قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
منم خیلی دو دل بودم که پرو بگیرم ولی بعد از دیدن کلی ویدئو مقایسه بازیهای مختلف و اینکه واقعا خیلی تفاوت آنچنان نیست که بخام پرو بگیرم، و تازه خیلی بازیا هستن که همون ۳۰ فریم رو تو حالت کوالیتی میدن مثل الن ویک ۲، و شاید یه مقدار ری تریسینگ بهتری داشته باشن که اونم شما باید ی جا وایسی و بعد مثل ببینی که عکس ی درختی افتاده روی آب!!
به نظرم بهترین تصمیم نگه داشتن PS5 استاندارد هستش و نگه داشتن پول ارتقاعش برای خرید نینتندو جدید که چن وقت دیگه معرفی میشه، حداقل یه تجربه جدید بهت میده به همراه یه دستگاه جدید، خودم سوییچ دارم و باید بگم شاهکاره این دستگاه، چون بازیاش توی یه دنیای دیگه و سبک دیگه ای هستن، البته هر چی گفتم نظر شخصی هستش.
سلام دوست عزیز. عذرخواهم امکان داره تجربه تون رو از ps5 و نینتندو سویچ بگید؟ چون من واقعا بین این دو تا موندم؟ بیشتر هدفم برای فرزندانم هست

خدا لعنتت كنه سونى امروز رفتم كه ديسك يه بازيو سفارش بدم يادم اومد كنسول درايو نداره :D
درایو رو بگیر صدرا.
ارزش داره کلی دیسک خوش قیمت تو بازاره، بازار فروشش هم از اکانت بهتره
داستان و دردسر هم نداره.

درایو رو بگیر صدرا.
ارزش داره کلی دیسک خوش قیمت تو بازاره، بازار فروشش هم از اکانت بهتره
داستان و دردسر هم نداره.

چند هست درايو؟
مساله اينجاس من بازى عقب افتاده اصلا نمونده برام كه ديسك خوش قيمت به دردم بخوره :D

دنیا: ویلکام تو ۲۰۲۵ 😎
ایران: من سیدی موخوام 😭

صرفاً جهت خنده، سوءتفاهم نشه 😅
اخه نکته اینه به شدت فیزیکی بهتر
هم قیمت های دست دوم خیلی خوبی میتونی پیدا کنی هم مالکیت بازی دست خودته حتی در صورتی که به نت وصل نباشی
اما الان با این سیستمی اکانتی هر لحظه امکان داره دسترسی ایت به بازی قطع بشه یا psn بره هوا شما هم ایضا

ولی خوب جبر زمانه همه مون رو برده به سمت این کوفت دیجیتالی

مثال بهترش دانلود داشتن موسیقی یا استفاده از برنامه های استریم موسیقی

از ۱۴.۱۰۰ تا ۱۵ تو بازار قیمت خورده.
فاجعس واقعا من هیچوقت یادم نمیره دستگاه سری ۱۰ رو ۱۶،۸۰۰ همون ا‌ول (بعد اولین موج هیجانی روزای اول) از یه فروشگاه جنوبی سفارش دادم و ۲ تا هم گرفتم یکی برا خودم یکی هم برا اقوام فاکتورشم همینجا گزاشتم ،دیگه واقعا تورم که چه عرض کنم یادم نمیره سال ۸۶ یکی از مدرس ها تو دانشگاه دقیقا اوضاع امروزو میگفت ما باورمون نمیشد،هرچی جلوتر میریم یه دهک از جامعه داره تو یه زمینه حذف میشه ،من خودم پلیر کنسول بودم انقد قیمته بازیا هم فاجعه شد سیستم بستم یه کارت ۴۰۸۰ کارکرده با قیمت الان ps5 پرو شاید یکم بیشتر از دوستم گرفتمو باقی قطعاتم خورد خورد خریدم این ماله پارساله!!! الان همون کارت شده خدا تومن ....
وضعیت بازارم که افتضاح هر بار جنسی میخری بالای۳۰ تا ۴۰ درصد رو فاکتور خرید قبلت رفته بعد تو باید چه قیمتی برا فروش بزاری ،تازه همونم مشتری قیمت میکنه و میره....
خلاصه امیدوارم یه اتفاق خوب بیفته وگرنه همه چیز داره میشه اخرین تجربه برامون....

آخرین ویرایش:
دیوار
ایسام
سایتها
کانال های تلگرامی
بازارچه خودمون.
توی همین دیوار سرم سر خرید بازی کلاه رفت
طرف حتی عکس دیسک بازی رو فرستاد اما تهش پول رو که زدم دیسک رو نفرستاد البته اون موقع دیسک دست دوم 70 80 تومن بود نه مثل الان
دیوار حتما حضوری معامله کنید

چند هست درايو؟
مساله اينجاس من بازى عقب افتاده اصلا نمونده برام كه ديسك خوش قيمت به دردم بخوره :D
این فروشگاه ها دم عیدی تخفیف میزارن هرجا تخفیف خوب داد از همون بگیر من مدتی پیش همین 15 رو از یکی از همین فروشگاه ها 11.5 گرفتم
بیشتر از همین 11 12 هم ارزش خرید نداره کاملا پول زور هست که سونی سر کنسول های جدید داره میگیره

توی همین دیوار سرم سر خرید بازی کلاه رفت
طرف حتی عکس دیسک بازی رو فرستاد اما تهش پول رو که زدم دیسک رو نفرستاد البته اون موقع دیسک دست دوم 70 80 تومن بود نه مثل الان
دیوار حتما حضوری معامله کنید

شما میتونی پیک بگیری بازی رو تحویل گرفت در خونه طرف، بعد مبلغ رو واریز کنی.

• Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or