آخرین ویرایش:
یک ساله دارم خودمو پاره میکنم که آقا چرا افزایش قیمت هارو توجیه میکنید. چرا هی حرف از افزایش هزینه و طول ساخت میزنید. در اصل اینا همیشه داشتن سوبله میخوردن الان شده باشه دوبل تهش.ولی کلا حس میکنم این افزایش قیمت های اخیر، اونجوری که باید فحش نمیخورن شرکت ها ... نه نینتندو، نه مایکرو و نه در آینده بقیه شون
چندماهه سایت ها و استریمرها به شکل مسخره ای این باور رو جا انداختن که آره GTA باید گرون تر باشه، ارزشش بیشتر 70 دلاره و ...
خود CEO Take Two تکذیب میکرد، باز این ملت میگفتن نه حتما اینجوری میشه...
یه جورایی تو ذهن ملت جا انداختن که آره منتظر گرونی باشید! و چون با بازی محبوبی مطرح شد، ملت هم قبول کردن تو ناخوداگاهشونو الان میزان فحش ها کمه
حس میکنم توطئه ای در کار بوده
اینجا هم نمیدونم ملت چرا جشن و سرور گرفتن و حس ترول گرفتن، وقتی میدونیم 4 روز دیگه هم سر سونی میاد، و هم سر بقیه بازی هارو گنج نشستن ملت و براشون مهم نیست یعنی؟
کلا هم که گند زدن به قیمت های همه چی، نه تخفیف درستی میزنند، نه قیمتا میاد پایین، آقا گران است...گران... روز به روز دورتر میشیم از خرید بازی![]()
بعد اصلا ترامپ هیچ تعرفه ایی رو بازی های دیجیتال هم نزده. بنظرم بازی مثل GTA6 شاید صددلار هم بشه و مثل بنز بفروشه ولی بعدش چی؟ N تا بازی در هر سال میاد چطور قراره من و تو بازیشون کنیم؟ نه ما واقعا اکثریت مردم امریکا هم توان بازی 80 دلار رو ندارند چه برسه به صد دلار.یک ساله دارم خودمو پاره میکنم که آقا چرا افزایش قیمت هارو توجیه میکنید. چرا هی حرف از افزایش هزینه و طول ساخت میزنید. در اصل اینا همیشه داشتن سوبله میخوردن الان شده باشه دوبل تهش.
صنعتی که نزدیک 60 سال قدمتشه و صنعت جوانی محسوب نمیشه وقتی یه کمپانی مثل اکتیویژن در عرض دو دهه ارزشش به صد میلیارد دلار میرسه یعنی پول مفت دارن در میارن. حرفم درمورد صنایع نوپا و استراتژیک نیست که میشه توش ره صد ساله رو یه ساله بری.
وقتی هزینه تولید یه محصول فقط از پیش فروشش دربیاد و در ادامه هرچی بفروشه سود خالصه این یعنی رسما کلاهبرداری داره میشه از مردم.
حالا جدای این قضیه، اینکه تو یه کنسولی فروختی که تنها کاری که باهاش میشه کرد اینه که یه محصولی به اسم گیم رو با قیمتی که از قبل بهت گفتن تهیه کنی. بعد یهو بیای بگی نه این محصولی که تنها دلیل خرید کنسولتون بوده افزایش قیمت خورد. عجیبه هیچ ارگانی هم انگار وجود نداره که این دزدی تو روز روشن رو محکوم کنه.
نمیدونم درست تونستم توضیح بدم یا نه ولی کاری که نینتندو سر زلدا کرد که 70 دلار بود یا کاری که مایکرو داره میکنه و کاری که صد در صد سونی در ادامه خواهد کرد هیچ فرقی با کلاهبرداری و دزدی از خریدارای کنسول نیست. تو یه کنسولی به من فروختی با اعلام اینکه بازی هاش 70 دلاره و عملا دستگاه بدون اون بازیا فرقی با آجر نداره. بعد یهو بگی خب نه حالا که خریدی شرمندتم یه ده دلار دیگه باید بیشتر پیاده شی نظرمون عوض شد. کثافت محضه قشنگ این وضعیت.
