قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سلام دوستان وقت به خیر
سوالی داشتم
من میخوام توی هفته اینده PS5 استاندارد(دیسک خور)دست دوم بخرم از دیوار احتمالا
خواستم بدونم به چه نکاتی باید توجه کنم برای سلامت و تمیزی دستگاه؟
کدوم سری از مدل های PS5 بهترن؟سری ۱۱،۱۲ یا کلا فرقی ندارن؟
مثلا یادمه سری ps3 فت های اولیه به شدت مشکل چراغ زرد داشتن و سریعا به مشکل میخوردن ولی سری های اسلیم هیچ ایرادی نداشتن
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
سلام خرید از دیوار همون قیمت نو برات در میاد و گاهی حتی گرونتر از نو ، کار کرده احتمالا چند تا بازی توش داره یا ممکنه اشتراک پلاس داشته باشه یا دسته اضافه و یه مقدار ریسک داره .باید چند تا بازی پلی بدی و دسته رو تست کنی دریفت نداشته باشه و بن نباشه یعنی به نت وصل بشه .

سری ۱۲ جدیدتره موقع فروش بهتر ازت میخرن و سبکتر از دو مدل اول هست ولی از نظر خرابی و اینها من نشنیدم ۳ مدل تا الان فرقی با هم داشته باشن .

سلام خرید از دیوار همون قیمت نو برات در میاد و گاهی حتی گرونتر از نو ، کار کرده احتمالا چند تا بازی توش داره یا ممکنه اشتراک پلاس داشته باشه یا دسته اضافه و یه مقدار ریسک داره .باید چند تا بازی پلی بدی و دسته رو تست کنی دریفت نداشته باشه و بن نباشه یعنی به نت وصل بشه .

سری ۱۲ جدیدتره موقع فروش بهتر ازت میخرن و سبکتر از دو مدل اول هست ولی از نظر خرابی و اینها من نشنیدم ۳ مدل تا الان فرقی با هم داشته باشن .
اره دیدم خیلیا گرونتر از نو قیمت میدن😂انگار متبرکش کردن
اگر قیمت مناسب پیدا شد
اگر نشد همون اکبند میگیرم
اخه موضوع اینه توی ایران اکبندم نمیشه خرید پول اکبند میدیم خیلی جاها دستگاه کارکرده و تست شده رو میدن به اسم نو

• Smile
Reactions: pouria.sh
اره دیدم خیلیا گرونتر از نو قیمت میدن😂انگار متبرکش کردن
اگر قیمت مناسب پیدا شد
اگر نشد همون اکبند میگیرم
اخه موضوع اینه توی ایران اکبندم نمیشه خرید پول اکبند میدیم خیلی جاها دستگاه کارکرده و تست شده رو میدن به اسم نو
دقیقا و اینکه برای خرید اکبند سری ۱۲ بهتره چون احتمال نو بودنش بیشتره
سری ۱۰ مال ۳ سال پیشه و احتمال کار کرده بودش بیشتره

• Like
Reactions: navid_x360
دوستان یه سوال، یکی از رفیقای من میخواد کنسول بخره، تو بعضی سایت ها مدل های سری 12 رو براساس کشورهای مختلف تقسیم بندی کردن(با قیمت های مختلف) و برای سری چین نوشتن که بعضی بازی هارو اجرا نمیکنه:/ میخواستم بدونم این حرف چقدر درسته و چرا قیمت ها اینقدر فرق داره؟ (عکس واسه نسخه ی دیسک دار PS5 هستش. برای اینکه تبلیغ نشه عکس رو کراپ کردم)
ممنون
disk.png

دوستان یه سوال، یکی از رفیقای من میخواد کنسول بخره، تو بعضی سایت ها مدل های سری 12 رو براساس کشورهای مختلف تقسیم بندی کردن(با قیمت های مختلف) و برای سری چین نوشتن که بعضی بازی هارو اجرا نمیکنه:/ میخواستم بدونم این حرف چقدر درسته و چرا قیمت ها اینقدر فرق داره؟ (عکس واسه نسخه ی دیسک دار PS5 هستش. برای اینکه تبلیغ نشه عکس رو کراپ کردم)
ممنون
View attachment 298827
ظاهرا سری چین فقط از استور چین میشه براش بازی گرفت (دیسک رو نمیدونم) در کل بنظرم ارزش نداره اون ورژن رو بخرید

• Like
Reactions: pouria.sh and InfeR
ممنون
View attachment 298827

به هیچ عنوان چین نخرید
تاکید می‌کنم به هیچ عنوان چین نخرید ، کنسول از بیخ ‌و بن انواع محدودیت و سانسور و فیلتر و کوفت و زهر مار رو داره

ممنون
View attachment 298827

هر ریجنی که ارزون تر بود رو بگیر اما چین رو کلا بیخیال شو . محدودیت های زیادی داره

