قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوستان نهایت قیمت با توجه به قیمت دلار (یعنی بیشترین قیمت برای کنسول در روزهای اول) میتونه این قیمت باشه، (حالا اینم زیاده ولی نسبت به فروشگاه های دیگه بهتره. انتخاب بین بد و بدتر)
بماند که بعضی فروشگاه ها تا 57 تومن هم قیمت دادن? اونا رسما دزدن با اسم فروشنده!
View attachment 180335
این بابا کلاه برداره.قیمت ها رو پایین میده ولی از جنس خبری نیست.کانال تلگرامی هم داره

دوتا 18تومن و 500-17 دیدم ولی همه زدن پیش فروش :/ تاریخ تحویل بین 1تا 3ماه . میپرسی چقدر دیگه ما ب التفاوت باید بدیم بعدش میگه معلوم نی:/ 17 دادیم فردا گفتی 10 بذار روش تکلیف چیه

گویا اصلا کنسولی موجود نیست همه پیش فروش ن

اون 38تومنیه چه فکری کرده:D

• Like
Reactions: live is life
دوتا 18تومن و 500-17 دیدم ولی همه زدن پیش فروش :/ تاریخ تحویل بین 1تا 3ماه . میپرسی چقدر دیگه ما ب التفاوت باید بدیم بعدش میگه معلوم نی:/ 17 دادیم فردا گفتی 10 بذار روش تکلیف چیه

یه فروشگاه موجود کردن، 55 تا 60 تومن هم فروختن.

بالاخره آزاد شد?
دوستان بالاخره داره میریزه...داره میریزه?
اندکی صبر، سحر نزدیک است?
View attachment 180695
این قیمت فیک است در حال حاضر
با قیمت 550-570 دلار و حمل و... و پیش خرید 2 ماه پیش حداقل 18.5 دست خود صاحب کالا رو میگیره تا کالایی مشاهده نکردین پول ندید.
دوستانی تجربه ندارن در همین بازی سنتر سال 2007-2009 سر اکس باکس 306 و پلی 3 کلی دوستان مال باخته شدن. حواست خیلی جمع باشه.
موجودی کم است و منبع اصلی تامین کنسول ایران یعنی دبی 16 نوامبر قرار بوده تحویل بده و هنوز هیچ خبری نیست...
این موارد 38 میلیون هم اون بازار سیاه 4000 درهمی هستند تا به تهران برسه حداقل 32 تومن میشه و از قبل هم به مایه دار ها پیش فروش شده چون بصورت مسافری میاد و 5 تومن فقط هزینه مسافر میگیره!!!!! و عملا جهت شوآف است. باز هم تاکید میکنم هرگز تا کنسولی مشاهده نکردید پول ندید. پیش فروش اصلا مشخص نیست وضعیتش به چه شکلی است. ما تعدادی ثبت کرده بودیم 2 ماه پیش هزینه اش هم کامل تسویه شده ولی هنوز هیچ خبری نیست. شما پول بدید به یکی هنوز چیزی برای عرضه وجود ندارد و بعد از کلی کار با پول شما وقتی طلب مقدار پول بیشتر کند واقعا مالباخته واقعی شمایید.

این قیمت فیک است در حال حاضر
با قیمت 550-570 دلار و حمل و... و پیش خرید 2 ماه پیش حداقل 18.5 دست خود صاحب کالا رو میگیره تا کالایی مشاهده نکردین پول ندید.
دوستانی تجربه ندارن در همین بازی سنتر سال 2007-2009 سر اکس باکس 306 و پلی 3 کلی دوستان مال باخته شدن. حواست خیلی جمع باشه.
موجودی کم است و منبع اصلی تامین کنسول ایران یعنی دبی 16 نوامبر قرار بوده تحویل بده و هنوز هیچ خبری نیست...
این موارد 38 میلیون هم اون بازار سیاه 4000 درهمی هستند تا به تهران برسه حداقل 32 تومن میشه و از قبل هم به مایه دار ها پیش فروش شده چون بصورت مسافری میاد و 5 تومن فقط هزینه مسافر میگیره!!!!! و عملا جهت شوآف است. باز هم تاکید میکنم هرگز تا کنسولی مشاهده نکردید پول ندید. پیش فروش اصلا مشخص نیست وضعیتش به چه شکلی است. ما تعدادی ثبت کرده بودیم 2 ماه پیش هزینه اش هم کامل تسویه شده ولی هنوز هیچ خبری نیست. شما پول بدید به یکی هنوز چیزی برای عرضه وجود ندارد و بعد از کلی کار با پول شما وقتی طلب مقدار پول بیشتر کند واقعا مالباخته واقعی شمایید.
دوست عزیز معلومه که هیچ کس نباید درگیر پیش خرید و این قضایا بشه، دوستانی هم که از من تو پیام خصوصی در مورد آدرس این فروشگاه پرسیدن، تاکید کردم بهشون که اصلا درگیر پیش خرید نشن و صبر کنن تا در همون فروشگاه موجود بشه بعد خرید کنن.

• Like
Reactions: mehran2190
این بابا کلاه برداره.قیمت ها رو پایین میده ولی از جنس خبری نیست.کانال تلگرامی هم داره

نه دوست عزیز. این آقا کلاهبردار نیست. من خودم پرو رو از این گرفتم . برای 3 تا دوستم هم ازش خرید کردم. یعنی تا 2018 4تا ازش دستگاه گرفتم. تنها بدیش بدقولیشه. کلا نسبت به زمانی که میگه میدم چند روز دیرترمیرسونه. قیمتاش مناسبه. البته من 2 سال که فعلا چیزی نخریدم ازش. ولی قبلا که آدم کار درستی بود. پشتش هم خیلی حرف میزدن اونم بیشتر رقبا بودن فکر میکنم براشون زور داشت که قیمت خوب میداد. در هر صورت دوستان از هر کسی که میخوان خرید کنن دقت کنن

دقیقا :))،و تا کنسول را به چشم خودتون ندیدید پولی برای کسی به عنوان پیش فروش نریزید :D

اگه همه همراهی کنن و به این قیمتا نخرن. اینا هم مجبور میشن که قیمت رو بیارن پایین، این فروشگاه مثلا تعداد موجودیش رو زده 16 در انبار (حالا معلوم نیست اصلا کنسول داشته باشه). کاملا مشخصه دارن قیمت رو میپرونن. دیگه عشقی شده دیگه، میپرونه شاید پرید پاچه یکی رو گرفت?
180831

برادر این اسکرین شات هایی که میذاری از سایت ها فعلا هیچ کدوم وجود خارجی ندارن . ممکنه یکی زده باشه قیمت 10 تومن . اون 10تومن برای پیش فروش و اللحساب ـه . تحویل رو هم از یک ماه زدن تا سه ماه

برادر این اسکرین شات هایی که میذاری از سایت ها فعلا هیچ کدوم وجود خارجی ندارن . ممکنه یکی زده باشه قیمت 10 تومن . اون 10تومن برای پیش فروش و اللحساب ـه . تحویل رو هم از یک ماه زدن تا سه ماه
به هر حال قیمت اطلاع رسانی میشه. همین فروشگاه ها بعد ریلیز جهانی، وقتی موجود کردن، قیمت جدید هم مشخص میشه. بعضی از این فروشگاه ها معتبر هستن، خوبه که قیمت گذاریشون رو رصد کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or