قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
ضمانت به نظر من پول دور ریختنه.

شما کنسول رو بخر
دو روز پشت هم ازش بالای ۵ ساعت کار بکش و ترجیحا بازی سنگین

هر عیب و ایرادی باشه خودش رو نشون میده.
همون ضمانت ۱۰ روزشون کافیه.
قبول دارم همون 10 روز مناسبه.

فقط pspro وقتی بهش میگید گارانتی نمیخوام و فقط 10 روز تست رو میخوام فورا این پیام رو برات می‌فرستند.....

**باتوجه به توضیحات تکمیلی بابت گارانتی به علت مشکلات متعدد دستگاه و با درنظرگرفتن آگاهی و عدم تمایل مشتری به تهیه گارانتی سالیانه بعد از ۱۰ روز مهلت تست و تعویض در صورت هرگونه خرابی و مشکل فروشگاه pspro هیچگونه مسئولیت و تعمیرات جداگانه ای ندارد ***

توضیحات تکمیلی شون هم اینه که چندتا دستگاه خراب اون پشت نشونت میدند و میگن ببین خرابی زیاده و...

همون بازی ASTRO داخل کنسول رو چند ساعتی بازی کنید حله....

اینم اضافه کنم کنسولو به هیچ عنوان تو مغازه تست نمی کنند (شعبه چارسو)، دلیلشون هم اینه که اینترنت برای آپدیت استفاده نمی‌کنیم و از این حرفا.

آخرین ویرایش:
من امروز یا نهایتا فردا میخوام اسلیم دیسک خور بگیرم. با 2 سال ضمانت. از پی اس پرو بگیرم یا جای معتبر دیگه ای هست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید 🙃اگر نکته خاصی هم داره باید چک بشه بگید لطفا
ادیت: گرفتم از همون سایت
در کنار نشون دادن صفحه Welcome to Playstation 5 که نشون دهنده تازه بودن سیستم عامل هست، باید بازی Astro's Playroom به صورت پری اینستالد و پیش فرض رو کنسولت نصب باشه، اینا همراه هم یعنی کنسول استفاده نرم افزاری نشده و از این نظر نو هست....

اگه استرو نباشه، یعنی سیستم عامل ریست شده و برای همین ولکام تو پی اس 5 رو نشون میده، ولی استرو نیست چون استرو فقط رو اولین سیستم عامل نصب شده کمپانی، رو کنسول نصب هست... بنابراین استرو نباشه، یعنی کنسول استفاده نرم افزاری شده...

قبول دارم همون 10 روز مناسبه.

فقط pspro وقتی بهش میگید گارانتی نمیخوام و فقط 10 روز تست رو میخوام فورا این پیام رو برات می‌فرستند.....

**باتوجه به توضیحات تکمیلی بابت گارانتی به علت مشکلات متعدد دستگاه و با درنظرگرفتن آگاهی و عدم تمایل مشتری به تهیه گارانتی سالیانه بعد از ۱۰ روز مهلت تست و تعویض در صورت هرگونه خرابی و مشکل فروشگاه pspro هیچگونه مسئولیت و تعمیرات جداگانه ای ندارد ***

توضیحات تکمیلی شون هم اینه که چندتا دستگاه خراب اون پشت نشونت میدند و میگن ببین خرابی زیاده و...

همون بازی ASTRO داخل کنسول رو چند ساعتی بازی کنید حله....

اینم اضافه کنم کنسولو به هیچ عنوان تو مغازه تست نمی کنند (شعبه چارسو)، دلیلشون هم اینه که اینترنت برای آپدیت استفاده نمی‌کنیم و از این حرفا.

