قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
ول بازار دقیق حساب میکنه با حساب سود ۳۰ درصد قیمت کل برا مشتری میشه ۹۱۰ دلار اونم ضرب در 73600 میشه 66980
اونوقت این الگوریتم فقط برای پرو طراحی شده؟ چون نه پی اس 5 نه سری اس و اکس نه سوییچ و نه در گذشته که پی اس 4 و وان و وی یو بودن یا قبل ترش که 360 و پی اس 3 و wii بودن از این الگوریتم پیروی نکردن.

بعضی وقتا احساس میکنم یه سری از زمان بتاماکس و تلویزیون رنگی و وی اچ اس و آتاری یهو وارد سال 403 شدید و احساس میکنید هنوز اجناس خارجی به چند برابر قیمت فروش میره و لای مقنعه و چادرم باید رد کنید بیارید خونه هاتون.

خیلی سادس پرو تازه امروز به صورت رسمی ریلیز شده و قاعدتا ازونجایی که ایران بازار رسمی نداره قیمتش حباب شدید داره. بعد چند ماه به نسبت نرخ فروشش تو امارات و اینور و اونور که واردات انجام میشه قیمتش به یه ثباتی میرسه که قطعا زیر 45 خواهد بود. اگرم دلاری میسنجید با خودتون فکر کنید کنسول 550 دلاری الان 30 میلیونه چرا باید قیمت واقعی کنسول 700 دلاری 65 میلیون باشه؟

حقیقتا کی فکرشو می‌کرد کنسول بازی بشه 30 تومن یا 60 تومن با این وضع
خدا به داد آیندگان برسه فکر کنم چندسال دیگه بازی کردن بشه برای قشر خاص و لاکچری
در باب خرید پرو به نظرم من عجله نکنید معمولا سری اول هر کنسولی یکسری عیب ایراد داره چون خودم ps4 pro همون اوایلش خریدم الانم صحیح سالم کار میکنه فقط صداشششش انگار رفتی فرودگاه
سری بعدیش این مشکل خیلی کمتر شد
خلاصه اگه میتونید صبر کنید که ارزش داره

خیلی سادس پرو تازه امروز به صورت رسمی ریلیز شده و قاعدتا ازونجایی که ایران بازار رسمی نداره قیمتش حباب شدید داره. بعد چند ماه به نسبت نرخ فروشش تو امارات و اینور و اونور که واردات انجام میشه قیمتش به یه ثباتی میرسه که قطعا زیر 45 خواهد بود. اگرم دلاری میسنجید با خودتون فکر کنید کنسول 550 دلاری الان 30 میلیونه چرا باید قیمت واقعی کنسول 700 دلاری 65 میلیون باشه؟
دقیقاً
من یه مغازه هست آشناس، جزو قدیمی‌ترین ها توی قزوین هست، ازش سوال کردم گفت این اولش مسافری میاد قیمتش خیلی بالاس، از یکی دو هفته دیگه شروع میشه عمده وارد شدن و قیمتشم یواش یواش عادی میشه.

بعضی ها همچین جو میدن اینگار اورانیوم میخواد وارد بشه 😂

• Like
Reactions: He!n3ger
الان DF برای پرو تبلیغ الکی میکنه میگه با این 700 دلار نمیتونید سیستم در سطح پرو جمع کنید؟ یا گنده های سخت افزار همشون تبلیغ الکی میکنن ؟
امروز نقدهای PS5 Pro منتشر شد، همونطور هم که پیش بینی می‌شد اکثر سایت‌ها خصوصا IGN و Gamespot تاکید کردن که کنسول واقعا چیز جدیدی ارائه نمیده!

حتی این همه ویژگی‌های فنی و بصری که کنسول داره هم ظاهرا در عمل تفاوت خاصی با مدل استاندارد PS5 نداره

جمله حق IGN هم در نوع خودش جالب بود؛ اگه پولتون زیادی کرده بخرید

این مورد هم که یک سری یوتیوبر و ... پول میگیرن که تبلیغ یک محصول رو بکنن هم بر کسی پوشیده نیست

پرو اومده ؟
آره داداش 70 میلیون اتیکت قیمتی خورده

حقیقتا کی فکرشو می‌کرد کنسول بازی بشه 30 تومن یا 60 تومن با این وضع
خدا به داد آیندگان برسه فکر کنم چندسال دیگه بازی کردن بشه برای قشر خاص و لاکچری
در باب خرید پرو به نظرم من عجله نکنید معمولا سری اول هر کنسولی یکسری عیب ایراد داره چون خودم ps4 pro همون اوایلش خریدم الانم صحیح سالم کار میکنه فقط صداشششش انگار رفتی فرودگاه
سری بعدیش این مشکل خیلی کمتر شد
خلاصه اگه میتونید صبر کنید که ارزش داره
پرو قیمتش توی ایران به سرعت افت میکنه شاید 3 هفته هم نشه چون فروش نمیره کنسول به این قیمت بالا مجبورن تا حد ممکن قیمت رو کم کنن و همون حدود 50 تومن میشه که بازم همونم فروشش خیلی پایین خواهد بود
مطمئن باشید همین فروشگاه های گیمینگ هم تعداد خیلی کمی هر بار موجود میکنن...رقمی که داریم در موردش حرف میزنیم واقعا برای یک کنسول گیم بالاس اونم بدون درایو و پایه که باید جداگانه هزینه بشه

