قیمت Move کاهش یافت!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sweet Lucifer

کاربر سایت
move21.jpg

با وجود اینکه اخیرا Play Station برای دستگاه خود یعنی Move قیمت £39.99 را اعلام کرده بود اما اعلام کرد که در انگلستان این قیمت به £34.99 کاهش یافت!

با این حال قیمت در سایت آمازون £37.91 و در سایت Play.com قیمت £39.99 اعلام شده است!

همچنین عناوینی از قبیل R.U.S.E ، The Sly Collection ، Echochrome 2 و Michael Jackson برای Move عرضه خواهند شد!

Move در سپتامبر عرضه می شود!
===========================
ترجمه ی بدم رو به بزرگی خودتون ببخشید!

منبع!

همچنین عناوینی از قبیل R.U.S.E ، The Sly Collection ، Echochrome 2 و Michael Jackson برای Move عرضه خواهند شد!
قسمت قرمز رو عشقه :d

اینو از یکی از دوستان نقل قول میکنم :
منم همینو میگم دیگه تا نسل قبل همه طرف سونی بودن چرا؟؟چون کپی خور بود حالا که 360 کپی خور شده سیل عظیم جمعیت به سمت 360 رفتن
روزی یه بار هم میرن ببینن ps3 هک شد یا نه
این یه تیکه اخرو داشتی؟کلی مفهوم توش بود
مشکل خیلی ها با سونی به خاطر همین موضوع کپی خور شدن هستش ولی اگه همه میخواستن بازی کپی بخرن هیچ بازی ساخته نمیشد.
اینو قبلا هم در قالب پ.خ برای من فرستادید. من نمیدونم جلب رضایت مشتری به این چیزا چکار داره!
به قول دوستمون:
رضایت مشتری = قیمت خوب +کالای با کیفیت + تکنولوژی جدید .
رضایت مشتری = قیمت خوب +کالای با کیفیت + تکنولوژی جدید .
الان مثلا Move خیلی با کیفیت ـه؟!=)) چیزی که ما تا حالا ازش دیدم فقط لگ بوده و بس.:))

والا همین قیمت هم زیادشه، من جای اینا بودم به صورت رایگان رو کنسول میفروختمش و اینطوری جلب مشتری میکردم!

الان مثلا Move خیلی با کیفیت ـه؟!=)) چیزی که ما تا حالا ازش دیدم فقط لگ بوده و بس.:))
شک ندارم یه دقیقه ام کنفرانس سونی و بازی هایی رو که برای move در اونجا نشون داده شد رو ندیدی!

والا همین قیمت هم زیادشه، من جای اینا بودم به صورت رایگان رو کنسول میفروختمش و اینطوری جلب مشتری میکردم!
فعلا که نیستی و هرگز هم نخواهی بود پس رویا پردازی نکن!

آخرین ویرایش:
به به!سلام!روحم شاد میشه وقتی میام تو فروم هایه بازی ایران...وجداناً خیلی بچه هایه گلی هستین...
نمردیم و کمپانی ای که فقط به دنبال رضایت ِ مشتریه رو هم شناختیم...
ugly003.gif
lole
Kinect کجا و این کجا !
اره،Move تو ژاپن اون یکی تو یو اس ای!!!فاصلشون زیاده...راس میگی.... :دی
:dبه ببین کی اینجا اطلاعات داده تو هنو زنده ای محسن:d
اقا با این تفاسیر این دو قطعه رو باید جدا گرفت؟ خب اینجوری قیمتش همون قیمت دسته میشه بعد اگر یکیشون بگیریم کار میکنه؟ اخر سر هم جریان این دوربین چیه راسته که بدون دوربین کار نمیکنه
نه نمردم!از مرگ جا خالی دادم بهم نخورد!!!بخدا...نه بعد از تحقیقات فراووووون فهمیدم که NAVIGATION و MOVE هر دو با هم میشن 30 هزار تومن.همون قیمته.ولی دسته ی تفنگیش رو باید جدا بخری که میشه ف کنم 20 تومن.مففففففففت!
نه باو...دوربین همینجوری میخریش،خواهی نخواهیه،بخی بازی ها برایه اینکه قیافه ی زشتت رو بفرستی تو گیم (مثل LBP2 ،قیافه چاقت خوراکه BOSSـه :دی ) و برخی از بازی هایه دیگه مث GT5 توش میخوای سرت رو تکون بدی و خیابونو ببینی،میتی از PsEye استفاده کنی.کلاً اختیاری...
قسمت قرمز رو عشقه :d
واییییی نگو...مایکل عشقه... beat it !no one want's to be deafeted !...billie jean is not my lover ...جوووووون....MOONWALK رو حال کن...صفا....به به...
اینو قبلا هم در قالب پ.خ برای من فرستادید. من نمیدونم جلب رضایت مشتری به این چیزا چکار داره!
به قول دوستمون:

کجا دیدی؟
وات ایز لگ؟
عزیزکم،پسر نازم،(یادم افتاد به ... سو.سن خانم،خو.شکل خانم،میخوام بیام در خونتون حرف بزنم با باباتون.... :دی ) دیس ایز مووو !به قول معروف "فقط همه چی داره!" تو سایت هایه غیر رسمی گفتن،تاخیرش 5 تا 10 میلی ثانیست یعنی از الان تا الان....باو،میدونی لگ چیه؟یو دونت نوو انی سینگ... تاخیر در دسته ی Move وجود نداره به قول مجله ی بازی رایانه "مثل آینه عمل میکرد" ...اطلاعاتت قدیمیه...منسوخ شدس...بیا اپدیت شو بورو تو www.magaleyebazirayane.3500toman ...
تشکر از همگی:x... (این ... سه نقطه عادتمه)

چه ربطی به کپی خور شدن کنسول داره؟! حالا مایکرو$ـافت یا نینتندو رو بگی به فکر رضایت ِ مشترین یه چیزی، ولی دیگه این جمله که سونی به فکر رضایت ِ مشتریه به هیچ وجه نمیگــُــنجه!
سونی تا الان چکار کرده که رضایت مشتری رو جلب کرده باشه؟! چند بار قیمت کنسول هاشو کاهش داده؟ و سوالاتی از این قبیل...
:)):)):)):))
به قول دوستمون:

:shocked::shocked::shocked:
دیگه خیلی اجی مجی لا ترجی بود اصلا پستت ارزش جواب دادن نداره
ببخشید که move نمیتونه مثل کینکت حرکاتو پیشبینی کنه تا قبل از این که بازیکن حرکتی انجام بده کاراکتر بازی اونو زودتر انجام بده(رجوع شود به e3)
و همچنین پیشاپیش تشکر میکنم از اطلاعات فوق تکمیلی شما در رشته گیمینگ
شما برو جلوی کینکت بپر بالا پایین قر کمر بده بخز رو زمین 2ی مارتون اجرا کن بلکه بازی بهت حال بده تازه با این لگی که الان در این حد وجود داره

آخرین ویرایش:
چه ربطی به کپی خور شدن کنسول داره؟! حالا مایکرو$ـافت یا نینتندو رو بگی به فکر رضایت ِ مشترین یه چیزی، ولی دیگه این جمله که سونی به فکر رضایت ِ مشتریه به هیچ وجه نمیگــُــنجه!
سونی تا الان چکار کرده که رضایت مشتری رو جلب کرده باشه؟! چند بار قیمت کنسول هاشو کاهش داده؟ و سوالاتی از این قبیل..
نمردیم و معنیِ جلب رضایت مشتری رو هم فهمیدیم . سرویس هایی که تو PSN هست کشکِ . آنلاین بازی کردن بصورت مجانی هم کشکه . عرضه-ی اسلیم برای کاهش قیمت کنسول هم کسکه . فقط تعویض XBOX360 3چراغه شده با مدل سالمش میشه به فکر رضایت مشتری بود!!!!=))

جالبه !!!! کینکت هم اولش لگ داشته که برطرف شده . شما دوره پنکت رو تنده پیشنهاد میدم بزاری رو متوسط وگرنه یک دعتنامه از سید آرش میگیرید واسه عضویت تو :
سازمان حمایت از پنکهEهای خوشحال افتتاح شد !
تا حالا که همه-ی وسایل ps3 باکیفیت-تر بوده . لگ هم 100% رفع میشه . بازیهای که ازش پشتیبانی میکنن خودش بهترین راه جلب مشتری هست . HEAVY RAIN و KILLZONE2 و ...
ببخشید که هنوز واسش بازی-ای نساختن که بشه یه ببر رو لیس بزنیم!!
هیچکس با نظر دادن بقیه مشکلی نداره . ولی اگه نظر باشه . نه این چیزا که شما میگید !!

آخرین ویرایش:
واسه اسپم عذر میخوام
ولی بچه ها نکنین از این بحثا . به ما چه آخه
همین پی اس و 360 لعنتی باعث شدن با یکی از دوستای خوبم میونمون شکرآب بشه
ارزش نداره بخدا ....

اخه نمیشه جلوی حرفای بی منطق و چرت و پرت که بی هیچ دلیل قانع کننده ای زده میشه و فقط از روی فن بازیه سکوت کرد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or