• Like
Reactions: InfeR
دوستان برای یکی از اشنایا میپرسم
توی مازندران فروشگاهی اطلاع دارید که قیمت مناسب و خدمات خوب داشته باشه برای فروش کنسول بازی به شکل حضوری؟اگر بله ممنون میشم معرفی کنید

میخوام 5 بخرم ولی اصلا ریجن اروپا پیدا نمیشه ظاهرا بار جدید که اومده همه آسیا هست، کسی میدونه ریجن ژاپن چجوریه؟ سری 1200مشکلی نداره واسه خرید؟

آخرین ویرایش:
پست اول تاپیک پرسش و پاسخ بخش "مشخصات کامل PS5"
تاریخ انتشارکشور (ریجن)پارت نامبر (شماره ساخت)
Nov 2020JapanCFI-1000A01 - And B
Nov 2020AustraliaCFI-1002A
Nov 2020Russia, Ukraine, India, Central AsiaCFI-1008A - And B
Nov 2020Mexico, Central America, South AmericaCFI-1014A - And B
Nov 2020US, Canada (North America)CFI-1015A - And B
Nov 2020Europe, Middle East, AfricaCFI-1016A - And B
Nov 2020Singapore, other Asian countriesCFI-1018A - And B
July 2021JapanCFI-1100A01
August 2021AustraliaCFI-1102A
August 2021Russia, Ukraine, India, Central AsiaCFI-1108A
(محدودیت استور به زبان کشور چین و ساخت اکانت فقط با ریجن چین امکان پذیر است)ChinaCFI-1109A
August 2021Mexico, Central America, South AmericaCFI-1114A
August 2021Europe, Middle East, AfricaCFI-1116A
2022-CFI-1215 And 16
Ratchet & Clank: Rift ApartLimited/Special EditionCFI-1016A
Horizon Forbidden WestLimited/Special EditionCFI-1116A

میخوام 5 بخرم ولی اصلا ریجن اروپا پیدا نمیشه ظاهرا بار جدید که اومده همه آسیا هست، کسی میدونه ریجن ژاپن چجوریه؟ سری 1200مشکلی نداره واسه خرید؟

فرقی نمیکنه . هر چی خریدی خوبه . سری 12 باشه کافیه.
چین نباشه .
ps4 من ریجن ژاپن بود و 5 سال بدون مشکل کار کرد حتی بازش نکردم تمیز کنم .

من ps4ام ریجن 2 ژاپن هست هیچ مشکلی باهاش نداشتم تا حالا،هر ریجنی هم بخری یه مقدارش بالأخره تو ایران شانسیه که به مشکل سخت‌افزار نخوری
فقط میگن برای فروش مجدد ، مثلن ریجن 2 اروپا رو راحت‌تر و با قیمت بهتری می‌خرن ازت،که اگه قصد فروش نداشته باشی {به ویژه در کوتاه مدت} اصلن موضوع قابل اهمیتی نیست،ریجن خود ژاپن باشه که واقعن از نظر ریسک کیفیت با اروپا برابره

چین نباشه .
.

مشکل اصلی چین چیه؟ من هم شنیدم که اصلن نخرید
مثلن فقط اکانت کشور چین روش قابل نصبه؟ همچین مشکلاتی داره؟
یا صرفن چون چین هست ریسک ایراد سخت‌افزاری بالاتری داره؟
و ریجن هنگ‌کنگ هم داریم؟ و هنگ‌کنگ با چین فرق داره اگه هست؟

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

• Like
Reactions: Mehdi Bayern
من ps4ام ریجن 2 ژاپن هست هیچ مشکلی باهاش نداشتم تا حالا،هر ریجنی هم بخری یه مقدارش بالأخره تو ایران شانسیه که به مشکل سخت‌افزار نخوری
فقط میگن برای فروش مجدد ، مثلن ریجن 2 اروپا رو راحت‌تر و با قیمت بهتری می‌خرن ازت،که اگه قصد فروش نداشته باشی {به ویژه در کوتاه مدت} اصلن موضوع قابل اهمیتی نیست،ریجن خود ژاپن باشه که واقعن از نظر ریسک کیفیت با اروپا برابره

مشکل اصلی چین چیه؟ من هم شنیدم که اصلن نخرید
مثلن فقط اکانت کشور چین روش قابل نصبه؟ همچین مشکلاتی داره؟
یا صرفن چون چین هست ریسک ایراد سخت‌افزاری بالاتری داره؟
و ریجن هنگ‌کنگ هم داریم؟ و هنگ‌کنگ با چین فرق داره اگه هست؟

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»
سخت افزار که همه ریجن ها یکیه
مشکل کنسول ریجن چین اینه که فقط اکانت ریجن چین میتونی روش بزنی، خیلی از بازی هام اصلا تو ریجن چین نیستن
با اکانت کشورای دیگه اصلا نمی تونی لاگین کنی روی کنسول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or