قیمت کنسول های Xbox Series X | S [پست اول مطالعه شود]

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

همان طور که از اسم تاپیک مشخصه در این تاپیک قراره در مورد قیمت بروز کنسول Xbox Series X | S صحبت کنیم.

اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه ( از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید )

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید: ( در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد )

• قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
    در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
    • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
    • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام کنسول وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
    • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
    • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
    • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
    • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
    باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
    پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
    بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
عکس های مقایسه بازی های مشترک تو سری ایکس و سری اس ببینی
میگی فرقی ندارن که 😁🤣
البته سری ایکس ، برای کسایی خوبه که تلویزیون 4k دارن
خیلی ها lcd و led دارن اما فول اچ دیه
فرقی نمیکنه sx باشه یا ss هر دو یه تصویر میگیرن رو تلویزیونشون
دارم می گم دو تا کنسول رو دارم و بازی می کنم میگی برم عکس مقایسه ببینم؟😒
برا سری ایکس هم تلویزیون 4k دارم و سری اس هم مانیتور
کامنتم هم که فارسیه فکر نکنم باید معنی "نسبت به قیمت" و "تقریبا " رو توضیح بدم
حالا اگه نیاز داشتید به توضیح اضافه بفرمایید در خدمتتون هستم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68
عکس های مقایسه بازی های مشترک تو سری ایکس و سری اس ببینی
میگی فرقی ندارن که 😁🤣
البته سری ایکس ، برای کسایی خوبه که تلویزیون 4k دارن
خیلی ها lcd و led دارن اما فول اچ دیه
فرقی نمیکنه sx باشه یا ss هر دو یه تصویر میگیرن رو تلویزیونشون
این مورد که شما گفتید صدرصد درست نیست
الان خیلی بازیا با فریم ۶۰ ثابت رو سری اس اجرا نمیشن اگه کسی پولش براش مهم نیست بهتره سرز x بگیره
همه چیز ۴ کی بودن نیست
اما تفاوت این ۶۰ فریم و ۳۰ فریم بینهایت زیاد هست
من فورتنایت رو بعد این که بیلد ساخت و ساز رو جدا کردن بازی میکنم ۱۲۰ و ۶۰ هم تفاوت داره اما فاحش نیست
ولی ۳۰ و ۶۰ بینهایت زیاد هست مخصوصا رو ۴k خیلی زیاد به چشم میاد عملا تفاوت کنسول حتی رو ۱۰۸۰ مشخصه

این مورد که شما گفتید صدرصد درست نیست
الان خیلی بازیا با فریم ۶۰ ثابت رو سری اس اجرا نمیشن اگه کسی پولش براش مهم نیست بهتره سرز x بگیره
همه چیز ۴ کی بودن نیست
اما تفاوت این ۶۰ فریم و ۳۰ فریم بینهایت زیاد هست
من فورتنایت رو بعد این که بیلد ساخت و ساز رو جدا کردن بازی میکنم ۱۲۰ و ۶۰ هم تفاوت داره اما فاحش نیست
ولی ۳۰ و ۶۰ بینهایت زیاد هست مخصوصا رو ۴k خیلی زیاد به چشم میاد عملا تفاوت کنسول حتی رو ۱۰۸۰ مشخصه
با تمامی احترام به نظر شما عرض کنم که
تفاوت سری اس و ایکس روی tv 1080 چیزی در حد 10 درصد هست که اونم یک گیمر خیلی حرفه ای میتونه تشخیص بده نه یه گیمر معمولی
بازی فورزا 60 فریم اجرا میشه روی هر دو کنسول و فایکرای و...
معدود بازهای هستن که که 30 فریم اجرا میشه که اونا هم اپتیمایز نشده هستن به نسل9 ربطی به کنسول نداره
هرکسی هم میگه غیر از اینه میتونه اجرای بازی در کیفیت های یکسان روی هر دو کنسول رو ببینه در یوتوب تا دلت بخواد هست در نگاه اول هیچ تفاوتی احساس نخواهد کرد وقتی ریز بینانه نگاه تفاوت خیلی ناچیزی رو احساس میکنید که بیشتر نیست 10 درصد بیشتر نیست
از دوستان یوتبر ایرانی ارمین پی.. هر هفته هر بازی روی دو کنسول اجرا میکنه و نقد میکنه میتونید پیچ ارمین هم ببینید
ولی در 4k داستان جداس
سری ایکس یک سرو گردن جلوتره از اس هست
سری اس از نظر قیمت دلاریش به قیمت واقعیش نزدیک هست و ارزش خرید بالای داره
سری ایکس امیدوارم به قیمت دلاریش نزدیک شه
هر دو کنسول با توجه به قیمت های کذاف کارت گرافیک ها اررش خرید بالایی دارند