گارانتيشون ببين خرابى بهرعلت نوسان برق رو هم پوشش ميده يا نه.
اگه پوشش ميداد با اين وضع قطعياى تابستون به نظرم زيادم غير منطقى نيست :D

• Like
Reactions: mohsen_mzh
گارانتيشون ببين خرابى بهرعلت نوسان برق رو هم پوشش ميده يا نه.
اگه پوشش ميداد با اين وضع قطعياى تابستون به نظرم زيادم غير منطقى نيست :D
ی محافظ خوب خیلی ارزونتر و کارآمد تره :دی
اعصاب آدم هم بخاطر سروکله زدن با گارانتی خراشیده نمیشه

پول مفت به گارانتی اونم گارانتی مغازه ندید

در کنار نشون دادن صفحه Welcome to Playstation 5 که نشون دهنده تازه بودن سیستم عامل هست، باید بازی Astro's Playroom به صورت پری اینستالد و پیش فرض رو کنسولت نصب باشه، اینا همراه هم یعنی کنسول استفاده نرم افزاری نشده و از این نظر نو هست....

اگه استرو نباشه، یعنی سیستم عامل ریست شده و برای همین ولکام تو پی اس 5 رو نشون میده، ولی استرو نیست چون استرو فقط رو اولین سیستم عامل نصب شده کمپانی، رو کنسول نصب هست... بنابراین استرو نباشه، یعنی کنسول استفاده نرم افزاری شده...
مرسی این نکته خیلی خوب بود، نمیدونستم. سفارش دادم امروز میرسه احتمالا. فیلم میگیرم از لحظه روشن کردنش اگر مشکلی بود بهشون بگم

• Like
Reactions: MrElectricWizard
مرسی این نکته خیلی خوب بود، نمیدونستم. سفارش دادم امروز میرسه احتمالا. فیلم میگیرم از لحظه روشن کردنش اگر مشکلی بود بهشون بگم
خیالت راحت اینا کارشون درسته
من به راحت بالای ۲۰ تا کنسول ازشون گرفتم
همه بدون گارانتی و بی مشکل

ممنون...من اینو موقع خرید میخواستم چک کنم ولی یادم رفت که باید نصب باشه یا نه :D البته مال من همینطوری که گفتی نصب بود.

یه چیزی هم در مورد روشن شدن دسته گفت که دقیق یادم نیست و اگه میدونید شاید بد نباشه بگید برای بقیه...میگفت دسته فقط بار اول که روشن بشه یه تعداد مشخصی چراغ میزنه که برام شمرد و میگفت دفعات بعد دیگه تعدادش فرق میکنه موقع روشن شدن.یا همچین چیزی بود که درست یادم نیست

ی محافظ خوب خیلی ارزونتر و کارآمد تره :دی
اعصاب آدم هم بخاطر سروکله زدن با گارانتی خراشیده نمیشه

پول مفت به گارانتی اونم گارانتی مغازه ندید

محافظ خوب وقتى برق بره كار خاصى نميكنه فقط نميذاره موقع نوسان كنسول روشن بشه.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
من از فروشگاه حضوری pspro گرفتم
دقیقا همین جمله که این دستگاه ها خرابیشون زیاده و الان ده تا دستگاه خراب تو مغازه دارم که برا مشتریاس، بیا گارانتی بدم بهم گفت. خانمم هم همراهم بود و با فروشنده تیم شدن که بیا گارانتی بگیر :دی

جالبه به من میگفت مایکروسافت خرابی نداره ولی سونی خرابیش زیاده من توصیه میکنم گارانتی بگیری :دی

من ولی زیر بار‌نرفتم و با مهلت تست گرفتم الان بعد حدود ۷-۸ ماه دستگاه مشکلی نداشته.

باز شروع شد :|
اقا فرضا حتی اگر قرار باشه اینا توافق هم بکنند، فروشنده صبر میکنه همه چیز که امضاش خشک شد بعد میاد قیمت رو‌پایین میاره

دوباره شور برتون نداره که الان گل و بلبل میشه با این تورم، تازه مملکت دلال باز که نمیاد یهو قیمت هارو بشکنه که، نهایت خیلی بخواد بشه میگن الان فروش نداریم تا بعد
بعد هم میگن این خریدش مال زمان فلانه

کلیت حرفم اینه نیاید بگید صبر کنید قراره بشه اینقدر و اونقدر
نه برای خودتون مسئولیت بخرید که یکی شاید گمراه بشه و متضرر نه به پیشواز عمل انجام نشده برید

• Like
Reactions: rahmanshahi

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or