قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
قیمت‌ همین لحظه کنسول‌ها

View attachment 418551

PS5 Pro CFI-7121 (245 M)
PS5 Slim Standard CFI-2116 (145 M)
PS5 Slim Digital CFI-2016 1TB (140 M)
PS5 Disc Drive (30M)
Xbox Series X (150 M)
Xbox Series S 500GB (88 M)
از بس گفتیم قیمت Ps5 pro الکی بالاس و پول دوتا کنسوله و ارزش خرید نداره، قیمت slim رو دارن بهش میرسونن تا اوکی بشه:D

@hamid_barca از پیشنهاد دکتر راضی هستی ؟

مگه دیسک خور نداشتی میخواستی به من بفروشی ؟
نه! عکس هاش هم موجوده یه فت دیجیتال بود که فروختم

قسمت ناراحت کننده ترش هم این که فور داره میرسه به ۱۰۰ تومن! از هشتاد و هشت هست تا ۹۹-۹۸

• Like
Reactions: VICE
قیمت‌ همین لحظه کنسول‌ها متاسفانه 😔

View attachment 418618

PS5 Pro CFI-7121 (255 M)
PS5 Slim Standard CFI-2116 (150 M)
PS5 Slim Digital CFI-2016 1TB (145M)
PS5 Disc Drive (30M)
Xbox Series X (155 M)
(Xbox Series S 500GB (90 M
(PS4 Slim 1TB (119M
(Nintendo Switch 2 (100M
قیمتای کنسول‌های پلی‌استیشن تا ۴۰ درصد بالاتر از قیمت جهانی با نرخ همین الان دلاره، خریدش الان واقعا حماقته.
PS5 Pro با دلار ۲۰۳ تومنی میشه ۱۲۵۶ دلار در مقابل قیمت ۹۰۰ دلاری جهانی (+۳۹٪)
اسلیم دیسک ۷۳۸ دلار در مقابل قیمت ۶۵۰ دلاری (+۱۳.۵٪)
اسلیم بدون دیسک ۷۱۴ دلار در مقابل قیمت ۶۰۰ دلاری (+۱۹٪)
PS4 Slim قیمت ۵۸۶ دلاری دیگه چی میگه این وسط؟ :D

قیمتای کنسول‌های پلی‌استیشن تا ۴۰ درصد بالاتر از قیمت جهانی با نرخ همین الان دلاره، خریدش الان واقعا حماقته.
PS5 Pro با دلار ۲۰۳ تومنی میشه ۱۲۵۶ دلار در مقابل قیمت ۹۰۰ دلاری جهانی (+۳۹٪)
اسلیم دیسک ۷۳۸ دلار در مقابل قیمت ۶۵۰ دلاری (+۱۳.۵٪)
اسلیم بدون دیسک ۷۱۴ دلار در مقابل قیمت ۶۰۰ دلاری (+۱۹٪)
PS4 Slim قیمت ۵۸۶ دلاری دیگه چی میگه این وسط؟ :D
داداش کویک شده 1300 دنبال اینی که چرا کنسول با قیمت جهانیش یکسان نیست؟ :دی
گوشی موبایل پول 2 تا میدی 1 دونه میگیری، کارت گرافیک پول 2 تا میدی 1 دونه میگیری و برو تا آخر
بابا دست بردار اینجا ایرانه تحلیل اقتصادی بر نمی داره :دی

قیمت‌ همین لحظه کنسول‌ها متاسفانه 😔

View attachment 418618

PS5 Pro CFI-7121 (255 M)
PS5 Slim Standard CFI-2116 (150 M)
PS5 Slim Digital CFI-2016 1TB (145M)
PS5 Disc Drive (30M)
Xbox Series X (155 M)
(Xbox Series S 500GB (90 M
(PS4 Slim 1TB (119M
(Nintendo Switch 2 (100M
Ps4 slim رو توی دیوار 40 تومن با التماس اعلام میکنن بازم کسی نمیخره چه برسه 119 تومن

• Like
Reactions: Jack cooper
Ps4 slim رو توی دیوار 40 تومن با التماس اعلام میکنن بازم کسی نمیخره چه برسه 119 تومن
حالا من چون یه کمی تو فروش بودم این چند وقته دیدم بازار خیلی خر تو خر و اشفته است!
فورهای کپی خور چون بالاخره بازی هاشون ارزونتر درمیاد و الان حتی از اکانتی ها که یه زمانی داعیه ارزونی داشتن هم ارزونتر شده و در دسترس یه مقدار روند بازار شده
فایو های کپی خور‌ هم که قیمت شون بد زده بالا و از یه طرف پایین قیمت بذاری خودت میری تو ضرر بالا یا حتی رو قیمت درست بذاری فروش نمیره