با تمامی احترام به نظر شما عرض کنم که
تفاوت سری اس و ایکس روی tv 1080 چیزی در حد 10 درصد هست که اونم یک گیمر خیلی حرفه ای میتونه تشخیص بده نه یه گیمر معمولی
بازی فورزا 60 فریم اجرا میشه روی هر دو کنسول و فایکرای و...
معدود بازهای هستن که که 30 فریم اجرا میشه که اونا هم اپتیمایز نشده هستن به نسل9 ربطی به کنسول نداره
هرکسی هم میگه غیر از اینه میتونه اجرای بازی در کیفیت های یکسان روی هر دو کنسول رو ببینه در یوتوب تا دلت بخواد هست در نگاه اول هیچ تفاوتی احساس نخواهد کرد وقتی ریز بینانه نگاه تفاوت خیلی ناچیزی رو احساس میکنید که بیشتر نیست 10 درصد بیشتر نیست
از دوستان یوتبر ایرانی ارمین پی.. هر هفته هر بازی روی دو کنسول اجرا میکنه و نقد میکنه میتونید پیچ ارمین هم ببینید
ولی در 4k داستان جداس
سری ایکس یک سرو گردن جلوتره از اس هست
سری اس از نظر قیمت دلاریش به قیمت واقعیش نزدیک هست و ارزش خرید بالای داره
سری ایکس امیدوارم به قیمت دلاریش نزدیک شه
هر دو کنسول با توجه به قیمت های کذاف کارت گرافیک ها اررش خرید بالایی دارند
متاسفانه دوستم اینطوری نیست
۲ تاش رو همزمان یک جا تست کردیم واقعا تفاوت روشنه
اگه کنار هم بزارید کامل مشخصه
ولی دقیقا بقیه حرفاتون رو تایید میکنم
در کل به نظرم کسی داره بهتره سریز x بگیره
احتمالش هم هست که نسخه جدید سریز s رو امسال نه اما سال دیگه بده
چون داره کم میاره (هرچند من کم اوردنی ندیدم)

متاسفانه دوستم اینطوری نیست
۲ تاش رو همزمان یک جا تست کردیم واقعا تفاوت روشنه
اگه کنار هم بزارید کامل مشخصه
ولی دقیقا بقیه حرفاتون رو تایید میکنم
در کل به نظرم کسی داره بهتره سریز x بگیره
احتمالش هم هست که نسخه جدید سریز s رو امسال نه اما سال دیگه بده
چون داره کم میاره (هرچند من کم اوردنی ندیدم)
این نظرشماس محترمه
حتی یه بنده خدایی بود اومد گفت فرقش از زمین تا اسمونه انگار میکرو رو با ps5 مقایسه میکنی
بنده تست کردم که عرض میکنم هر دو
کنسولو تو بازهای مختلف ولی امکانشو نداشتم ویدیو تخصصی نقد کنم
فرقشو یه گیمر معمولی نمیتونه به راحتی بگه در کیفیت 1080
بازم عرض میکنم تو یوتوب اجرا بازی های مختلف در کیفیت 1080 در هر دوکنسول روببنید همزمان که خیلی زیاده نقد
و هرکسی هم خواست اجرا بازی های مختلف روی هر دو کنسول رو در کانال arminpip ببینه که اکثرا بازی روز هستن مثل فارکرای سایبرباک 😂 ساییر پانک و....
این کنسولم میان نسلی نیست اگرهم نسخه بهینه ریلیز بشه چیزی از عرضش این کنسول رو پاییو نمیاره

