، سوپر مولتی میلیارد میشن (:دی).

آخرین ویرایش:
من نمیدونم واقعا قصد این نینتندو چیه اگه تو خط کنسولای نسل جدید نیست و سبک کار و طرفدارای کنسولای خودشو داره پس این wii2 چیه که حالا تازه میخواد سخت افزارش بشه اندازه x360؟اگر هم میخواست کنسول نسل جدید بده بیرون همون 6 سال پیش که x360 و PS3 اومدن باید این کارو میکرد الان که دیگه خیلی دیره.
فکر نکنم ای Wii2 هم بتونه موفقیتی برای نینتندو داشته باشه...

حالا wii يا ps3 بيشتر بفروشه يا كمتر چي گير تو و يا تو مياد؟
شما با بازي ps3 حال ميكني؟ خوب كنسولش رو هم گرفتي بشين بازي كن.طرفداراي wii هم همينطور
ديگه چرا سرخ ميشي وقتي در باره اون يكي كنسول حرف ميزني؟ مگه از تو كم ميكنه ميفروشه؟
البته من هنوز ميگم ها، اين كه ميگن اكثر ايراني ها كمي عقده اي هستن اصلا درست نيست.قول ميدم;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or