قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
اگر از مغازه دار گرفته باشه ۹۰٪ هکین
میشه فهمید
فرض کن 10 تا بازی زده برات
_ حالا اگه تو کنسول یک یا دو تا اکانت باشه یعنی هکیه و این 10 تا بازی رو از 1 یا 2 تا اکانت زده
_ ولی اگه ظ1 و قانونی بزنه اصولا باید 8،9 تا یا حتی 10 تا اکانت باشه، ( معمولا ظرفیت یک برا هر بازی یه اکانت باید باشه )
تقريبا نميشه.
دیگه طاقت نیاوردم رفتم نو خریدم قیمت ۸۰ تومن ، مال خودم هم ۴۰ برداشت .
کار کرده ریسک داشت تفاوت قیمتش با نو ناچیز بود .
دیگه هر چقدر تلاش کردم که نخرم نشد 😅

داداش مبارکت باشه ولی 40 تومن اختلاف قیمت برای چی میخاستی خرج کنی؟ آخه فرق آنچنانی نداشت یعنی طعم این 40 تومن رو تو فرق چیه ps5 و ps5 pro میخاستی بچشی؟ لا اقل دو سه سال صبر میکردی یه دفه ای ps6 میومد یه جهش میکردی

مباركه.
قيمت خوبيم گرفتى.

داداش مبارکت باشه ولی 40 تومن اختلاف قیمت برای چی میخاستی خرج کنی؟ آخه فرق آنچنانی نداشت یعنی طعم این 40 تومن رو تو فرق چیه ps5 و ps5 pro میخاستی بچشی؟ لا اقل دو سه سال صبر میکردی یه دفه ای ps6 میومد یه جهش میکردی
شما تضمین می دی دو تا سه سال دیگه در همین شرایط همین PRO یا کنسول آینده رو به قیمت 80 می شه خرید؟ برای لانچش که 57 چوق بود برخی همینو می گفتن و دیری نپایید که... فرق آنچنانی نداشت؟ راه دور نمی خواد بری، همین الان ناشرها از جمله مایکروسافت گیمینک برای پورت عناوینشون تگ ENHANCED برای PS5 PRO می زنن و تاثیرش هم کاملا مشخصه در عناوین مختلف، هر چی جلوتر می ریم تاثیرش روی عناوین فرست پارتی بیشتر هم می شه. حالا اگه چند ماه بود می شد بحث کرد ولی 2 تا 3 سال! صبر کردن توی مملکتی که از فردای خودت خبر نداری شوخیش هم قشنگ نیست

مبارکت باشه تصمیم بسیار درستی گرفتی ٬ با توجه به ریالی که روز به روز داره کم ارزش تر میشه بهترین کارو کردی
تجربه ثابت کرده اینجا هروقت پول دستت بود و در توانت بود باید در لحظه خریدت رو انجام بدی ٬ بزن و عشق دنیارو کن

بسیار حرکت پسندیده و خوبی زدی برادر، پرو از همه نظر بهترین کنسول حال حاضر هست به نظرم، هم از نظر کیفیت ساخت هم از نظر سخت افزار هم از نظر آینده دار بودنش، طعم یک کنسول با کیفیت رو خواهی چشید.

خوب خریدی. پرو یه تیکه تا ۸۸ تومن هم بالا رفت. سال دیگه باهاش wolverine و gta بزن کیف کن . با توجه به اینکه آکبند هم خریدی کاملا ارزش هزینه ای که کردی داره و کیفیت و فریم ریت خیلی بهتری دریافت میکنی حالا خودت تو بازیها متوجهش میشی

آقا تو ایران هرموقع پولتون به هرچی رسید بخرید. اینجا مثل جاهای دیگه نیست بگی جنس جدید میاد قیمت قبلیا میاد پایین مدل جدیدتر جاشو میگیره. الان خریدی 700 دلار بخوای بفروشی خیلی روش ضرر بدی 600 دلار میدی میره، بعدی رو میخری. اصلا شاید دو سه سال دیگه از بازی کردن لذت نبری دیگه. حداقل این چند سال که حال میکنی استفاده میکنی.

من به شخصه تو زندگیم هیچوقت از خریدن چیزی پشیمون نشدم بعدش. همیشه از نخریدن هام پشیمون شدم :D

بازارشو داره ولى افت قيمت پرو كمتره و خريدارشم بيشتر.
خیر اینطور نیست، نسخه های استاندارد فروشش بیشتره و کامل از این موضوع اطلاع دارم. در مورد قیمت هم روی همه کالاها تاثیر می ذاره و بعضا نسخه های استاندارد به لحاظ قیمت برخی اوقات برچسب معقولی نسبت به مدل بالاترشون نمی خوره چون مشتریشو داره و موردیه که اثبات شدست

خیر اینطور نیست، نسخه های استاندارد فروشش بیشتره و کامل از این موضوع اطلاع دارم. در مورد قیمت هم روی همه کالاها تاثیر می ذاره و بعضا نسخه های استاندارد به لحاظ قیمت برخی اوقات برچسب معقولی نسبت به مدل بالاترشون نمی خوره چون مشتریشو داره و موردیه که اثبات شدست

خير اخر همين نسل اينطورى نبود و كنسولاى پرو هم بهتر فروش ميرفتن هم نسبت به مدلاى معمولى افت قيمتى كمترى داشتن.
ولى اينكه در هر صورت مشتريشو داره بحثى نيست.

• Like
Reactions: djarash
خير اخر همين نسل اينطورى نبود و كنسولاى پرو هم بهتر فروش ميرفتن هم نسبت به مدلاى معمولى افت قيمتى كمترى داشتن.
ولى اينكه در هر صورت مشتريشو داره بحثى نيست.
بازاری هستی؟ ما در مورد بازار ایران داریم صحبت می کنیم نه جهان، مشتری نسخه استاندارد کف بازار بیشتره و اتفاقا قیمت معقول و افتی که می گی من ندیدم

• Like
Reactions: SHAYAN1999

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or