یادم نمیاد مایکروسافت، سونی، نینتندو با مشتریان قرارداد بسته باشند تا بازی ها رو در طول یک نسل به یک قیمت بفروشند.حالا جدای این قضیه، اینکه تو یه کنسولی فروختی که تنها کاری که باهاش میشه کرد اینه که یه محصولی به اسم گیم رو با قیمتی که از قبل بهت گفتن تهیه کنی. بعد یهو بیای بگی نه این محصولی که تنها دلیل خرید کنسولتون بوده افزایش قیمت خورد. عجیبه هیچ ارگانی هم انگار وجود نداره که این دزدی تو روز روشن رو محکوم کنه
خب نگرانی نداره واقعا. تو اقتصاد روز دنیا که بر اساس عرضه و تقاضاس، اگه قمیت منصفانه نباشه و تقاضا کم بشه اینا هم ناچارا کاهش میدن. ولی خب راجع به ۷۰ دلار، واقعا اینطور نبوده. تقاضا داشته و برای همین جا افتاد. ممکنه ۸۰ هم برخلاف تصور خیلیا، جا بیفته اگه تقاضا داره.بعد اصلا ترامپ هیچ تعرفه ایی رو بازی های دیجیتال هم نزده. بنظرم بازی مثل GTA6 شاید صددلار هم بشه و مثل بنز بفروشه ولی بعدش چی؟ N تا بازی در هر سال میاد چطور قراره من و تو بازیشون کنیم؟ نه ما واقعا اکثریت مردم امریکا هم توان بازی 80 دلار رو ندارند چه برسه به صد دلار.
امیدوارم یک جایی یکم دهنشون صاف بشه. همیشه فکر نکنند یک گاو شیرده دستشون هست.
موجودی پیش فروش نینتندو سوییچ ۲ در فروشگاه های آمریکا و کانادا به اتمام رسیده است و هنوز خبری از موجودی مجدد نیستبعد اصلا ترامپ هیچ تعرفه ایی رو بازی های دیجیتال هم نزده. بنظرم بازی مثل GTA6 شاید صددلار هم بشه و مثل بنز بفروشه ولی بعدش چی؟ N تا بازی در هر سال میاد چطور قراره من و تو بازیشون کنیم؟ نه ما واقعا اکثریت مردم امریکا هم توان بازی 80 دلار رو ندارند چه برسه به صد دلار.
امیدوارم یک جایی یکم دهنشون صاف بشه. همیشه فکر نکنند یک گاو شیرده دستشون هست.
باز خود کنسول قیمت بدی نداره.
تو سخت افزار رو با فرض یه سقف قیمتی ساپورت نرم افزاری تهیه کردی بعد یهو وسط کار میگن آخ حالا که سخت افزارمونو خریدی ده دلار دیگه باید بدی حداقل برای نرم افزارش. نمیدونم والا اگه به نظرت اینکار منطقی و اوکیه هیچی دیگه.یادم نمیاد مایکروسافت، سونی، نینتندو با مشتریان قرارداد بسته باشند تا بازی ها رو در طول یک نسل به یک قیمت بفروشند.
بحث توجیه قیمت ها نیست. بحث اینه که یک موضوع ساده است. وقتی هزینه تولید یک محصول افزایش پیدا میکنه، طبیعتاً قیمت اون محصول هم افزایش پیدا میکنه.
چیزی به اسم دزدی اینجا رخ نداده، اقتصاد اینطور هست.
تو سخت افزار رو برای بازیکردن خریدی. ساده است.تو سخت افزار رو با فرض یه سقف قیمتی ساپورت نرم افزاری تهیه کردی بعد یهو وسط کار میگن آخ حالا که سخت افزارمونو خریدی ده دلار دیگه باید بدی حداقل برای نرم افزارش. نمیدونم والا اگه به نظرت اینکار منطقی و اوکیه هیچی دیگه.
ولی قاعدتا اینکه همیشه اول نسل برای کنسول جدید قیمت نرم افزار افزایش پیدا میکرد یه دلیلی داشته که متاسفانه معلومه قبح اینکارا ریخته براشون.
کارش قبل از این افزایش قیمت ها هم راحت بود. چون هیچ رقابتی نداره با هیچ رقیبی دستش باز هست.شوک اولیه الان رد شدسر محصولی که بازارش به انتها رسیده، و بعد این محصولات جدید وقتی قیمت بالایی داشته باشند دمیج خیلی کمتری میخورند چون پیش پا افتاده میشه...
باید دید کنسول هیبریدی احتمالی چه وضعیتی داره، هر چی هست کارش برای قیمت گذاری بعد این افزایش فعلی، احتمالا راحت تر باشه...