قیمت کنسول های Xbox Series X | S [پست اول مطالعه شود]

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

همان طور که از اسم تاپیک مشخصه در این تاپیک قراره در مورد قیمت بروز کنسول Xbox Series X | S صحبت کنیم.

اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه ( از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید )

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید: ( در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد )

• قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
    در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
    • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
    • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام کنسول وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
    • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
    • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
    • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
    • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
    باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
    پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
    بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
بازم واقعا بالاست اگه نرخ ارز رو 30 تومن هم در نظر بگیریم قیمت خالصش میشه 15 ملیون که با توجه به اینکه کنسول نیازی به رجیستر نداره احتمال بالا به صورت غیر قانونی وارد میکنن پس این وسط وقتی قیمت 20 تومن و بالا تر میزارن عملا سود وارد کننده و فروشنده در مجموع میشه بالا 5 ملیون تومن که اصلا قابل قبول نیست :D به نظرم 17 تومن میتونه قیمت ایده آلی باشه براش نهایتا :D
کنسولای ایران از امارات وارد میشن و xsx تو دبی ۵۷۰ دلار و xss هم ۳۴۰ دلار هست

• Like
Reactions: SepehrR
فکر نکنم به این زودیا شاهد همچین قیمتی باشیم

همین 15 تومنم دلار 30 تومنی حساب شده ها!

واقعا زورم میاد شخصا کنسول 500 دلاری رو با دلار 42 هزار تومنی 21 میلیون بخرم.

یه مدت بگذره قیمتا میاد پایین مطمئنا و خداروشکر اکسباکس خیلی زودتر از فایو به قیمت منطقیش نزدیک میشه.

فکر نکنم به این زودیا شاهد همچین قیمتی باشیم
این دیگه بستگی به خودمون داره .خودم شخصا پول این نسل رو گذاشتم کنار ولی هیچ عجله ای برای گرون خریدن کنسول ندارم تا قیمت کنسول معقول نشه به هیچ عنوان سمتش نمیرم .بزودی توی همین تایپیک هر روز کلی قیمت پست میشه و دیر یا زود خواهیم دید که کنسول به قیمت واقعیش میرسه مطمعن باشید اگه یکم صبر کنید به قیمت خیلی خوبی میتونیم کنسول رو بخریم.میگن کسایی که کنسول رو یکمی دیرتر خریدن دچار هیچ عارزه ای نشدن و تونستن به زندگیشون ادامه بدن :D

همین 15 تومنم دلار 30 تومنی حساب شده ها!

واقعا زورم میاد شخصا کنسول 500 دلاری رو با دلار 42 هزار تومنی 21 میلیون بخرم.

یه مدت بگذره قیمتا میاد پایین مطمئنا و خداروشکر اکسباکس خیلی زودتر از فایو به قیمت منطقیش نزدیک میشه.
من قبلا هم گفته بودم همینجا
اشتباه ما اینکه فک میکنیم چون امریکا ۵۰۰دلاره پس همون ۵۰۰دلار هم بدست ما میرسه
متاسفانه تو یه جایی از دنیا قرار گرفتیم که بعضی کشورای همسایه به شدت پولدار و مردمشون در رفاه فوق العاده ای به سر میبرن?
۹۰ درصد کنسولای بازار ایران از امارات وارد میشن و سری اکس اونجا ۲۱۰۰درهم قیمت خورده که تقریبا میشه ۵۷۰دلار!(به صورت عمده هم اگه وارد شه نهایت ۱۰تا۳۰ دلار کمتر از این مقداره که همینم باید تعداد خیلی بالا سفارش بدی و خب همه کس‌ نمیتونن و یه عده خیلی محدود و خاصن! و همینم چن برابرشو اینجا در میارن از ملت) حالا شما باید به این ۵۷۰دلار کرایه لنج،کرایه بندر تا شهر مقصد،حق دلالی و سود فروشنده هم اضاف کنی...

آخرین ویرایش:
من قبلا هم گفته بودم همینجا
اشتباه ما اینکه فک میکنیم چون امریکا ۵۰۰دلاره پس همون ۵۰۰دلار هم بدست ما میرسه
متاسفانه تو یه جایی از دنیا قرار گرفتیم که بعضی کشورای همسایه به شدت پولدار و مردمشون در رفاه فوق العاده ای به سر میبرن?
۹۵ درصد کنسولای بازار ایران از امارات وارد میشن و سری اکس اونجا ۲۱۰۰درهم قیمت خورده که تقریبا میشه ۵۷۰دلار!(به صورت عمده و در تعداد خیلی زیاد هم اگه وارد شه نهایت ۱۰تا۲۰ دلار کمتر از این مقداره) حالا شما باید به این ۵۷۰دلار کرایه لنج،کرایه بندر تا شهر مقصد،حق دلالی و سود فروشنده هم حساب کنی ...

درهم روز 7500، 2100*7500: 15750

من خودم با قیمت درهم محاسبه میکنم چند وقت پیش هم توی تاپیکش گفتم کسی امارات اشنا داره من میتونم با کردیت کارت اونجا خرید بزنم فقط یکی برداره بیاره کنسولا رو. بعد طبق محاسبه شما ما حدودا باید هزار درهم هزینه اضافه بابت هر کنسول به دلال محترم بدیم ؟ :D

هزینه حمل چون به صورت عمده هست میشکنه. بعدش یعنی کنسول یعنی قراره تا ابد همین حدود 21 بمونه ؟ :D

امروز 20.500 هم دیدم. خداروشکر قبل عرضه تو کشور که (اکثر فروشنده ها) میگن آخر هفته دیگست به قیمت واقعیش داره نزدیک میشه :D
احتمالا موقع عرضه با همون 16 17 کنسول را به خانه ببرید :D

من خودم با قیمت درهم محاسبه میکنم چند وقت پیش هم توی تاپیکش گفتم کسی امارات اشنا داره من میتونم با کردیت کارت اونجا خرید بزنم فقط یکی برداره بیاره کنسولا رو. بعد طبق محاسبه شما ما حدودا باید هزار درهم هزینه اضافه بابت هر کنسول به دلال محترم بدیم ؟ :D

هزینه حمل چون به صورت عمده هست میشکنه. بعدش یعنی کنسول یعنی قراره تا ابد همین حدود 21 بمونه ؟ :D
نه داداش منظورمو اشتباه برداشت کردی
میگم متاسفانه تو ایران تا یه جنس خارجی بخواد دست مشتری برسه خیلی دست توش میره و هزینه میاد روش. حالا فرض کن کنسول که به صورت قانونی وارد نمیشه چطوری میشه وضعیتش!

من که اصن قیمتی مشخص نکردم که بگم ۱۰۰۰درهم پول به دلال بدیم! کلی واسه همه گفتم فرض نکنید چون امریکا ۵۰۰دلاره قراره همون ۵۰۰دلار هم برسه دست ما
و خب طبیعتا الان موجودیا محدوده یه مدت که بگذره امارت هم قیمت عمدش میاد پایین تر و اینجا هم قیمتش کمتر میشه

یک نکته مثبتی که در مورد ایکس باکس وجود داره اینه که همیشه با قیمت های منطقی تری تو ایران قیمت گذاری میشه و فشار فروشنده ها بیشتر سمت کنسول های سونیه و این واسه ماهایی که میخوایم اکس باکس بگیریم خبر خوبیه :D

به نظر منم با توجه به قیمت روز ارز همون حول و حوش ۱۵ میلیون تومن قیمت منطقی ایه واسه این غول بی شاخ و دم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or