این نظرشماس محترمه
حتی یه بنده خدایی بود اومد گفت فرقش از زمین تا اسمونه انگار میکرو رو با ps5 مقایسه میکنی
بنده تست کردم که عرض میکنم هر دو
کنسولو تو بازهای مختلف ولی امکانشو نداشتم ویدیو تخصصی نقد کنم
فرقشو یه گیمر معمولی نمیتونه به راحتی بگه در کیفیت 1080
بازم عرض میکنم تو یوتوب اجرا بازی های مختلف در کیفیت 1080 در هر دوکنسول روببنید همزمان که خیلی زیاده نقد
و هرکسی هم خواست اجرا بازی های مختلف روی هر دو کنسول رو در کانال arminpip ببینه که اکثرا بازی روز هستن مثل فارکرای سایبرباک 😂 ساییر پانک و....
این کنسولم میان نسلی نیست اگرهم نسخه بهینه ریلیز بشه چیزی از عرضش این کنسول رو پاییو نمیاره
این مورد رو دیگه طرف یک چیزی گفته در این حد نیست
ولی تو تلویزیون ۴ ک تفاوت فاحشه - خیلی زیاد هست
ولی رو ۱۰۸۰ نه فقط فریم که اونم رک و راست خیلی مهمه
من شخصا دیگه حاظر نیستم هیچ بازی رو ۳۰ فرم پلی کنم!سر درد میگیرم
بالاخره هی پیشرفت میکنن و کنسول جدید هم میاد
نسل قبل هم همینطوری بود الان hdmi 2.1a هم اومده و باز دوباره تغییر میکنه
کنسول هم باید پیشرفت کنه فقط مشکل قیمت کنسول ها تو ایران هست که باعث شده این مشکلات پیش بیاد
در ظمن شما اگر guardian of galaxys رو رو سری اس بازی کنید میفهمید تفاوت چقدر هست کامل تو جاهای شلوغ نابوده!
پس سریز x صردصد پیشرفته تر و کاملتر از سریز اس هست
حالا شاید شما این موارد رو مد نظر نمیگیرید که باز نظر شخصی شماست و محترمه
در کل هر کسی باید با بودجه و شرایطش خرید کنه و از گیم لذت ببره

کنسول هم باید پیشرفت کنه فقط مشکل قیمت کنسول ها تو ایران هست که باعث شده این مشکلات پیش بیاد
در ظمن شما اگر guardian of galaxys رو رو سری اس بازی کنید میفهمید تفاوت چقدر هست کامل تو جاهای شلوغ نابوده!
توی بازی ARK هم من تست کردم تفاوت توی فریم ریت بسیار بالاست بین سری اس و ایکس و روی اس زیاد تجربه خوبی نیست

• Like
Reactions: all4u
توی بازی ARK هم من تست کردم تفاوت توی فریم ریت بسیار بالاست بین سری اس و ایکس و روی اس زیاد تجربه خوبی نیست
درسته بعضی بازیها بینهایت تفاوت دارن بعضی بازیها هم معمولی
همین guardian of galaxy تفاوتش خیلی زیاده و برای سری اس در حد ps4 معمولی هست و من شخصا نتونستم تحمل کنم
البته باز هم بستگی به شخص و توان مالی و بقیه موارد داره

درسته بعضی بازیها بینهایت تفاوت دارن بعضی بازیها هم معمولی
همین guardian of galaxy تفاوتش خیلی زیاده و برای سری اس در حد ps4 معمولی هست و من شخصا نتونستم تحمل کنم
البته باز هم بستگی به شخص و توان مالی و بقیه موارد داره
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندید. کجاش در حد PS4 عه؟:|

Guardians of the Galaxy روی Series S رزولوشن 1080p داره و فریم ریت unlocked که تا ۶۰ فریم هم میرسه و میانگین ۴۹ فریم میده بهت.

این بازی روی PS4 رزولوشن 720p تا 900p اجرا میکنه و اینکه ۳۰ فریم رو هم به زور میده با این رزولوشن (افت فریم شدید داره بعضی قسمتا).

