قیمت Move کاهش یافت!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sweet Lucifer

کاربر سایت
move21.jpg

با وجود اینکه اخیرا Play Station برای دستگاه خود یعنی Move قیمت £39.99 را اعلام کرده بود اما اعلام کرد که در انگلستان این قیمت به £34.99 کاهش یافت!

با این حال قیمت در سایت آمازون £37.91 و در سایت Play.com قیمت £39.99 اعلام شده است!

همچنین عناوینی از قبیل R.U.S.E ، The Sly Collection ، Echochrome 2 و Michael Jackson برای Move عرضه خواهند شد!

Move در سپتامبر عرضه می شود!
===========================
ترجمه ی بدم رو به بزرگی خودتون ببخشید!

منبع!

حالا من یه چیز میگم میگین حزب باد :دی ! اما من به Move اعتماد بیشتری دارم ! اگر واقعا اونی که نشون میدن باشه ، یکی دو تا بازی مثل Rising رو هم باهاش ست کنن - با این قیمت - واقعا عالی میشه !

این یعنی یه پیروزی بزرگ برای سونی ! ملت رو wii دار کرد با 40 $ ( پول 4 تا پفک ) بازی های HD با گرافیک بالا تر ... همه میخرن :d بدشونم اومد میندازن تو کمد ;)

کاش یه کم ماکروسافت هم از سونی یاد میگرفت!!!:|
ماکرو همش تو فکره پوله و بر عکس سونی فقط تو فکر رضایت مشتری یا بازیباز!!/:)

• Like
Reactions: aidin0000
همش یکی کم کردن البته همون یک باعث میشه 10 تومان تو ایرن قیمتش کم بشه تو ایران حداقل 150 می فروشن همونطور که wii با قیمت 300 می فروشند :))

کاش یه کم ماکروسافت هم از سونی یاد میگرفت!!!:|
ماکرو همش تو فکره پوله و بر عکس سونی فقط تو فکر رضایت مشتری یا بازیباز!!/:)
مطمئن باش سونی هم فقط دنبال رضایت مشتری نیست,احتملا قیمت تموم شده کم درومده...فکر نکنم سونی راضی بشه سر یه سخت افزار دیگه ضرر بده...

مطمئن باش سونی هم فقط دنبال رضایت مشتری نیست,احتملا قیمت تموم شده کم درومده...فکر نکنم سونی راضی بشه سر یه سخت افزار دیگه ضرر بده...

مگه يادتون نيست سر ps3 سوني چقدر ضرر كرد )x

این یعنی یه پیروزی بزرگ برای سونی ! ملت رو wii دار کرد با 40 $ ( پول 4 تا پفک ) بازی های HD با گرافیک بالا تر ... همه میخرن :d بدشونم اومد میندازن تو کمد
به اون 4 تا پفك 2 تا چيپس هم اضافه كن ، چون PS Eye هم بايد بگيري ، تازه بستگي داره با 2 تا چيپس سر و تهش هم بياد چون ممكنه دوتا نوشابه هم اضافه شه چون ، تو بعضي از بازي ها بايد از اين وسيله 2 تا داشته باشي !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or