قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
یه لحظه فکر کردم تاپیک خرید و فروش قطعات pc هستش
پرو هم ۱۷ آبان میادش.کسی آمار داره که ps4 پرو چند ماه طول کشید تا قیمتش تو بازار متعادل بشه؟

پرو هم ۱۷ آبان میادش.کسی آمار داره که ps4 پرو چند ماه طول کشید تا قیمتش تو بازار متعادل بشه؟
شرایط خیلی با اون موقع فرق داره مالک ولی فکر کنم نهایتا چند ماه طول کشید برای 4 پرو.. شبیه 4 اصلی...

• Like
Reactions: malek911
اگه اشتباه نکنم روزای اول 2 و خرده‌ای بود و بعد یکی دو ماه درست شد.
توی تاپیک قیمت PS4 باید باشه.

پرو رو هم یکی از این واردکننده‌های جنس از امارات داره 55 پیش فروش می‌کنه.
گواهی Trust me bro رو هم برای اعتمادسازی داره.

۵۵ پیش فروش میکنه درسته ولی شما باید ببینی قیمت تمام شدش چقدر میشه با این روند افزایشی دلار بعید میدونم تا قبل از عید قیمتش زیر ۶۰ یا همون نهایت ۵۵ باشه دیگه قیمت جهانی کنسول ۷۰۰ دلار حالا این وسط چند نفر باید بخورن که به دست مصرف کننده برسه خدا داند از اونورم شما حساب کن چون حداقل تا قیمتش معقول بشه و از طرفی هم نسخه فت اکبند نداره دیگه احتمال این میره که نسخه اسلیم تا حدودی روند افزایشی داشته باشه

من همون اولین روزی که 4 پرو اومد از توپخونه خریدم 1.700 .اون موقع معمولی 1.150 بود .

پرو هم که بیاد نکته مهمش اینه که سری اول پرو هست پس احتمال داره یک سری ایرادات داشته باشه و امتحانش رو پس نداده که معمولا خرید سری های دوم به بعد عاقلانه تره

پرو هم که بیاد نکته مهمش اینه که سری اول پرو هست پس احتمال داره یک سری ایرادات داشته باشه و امتحانش رو پس نداده که معمولا خرید سری های دوم به بعد عاقلانه تره
ای بابا
دیگه یه جورایی نسخه تقویت شده معمولی هستش دیگه، اونم که تمام مشکلاتش رفع شده بود، پس این دیگه نباید مشکلی داشته باشه.
البته نکته مثبتی که ما در این نقطه از جهان داریم اینه که تا بیاد به ما برسه و قیمتش عادی بشه، مشکلات احتمالیش هم مشخص شده 🥲

• Like
Reactions: dooste.man83
با این قیمت افزایشی عجیب دلار دیگه کنسول اسلیم هم 32-31 میلیون رو رد کرده حالا پرو بیاد چقدر می خواد قیمت بخوره !!!!
به این افزایش فعلی دلار میگن نجیب نه عجیب!
دلار بشکل قانون نانوشته سالی 10 تومن میره روش (مگه پارسال اتفاقی تو این خراب شده افتاد که دلار 50 تومن شد 60 تومن؟!)
افزایش عجیب هنوز شروع نشده (اینجور که بوش میاد حداکثر تا آخر سال اتفاق میفته)

بگذریم...

کف قیمت‌های امروز توپخونه (بدون گارانتی و این داستانا)

استاندارد با درایو: 29100
استاندارد دیجیتال: 26300
اسلیم با درایو: 31200
اسلیم دیجیتال: 27300

من همون اولین روزی که 4 پرو اومد از توپخونه خریدم 1.700 .اون موقع معمولی 1.150 بود .
روز اول 2700 بود، هفته اول رسید به 2200، ماه بعد آروم آروم رسید به این قیمت ها. بازار الان مثل اونموقع نیست و خیلی چیز توچیزه، اکثرا دارن آینده رو می فروشن! یعنی دلارم مجال بده بازم قیمت ها تفاوت آنچنانی نمی کنه چون وضعیت شخمی تر از هر دوران دیگه ایه، قیمتای روز اول در هر صورت همیشه پرته

دوستان عزیزم سلام.

ممنون میشم در مشهد یک فروشگاه معتبر و البته منصف معرفی بفرمایید.
جایی رو نمی‌شناسم برای خرید کنسول.
اون سایت معروف که همه میشناسیم گوگل کنی همون اول میاره (نمیدونم اسمش رو بگم تبلیغ نمیشه؟) هم چک کن، معمولا قیمتش از بازار شهرستان 10 درصد کمتره... کاملا هم معتبره سال هاست شناخته شده است...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or