منبع
منبع ۲

سری اس با توجه به قیمتش کنسول بسیار قدرتمندیه با GPU ای در حد Xbox One X و سرعت CPU و SSD برابر با Series X که باعث میشه بازیهای نسل بعدی رو اجرا کنه. در رنج قیمت ۳۰۰ دلار هیچ آپشنی حتی نزدیک به این کنسول موجود نیست.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندید. کجاش در حد PS4 عه؟:|

Guardians of the Galaxy روی Series S رزولوشن 1080p داره و فریم ریت unlocked که تا ۶۰ فریم هم میرسه و میانگین ۴۹ فریم میده بهت.

این بازی روی PS4 رزولوشن 720p تا 900p اجرا میکنه و اینکه ۳۰ فریم رو هم به زور میده با این رزولوشن (افت فریم شدید داره بعضی قسمتا).

منبع
منبع ۲

سری اس با توجه به قیمتش کنسول بسیار قدرتمندیه با GPU ای در حد Xbox One X و سرعت CPU و SSD برابر با Series X که باعث میشه بازیهای نسل بعدی رو اجرا کنه. در رنج قیمت ۳۰۰ دلار هیچ آپشنی حتی نزدیک به این کنسول موجود نیست.

در مورد نسل بعد بودن و قیمت بلی حق با شماست بقیه موارد خیر ! شما خودتون بازی کنید ببینید بعد ! اصلا قابل مقایسه با سریز x نیست
قضیه صحبت شما شبیه بررسی گوشی های موبایل شده
تست نمیکردم‌میگفتم حق با شما و سایتهاست
ولی خیر کلا اکر نسل بعد رو شما با سریز اس تعریف میکنید کامل اشتباهه
این موارد نظر شخصی شماست و نوشته های برخی سایتا
تست کنید بعد
در کل من هم دیده خودم و تست ی که انجام دادم رو گفتم شما‌مختارید قبول نکنید

گرامی
بنده بازی گاردین رو روزی که اومد
گیم پس دانلود کردم ودر عرض سه روز با سری اس تموم کردم
یعنی متوجه شدم از این نوشته تون که شما حتی تو سری اس بازی هم نکردین فقط حرفتون از نوشته های افراد هست... یا هم بعضی ها میشن که یه چیزی میگرن تعصبشو میکشن دقیقا نظرتون اونطوری هست
حالا خدا رو شکر بازی تموم کردم... تو سری اس دو حالت داره بالانس و کوایتیلی مد
اول روی کوایتلی بازی کردم هیچ لگی نداشتم تو حالت بالانس هم 60 فریم هست تو اونم لگ نداشت میگید در صحنه های شلوغ داغونه نظرتون کاملا اشتباه و غلط هست بازم به حرف من باور نمییکنید
منبع معتبر یوتوب هست و اشتباه نکنم ارمین هم بازی رو با سری اس نقد کرده اونم میتونید ببینید
شما میگید hdmi 2.1 اومده این کنسول سری ایکس و ps5 ذاتن 2.1 هست و روی ps5 کابلش 2.1 هست ولی بحث اینجاس که ایا بازی 120 هرتزی 4k ریلیز میشه یا نه هر چند فعلان تعدادش به اندازه انگشتان یک دست هست در اینده عرضه میشه یا نه اونم نمیشه به صراحت گرفت که امیدواریم عرضه بشه..
در مورد اینکه ایکس از اس بهتره ما منکرش نیستیم و قطعا بهتره ودر کیفیت. 4k اختلاف فاحشی هست
ولی بحث ما عملکردش در 1080 در هست وقتی شما 2 برابر پول میدی باید 2 برابرم اش بخوری
ولی در 1080 همچین خبری نیست عملکردشون بیشتر از 10 درصد که اونم یه گیمر معمولی نمیتونه تشخیص بده هست..

