قیمت Kinect تایید شد.

Dreadlord

کاربر سایت
مایکروسافت بالاخره قیمت Kinect را تایید کرد. این موشن کنترلر 149 دلار قیمت خواهد داشت. مایکروسافت همچنین مدل 4 گیگا بایت X360 را که قبلا شایعه شده بود نیز تایید کرد.

باندل X360 4GB، ‏Kinect و بازی Kinect Adventures به قیمت 300 دلار اعلام شد. برای کسانی که X360 دارند باندل Kinect و Kinect Adventures نیز قیمتی معادل 149 دلار خواهد داشت. به گفته مایکروسافت در هنگام لانچ، بیش از 15 بازی برای Kinect موجود خواهد بود، از جمله Kinect Animals, Kinect Sports, Kinect Joy Ride و Dance Central و با قیمت 50 دلار فروخته خواهند شد.

مدل 4 گیگ X360 نیز در 3 August با قیمت 200 دلار در آمریکا عرضه خواهد شد. این مدل جدید شامل یک X360 Slim با حافظه داخلی 4 گیگا بایت خواهد بود و جایگزین مدل قبلی Arcade با حافظه 512mb می شود.

نه این مدل جدید رو میگم!
گفتم شاید هاردش هم فرق کنه!حد اقل رنگش!چون خیلی بی ریخت میشه بخوای هارد های قدیمی رو ،روی این مدل اسلیم نصب کنی...:دی
این مدل هارد داخلی 250 گیگ داره! تو E3 معرفی شد(بجای ELITE عرضه میشه). شما این تاپیک رو بخون میفهمی
اطلاعات جدید درباره New XBox 360

این مدل جدید با 4 گیگ هارد رو هم بجای ارکید قبلی دارن عرضه میکنن!

این مدل جدید با 4 گیگ هارد رو هم بجای ارکید قبلی دارن عرضه میکنن!
پس اگه میخواستن اینو عرضه کنن چه کرمی داشتن آرکید رو کردن 150 ؟!
از اول تولیدش رو متوقف میکردن دیگه !

اینم مقایسه قیمتی که بنظر منطقی نمیاد:

attachment.php

اینم مقایسه قیمتی که بنظر منطقی نمیاد:

attachment.php
خب توی مقایسه ای که گذاشتین , به هر راه و روشی متصل شده تا قیمت Kinect رو کم جلوه بده. مقایسه خیلی منطقی به نظر نمیرسه چون خیلی ها تک نفره بازی میکنن (مخصوصآ هاردکورها) , همچنین اضافه کردن چیزی مثل Balance Board به لیست Wii مسخره ترین کار ممکنه ! مطمئنآ اگه قیمت تجهیزات Wii توی مقایسه بالا از Kinect کمتر میشد به Zapper و ... هم متوصل میشدن !
مثلآ خودم اگه زبونم لال بخوام یه روزی برای PS3 از این چیزا بگیرم , کلآ یدونه subcontroller اضافه رو باید هزینه کنم.
مقایسه پایینی خیلی حرفه ای تر هست و همه جوانب رو در نظر گرفته :

kinaecsvmost.JPG

با اینکه قیمت خود Kinect به تنهایی گرون هست و خیلی ها رو از خریدش پشیمون میکنه , ولی مایکروسافت در مورد قیمت باندلش با کنسول خیلی خوب عمل کرده ! این طوری هزینه برای کژوالها (که در حال حاضر تقریبآ تنها مخاطبینش هستن) خیلی مناسب و قابل رقابت با Wii میشه.

خب توی مقایسه ای که گذاشتین , به هر راه و روشی متصل شده تا قیمت Kinect رو کم جلوه بده. مقایسه خیلی منطقی به نظر نمیرسه چون خیلی ها تک نفره بازی میکنن (مخصوصآ هاردکورها) , همچنین اضافه کردن چیزی مثل Balance Board به لیست Wii مسخره ترین کار ممکنه ! مطمئنآ اگه قیمت تجهیزات Wii توی مقایسه بالا از Kinect کمتر میشد به Zapper و ... هم متوصل میشدن !
مثلآ خودم اگه زبونم لال بخوام یه روزی برای PS3 از این چیزا بگیرم , کلآ یدونه subcontroller اضافه رو باید هزینه کنم.

kinaecsvmost.JPG

اصلا نميدونم چه اصراريه که کينکت با move و wiimote مقايسه بشه. فلسفه کاري کينکت با اين دوتا کاملا فرق ميکنه و اصلا هيچ شباهتي با هم ندارن که بخوان از نظر قيمتي يا لگ و يا هر چيز ديگه اي با هم مقايسه بشن و تنها شباهتشون به هم اينه که هر سه ، نوعي کنترلر براي کنسول هستن و کينکت هيچ شباهت ديگه اي به اين دوتا نداره.

اصلا نميدونم چه اصراريه که کينکت با move و wiimote مقايسه بشه. فلسفه کاري کينکت با اين دوتا کاملا فرق ميکنه و اصلا هيچ شباهتي با هم ندارن که بخوان از نظر قيمتي يا لگ و يا هر چيز ديگه اي با هم مقايسه بشن و تنها شباهتشون به هم اينه که هر سه ، نوعي کنترلر براي کنسول هستن و کينکت هيچ شباهت ديگه اي به اين دوتا نداره.
درسته , عملکرد Kinect با اون دو تا متفاوت هست ولی بازاری که هدف گرفته (حداقل با چیزی که در این 1 سال و خورده ای دیدیم) یکی هست ! برای همین سایتها خیلی علاقه دارن اینا رو مقایسه کنن که قیمت هم برای این قشر یکی از مهم ترین مسائل هست ! به نظر خودم که قیمت باندل 360 با Kinect خیلی خوبه !

kinaecsvmost.JPG

با اینکه قیمت خود Kinect به تنهایی گرون هست و خیلی ها رو از خریدش پشیمون میکنه , ولی مایکروسافت در مورد قیمت باندلش با کنسول خیلی خوب عمل کرده ! این طوری هزینه برای کژوالها (که در حال حاضر تقریبآ تنها مخاطبینش هستن) خیلی مناسب و قابل رقابت با Wii میشه.
Microsoft هم دقیقا" همینو میخواد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or