(( هنوزم به شخصه نفهمیدم یک پایه پلاستیکی که تولیدش 2 دلار هم در نمیومد چرا باید از کنسول حذف شه که حالا مجبور بشیم چند میلیون براش هزینه جدا کنیم !!! ))

آخرین ویرایش:
کلا مدل های پرو خارج ایران تو اروپا و امریکا که درآمدا دلاریه و تورم تک رقمی هم نهایتا ده پونزده درصد نسخه اصلی فروش میرن.۴ پرو فک کنم کلا ۱۵ میلیون فروش رفت دیگه ایرانی که با این وضع درآمدا و دلاری که اوضاش روز به روز وخیم تر میشه بماند.خود سونی هم بیستر با معرفی مدل پرو یجورایی انگار نیخه استاندارد هم میاره رو بورس و فروش استاندارد بیشتر میشه.یه تیر و دو نشانه براش.

• Like
Reactions: dooste.man83
يكى يه غلطى كرد با ps5 وقتى اول اومد يه رخ سوسمار گرفت حالا همه ميخوان اداشو در بيارن.
البته اينكه كنسول بازى يجورى شده قيمتش كه ميشه باهاش قيافه گرفت خودش هزار درده.
اینا همون اکیپن دیگه. راستیه همون پسرس :))

يكى يه غلطى كرد با ps5 وقتى اول اومد يه رخ سوسمار گرفت حالا همه ميخوان اداشو در بيارن.
البته اينكه كنسول بازى يجورى شده قيمتش كه ميشه باهاش قيافه گرفت خودش هزار درده.
والا.
یادمه PS4 قبل عرضه رسمی دست یه سری عربای سعودی رسیده بود فقط عکس از خود دستگاه گذاشته بود طرف
واقعا بدبخت شدیم رفت.

پ.ن: هر جور چرتکه انداختم دیدم نمیشه پرو بگیرم... با این وضع تورم بیام برای سال دیگه ریلیز GTA VI بخرم شده نزدیک 100 میلیون.
خدا کنه یه اسلیم جمع و جور از نسخه معمولی بده ارزون...

پ.ن2: البته سال دیگه باید دید زنده ایم!/با خانمانیم! یا نه:) فعلا هم تو این شرایط هر چی درمیاریم باید دلار و طلا کنیم انقدر وضع خرابه و احتمال هر مصیبتی هست و جا برای کنسول نیست.

گروگذاری طلا
به به!!! :)
No Comment !! :)
... :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Behnamm467
والا.
یادمه PS4 قبل عرضه رسمی دست یه سری عربای سعودی رسیده بود فقط عکس از خود دستگاه گذاشته بود طرف
واقعا بدبخت شدیم رفت.

پ.ن: هر جور چرتکه انداختم دیدم نمیشه پرو بگیرم... با این وضع تورم بیام برای سال دیگه ریلیز GTA VI بخرم شده نزدیک 100 میلیون.
خدا کنه یه اسلیم جمع و جور از نسخه معمولی بده ارزون...

پ.ن2: البته سال دیگه باید دید زنده ایم!/با خانمانیم! یا نه:) فعلا هم تو این شرایط هر چی درمیاریم باید دلار و طلا کنیم انقدر وضع خرابه و احتمال هر مصیبتی هست و جا برای کنسول نیست.

به به!!! :)
No Comment !! :)
... :)
والا درد من ازخرید pro گذشته الان میبینم با اومدن ترامپ و نزدیک شدن آخر سال و دلاری که ترمز بریده دو سه ماه دیگه هر بازی ظرفیت دو رو باید 4 میلیون پول بدیم !!!

والا درد من ازخرید pro گذشته الان میبینم با اومدن ترامپ و نزدیک شدن آخر سال و دلاری که ترمز بریده دو سه ماه دیگه هر بازی ظرفیت دو رو باید 4 میلیون پول بدیم !!!
هرکسی بسته به جیب و شرایطش باید خرید کنه
مثلاً من خودم تا دو سه سال پیش سالی چهار پنج تا بازی ظرفیت ۲ میگرفتم
الان میبینم سالی ۲ تا هم نمیتونم
کم کم همین روند ادامه دار میشه تا به ۰ بازی در سال برسه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or