گرامی
بنده بازی گاردین رو روزی که اومد
گیم پس دانلود کردم ودر عرض سه روز با سری اس تموم کردم
یعنی متوجه شدم از این نوشته تون که شما حتی تو سری اس بازی هم نکردین فقط حرفتون از نوشته های افراد هست... یا هم بعضی ها میشن که یه چیزی میگرن تعصبشو میکشن دقیقا نظرتون اونطوری هست
حالا خدا رو شکر بازی تموم کردم... تو سری اس دو حالت داره بالانس و کوایتیلی مد
اول روی کوایتلی بازی کردم هیچ لگی نداشتم تو حالت بالانس هم 60 فریم هست تو اونم لگ نداشت میگید در صحنه های شلوغ داغونه نظرتون کاملا اشتباه و غلط هست بازم به حرف من باور نمییکنید
منبع معتبر یوتوب هست و اشتباه نکنم ارمین هم بازی رو با سری اس نقد کرده اونم میتونید ببینید
شما میگید hdmi 2.1 اومده این کنسول سری ایکس و ps5 ذاتن 2.1 هست و روی ps5 کابلش 2.1 هست ولی بحث اینجاس که ایا بازی 120 هرتزی 4k ریلیز میشه یا نه هر چند فعلان تعدادش به اندازه انگشتان یک دست هست در اینده عرضه میشه یا نه اونم نمیشه به صراحت گرفت که امیدواریم عرضه بشه..
در مورد اینکه ایکس از اس بهتره ما منکرش نیستیم و قطعا بهتره ودر کیفیت. 4k اختلاف فاحشی هست
ولی بحث ما عملکردش در 1080 در هست وقتی شما 2 برابر پول میدی باید 2 برابرم اش بخوری
ولی در 1080 همچین خبری نیست عملکردشون بیشتر از 10 درصد که اونم یه گیمر معمولی نمیتونه تشخیص بده هست..
من به شخصه چون دوستم هم سری ایکس داره تست کردم کنار همدیگه اما هنوزم پای سری s خودم هستم به نظرم به نسبت قیمتش ارزش خرید بیشتری از سری x و ps5 و اینا داره :*
من بازی گاردین رو نمیدونم ولی خیلی بازی تست کردیم میشه گفت توی هیچ کدوم هیچ تفاوتی توی مانیتور 1080 خودم نتونستم ببینم حتی توی فریم ریت
فقط بازی ark بود که اونم بیشتر لگ داشت توی سری s یعنی به اینترنت ربط داشت تا حدی بعضی جاها فریم ریت پایین میومد ولی برای منی که 8 تومنه کنسولم واقعا فوق العاده بود
به نظر من سری s قطعا کنسول نسل بعدیه

من به شخصه چون دوستم هم سری ایکس داره تست کردم کنار همدیگه اما هنوزم پای سری s خودم هستم به نظرم به نسبت قیمتش ارزش خرید بیشتری از سری x و ps5 و اینا داره :*
من بازی گاردین رو نمیدونم ولی خیلی بازی تست کردیم میشه گفت توی هیچ کدوم هیچ تفاوتی توی مانیتور 1080 خودم نتونستم ببینم حتی توی فریم ریت
فقط بازی ark بود که اونم بیشتر لگ داشت توی سری s یعنی به اینترنت ربط داشت تا حدی بعضی جاها فریم ریت پایین میومد ولی برای منی که 8 تومنه کنسولم واقعا فوق العاده بود
به نظر من سری s قطعا کنسول نسل بعدیه
شما بازی گاردین رو هم حتما تست کن بازی خوبی هست ارزش وقت گذاشتنم قطعا دارد
بازی خیلی خوب و روان اجرا میشه اگر فریمت ریت بالا میخواهید تو حالت بالانس باز کنید اگر کیفیت خوب حالت کوایتیلی
بنده بیشتر بازی های روز رو تو سری اس یازی کردرم از سری کال اف بگیر ونگارد بگیرتا.. اسیناس کرید والهالا ردد2 و... بازی های تاپ دیگه تو هیچ کدوم مشکل لک داغون بودن نداشتم
جدا از این بحث الان یوتوب هست ادم با چشم خودشم میتونه ببینه لزومی به تایید گفتاری هم نیست...
ذاتان من قبول میکنم در 4k اختلاف هست و منکر نیسیتم ولی این اختلاف ایا در کیفیت 1080 بین دو کنسولم هست ایا؟ جوابش قطعا خیر هست
هم به عنوان کسی که این دو کنسول رو داشته میگم و هم ویدیو های که به وفور تو یوتوب هست عرض میکنم

• Like
Reactions: Xboxdost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or