• Like
Reactions: ALI_FURY
داداش کویک شده 1300 دنبال اینی که چرا کنسول با قیمت جهانیش یکسان نیست؟ :دی
گوشی موبایل پول 2 تا میدی 1 دونه میگیری، کارت گرافیک پول 2 تا میدی 1 دونه میگیری و برو تا آخر
بابا دست بردار اینجا ایرانه تحلیل اقتصادی بر نمی داره :دی
اتفاقا تو یه کشور با نرخ تورم بالا یه معیار نسبی برای مقایسه ارزش، همین دلاری حساب کردن قیمتاست که آیا فلان چیز میارزه یا نه. مثلا متوسط قیمت یه چیپس ۷۰ گرمی تو دهه ۸۰ حدود ۳۰۰ تومن بود با دلار حدود ۹۰۰ تومن، یعنی معادل ۳۳ سنت و همین الان قیمتش ۷۰ هزار تومن و با دلار ۲۰۳ هزار تومنی تقریبا همون حدوده. قیمت ارابه‌های داخلی هم معمولا تو رنج دلاری حساب میشن و برای یه ارابه اقتصادی چیزی حدود ۶ تا ۷ هزار دلاره که با قیمتی که گفتید میخونه.
و در مورد کنسول هم من موارد زیادی رو یادم نمیاد که قیمت کنسول اینجا از قیمت جهانی به طور معناداری بیشتر بوده باشه مگر در اوایل لانچ کنسول یا یه دوره در نسل هفتم که تولید X360 آرکید و الیت متوقف شده بود و چون X360 اسلیم کپی خور نمی‌شد، قیمتش حسابی رفت بالا. قیمتای یه ماه پیش که خودم خریدم، تقریبا به این شکل بود که پرو حدود ۱۰۰۰ دلار که گفتم نمیارزه، اسلیم دیسک ۶۳۸ دلار و اسلیم بدون دیسک هم ۵۳۸ دلار بود، مقایسه کنید با الان که فکر می‌کنم دلیل دیگه‌ای داشته باشه.

آخرین ویرایش:
اتفاقا تو یه کشور با نرخ تورم بالا یه معیار نسبی برای مقایسه ارزش، همین دلاری حساب کردن قیمتاست که آیا فلان چیز میارزه یا نه. مثلا متوسط قیمت یه چیپس ۷۰ گرمی تو دهه ۸۰ حدود ۳۰۰ تومن بود با دلار حدود ۹۰۰ تومن، یعنی معادل ۳۳ سنت و همین الان قیمتش ۷۰ هزار تومن و با دلار ۲۰۳ هزار تومنی تقریبا همون حدوده. قیمت ارابه‌های داخلی هم معمولا تو رنج دلاری حساب میشن و برای یه ارابه اقتصادی چیزی حدود ۶ تا ۷ هزار دلاره که با قیمتی که گفتید میخونه.
و در مورد کنسول هم من موارد زیادی رو یادم نمیاد که قیمت کنسول اینجا از قیمت جهانی به طور معناداری بیشتر بوده باشه مگر در اوایل لانچ کنسول یا یه دوره در نسل هفتم که تولید X360 آرکید و الیت متوقف شده بود و چون X360 اسلیم کپی خور نمی‌شد، قیمتش حسابی رفت بالا. قیمتای یه ماه پیش که خودم خریدم، تقریبا به این شکل بود که پرو حدود ۱۰۰۰ دلار که گفتم نمیارزه، اسلیم دیسک ۶۳۸ دلار و اسلیم بدون دیسک هم ۵۳۸ دلار بود، مقایسه کنید با الان که فکر می‌کنم دلیل دیگه‌ای داشته باشه.

اين حرفا واسه كشور تورمى عاديه نه كشور تورمى تحت محاصره تجارى فيزيكى و تحريم مالى و جنگ هم زمان.
قيمت دلارم اينى كه رو تابلوى صرافى ميبينى نيست حداقل ٥٠ تومن زير قيمت واقعيه و تركيبى از نرخ دستورى و كاهش تقاضا به علت نبود مراوده مالى با خارج باعث اين نرخ تابلويي كاذب شده و كاسبم نمياد با نرخ رو تابلو جنس بفروشه.

با همين قيمت همين الان پولشو كسى داشت بگيره نسبت به ٣ ماه بعد خيلى جلوتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or