قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
ولا یکی میگفت همون که میگفتن افقی بذارید عمرش بیشتره ولی بعدا رد شد رو اسلیم پیاده کرده بی سرو صدا
ربطی به عمر نداره اما از نظر دمایی حالت افقی 2 تا 3 درجه خنک تره ... حالا توی مدل قبلی که هیت سینک بزرگ بوده شاید 2 تا 3 درجه خیلی مهم نباشه ولی توی اسلیم که هیت سینک کوچکتره ممکنه این دما اهمیت پیدا کنه
خود سونی هم میدونه کسی فقط اگر مجبور باشه 30 دلار واسه یک تکه پایه میده !!! بنظر منم سونی میخواد کاری کنه خریدارها کنسول رو افقی استفاده کنن وگرنه هیچ دلیلی برای حذف مدل قبلی پایه نبود

بدون استند، اسلیم رو می تونید عمودی بذارید، تنها موردی که باید توجه کنید مکانی قرارش بدید که ضربه بهش نخوره، درسته که پایه گیرونه ولی خیلی شکیل شده, استند به سری 1000 در حالت عمودی (Vertical Stand) می خوره، چون به هر دو مدل کنسول می خوره خیلیا از جمله کسانی که کنسول های سری 1000 دارن برای کاستوم کردن کنسولشون سراغش می رن

آخرین ویرایش:
با اختلاف قیمت فعلی میشه ی اس اس دی ۱ ترا گرفت با سری ۱۲ :دی

شاید،ولی این اختلاف قیمت بخاطر جدید‌تر بودنشه و اگه مشکلی در مسأله‌ی ارز پیش نیاد،قطعن این اختلاف کمتر و معقول‌تر خواهد شد
ضمن اینکه شما هر چقدر هم بخوای به حافظه‌ی ps5 تون اضافه کنید،به هر حال این بیشتر بودن حافظه‌ی اسلیم جای دوری که نمی‌ره! اضافه میشه به حافظه ی کل در دسترس تون
یعنی در هر صورت اسلیم حافظه‌ی بیشتری در اختیار کاربر می‌ذاره

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

• Like
Reactions: eeeeee
بدون استند، اسلیم رو می تونید عمودی بذارید، تنها موردی که باید توجه کنید مکانی قرارش بدید که ضربه بهش نخوره، درسته که پایه گیرونه ولی خیلی شکیل شده, استند به سری 1000 در حالت عمودی (Vertical Stand) می خوره، چون به هر دو مدل کنسول می خوره خیلیا از جمله کسانی که کنسول های سری 1000 دارن برای کاستوم کردن کنسولشون سراغش می رن
متاسفانه میگن چون از نظر قطر باریک تر شده اگر بدون استند عمودی بزارید با ضربه ی نچندان قوی هم کنسول می افته

• Like
Reactions: ALI PUNKER and 3DO
متاسفانه میگن چون از نظر قطر باریک تر شده اگر بدون استند عمودی بزارید با ضربه ی نچندان قوی هم کنسول می افته
الان بنظر خودت چقدر باریک تر شده؟ بدون استند کنسول سری 1000 هم با ضربه نه چندان قوی ممکنه بیوفته، اگر کسی بخواد عمودی استفاده کنه شدنیه ولی همونطور که گفتم باید در مکانی قرارش بده که ضربه نخوره کنسول، افقی هم که کنسول داخلش استند داره
Screenshot (131).jpg
Screenshot (132).jpg

کلا به نظرم من هدف سونی از این اسلیم فقط کاهش هزینه تولید و افزایش سود بوده همین
سری 2000ـه، اسلیم نیست. اسلیم به کنسولی تلقی می شه که به لحاظ معماری تغییرات چشمگیری داشته باشه، بطور مثال معماری PS3 فت بر پایه پردازنده های 90 65 نانومتری با حافظه های NAND بود که در اسلیم به 45 و NOR تغییر پیدا کرد، در مورد PS2 به همین شکل. PS5 1000 و 2000 به لحاظ سخت افزار مشابه هم هستند با یک سری تغییرات ریز جانبی مثل حافظه و سیستم کولینگ و پورت. اگر به هوای حرف فروشنده ها برای گرفتن سود بیشتر این حرف رو مثل قضیه دریفت دهن به دهن کنید اول آخر سر خودتون و مشتریا کلاه گشادی رفته

سری 2000ـه، اسلیم نیست. اسلیم به کنسولی تلقی می شه که به لحاظ معماری تغییرات چشمگیری داشته باشه، بطور مثال معماری PS3 فت بر پایه پردازنده های 90 65 نانومتری با حافظه های NAND بود که در اسلیم به 45 و NOR تغییر پیدا کرد، در مورد PS2 به همین شکل. PS5 1000 و 2000 به لحاظ سخت افزار مشابه هم هستند با یک سری تغییرات ریز جانبی مثل حافظه و سیستم کولینگ و پورت. اگر به هوای حرف فروشنده ها برای گرفتن سود بیشتر این حرف رو مثل قضیه دریفت دهن به دهن کنید اول آخر سر خودتون و مشتریا کلاه گشادی رفته
امروز مغازه دوستمون بودم که از قدیمی های کنسول توی قزوین هستن، میگفتن دیروز ۲تا ۵ گرفتم برای مشتری، امروز دوباره اومدم بگیرم ۶۰۰ گذاشتن روش یک روزه 😑

ما هم ریا نباشه این جیگر رو گرفتیم ☺️
IMG_20231130_132032.jpg

به نظر من درگیر مدل و سری و این چیزا نشید ٬‌ واقعا تفاوت انچنانی بینشون نیست اما دلال های اینجا خیلی راحت از آب گل آلود ماهی میگیرن ٬ برای من هم سری اول هستش و بعضی روزا ۹ ساعتم روشن میمونه و مثل بنز کار میکنه

بعد از مدت ها دوری از گیمینگ میخوام کنسول بگیرم از شانس من یدفعه گرون شد
نظری دارین چه زمان کاهشی میشه یا بدتر میشه؟!:D
این قضیه سری ۱۱ و ۱۲ چیه من هیچی نمیدونم قدیم اینطوری نبود :|..

• Like
Reactions: MrElectricWizard
بعد از مدت ها دوری از گیمینگ میخوام کنسول بگیرم از شانس من یدفعه گرون شد
نظری دارین چه زمان کاهشی میشه یا بدتر میشه؟!:D
این قضیه سری ۱۱ و ۱۲ چیه من هیچی نمیدونم قدیم اینطوری نبود :|..
اگر میتونی صبر کنی تا قیمت اسلیم مناسب بشه خوب اسلیم بگیری بهتره به هر حال جدیدتره و قطعا یک سری اصلاحات سخت افزاری توش انجام شده ( از طراحی و ... ) و اگر نسخه بدون دیسک رو بتونی بگیری خیلی از نظر پولی به نفعت میشه
اگر هم میخوای در لحظه زندگی کنی و نیاز به کنسول داری همون سری 12 استاندارد رو بخر
کنسول های توی بازار فقط اگر ریفر یا کارکرده بهتون نندازن دیگه هر سری بخرید فرقی نداره و همه مثل هم هستن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or