قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سختی نداره وصل کردنش اما اینکه چند متر سیم همیشه توی اتاقته و باید بهت وصل باشه روی مخه(یک گجتی مشابه کینکت نیست که نیازی به چیز خاصی یا وسیله ی جانبی نداشت اینجور دستگاه ها محکوم به شکست هستن حالا یک عده فن سونی هستن که جامه پاره می کنن اما من قبل از اینکه سونی بخواد VR بزنه اینجا گفتم اینده ای نداره.)

(یادم میاد سر ویتا هم همینو گفتم با تصمیمات احمقانه ی سونی و باز یک عده جامه دریدن اما اخرشم بدترین شکست سونی شد همش در حالیه که اون همه ادمی که جامه پاره می کردن حتی دستگاه رو نخریدن و بیخیالش شدن اما من شدم تنها نفری که هنوز داره تاپیکش زنده نگه می داره یکم روی این حرفم فکر کنید به نتایج جالبی می رسید چون همین طرز رفتار باعث بدبختی های امروز ایران هست بت سازی های الکی و بی خود)

فقط شما نیستی همه حالشون بعد از نیم ساعت بد می شه
من حتی HTC VIVE PRO 2 هم توی دوبی تست کردم پیکسلی بود برام حالا شاید چون من پی سی بازم و خیلی به این مسائل دقت می کنم متوجه می شم کلا به خاطر اون بزرگ نمایی زیادی که می کنن و فاصله ی خیلی نزدیکش رزولوشن باید خیلی بیشتر از این حرف ها باشه که البته کنسول ها توانش رو ندارن
به هر حال تجربه ی خوبی هست اما قطعا ارزش 500 600 دلار رو نداره و بازی هم کم داره هم بازی خوب خیلی خیلی کم داره هم تحمل دستگاه طولانی مدت غیر ممکنه شاید برخی اوکی باشن اما من از هر کی پرسیدم همین مشکل رو داشته
اگر متاورس آینده ای داشت میشد به واقعیت مجازی و این عینک ها هم امید داشت
اما بنظر من VR در نسخه قبلی کاملا نشون داد چی هست و جایگاهش کجا هست . هر بازی جذابی هم قرار بود براش بیاد اومد و اکثر بازی های این VR2 هم همون بازی های نسل 1 هست . مشکلات گذشته اش هم دقیقا توی نسخه جدیدش همراهش هست و پیشرفتی توی این مورد نداشته
هیچ کس اندازه ی من بازی های مختلف VR رو بازی نکرده قطعا هرکی بخره بعد مدتی میره که بفروش اش چون VR بیشتر از اینکه وسیله ی بازی باشه وسیله ی سرگرمی هست یعنی شما رفتن بازی های مبارزه ای و اوپن ورد با VR برات هیچ لذتی که نداره شکنجه هم هست و بیشتر به درد کشت و گذار توی محیط های جنگلی و زیر آب می خوره که بعد مدتی خسته کننده میشه
مثلا چند نفر در کل بازی سنتر بازی رزیدنت اویل و DOOM رو با VR تموم کردن ؟؟ چند نفر بازی GT و RALLY رو بالای 20 ساعت با VR انجام دادن ؟؟؟ البته بازی هایی مثل BEAT SABER و SUPER HOT هم هستن که بازی های خوبی هستن ولی این همه هزینه برای فقط چند بازی خوب !!!
دستگاهی که برای انجام 1 ساعت بازی مجبوری دو تا قرص ضد تهوع بخوری و یک پنکه با دور تند بچسبونی به صورتت که عرق نکنی و نفس کشیدنت سخت نشه و همیشه هم یک سیم کلفت ازت آویزون هست که کل بازی باید مراقب باشی زیر پات نره که با مغز نخوری زمین و اینکه معمولا بعد یک ساعت بازی که عینک رو در میاری یک حس بدی برای چند ساعت داری چون مغزت دوباره می خواد با محیط اطرافت هماهنگ بشه و با این قیمت بازی ها که مجبوری رسمی از استور بخری با قیمت دلار فعلی و فروش بسیار سخت دستگاه دست دوم منم با شما موافقم این دستگاه حداقل توی ایران محکوم به شکسته حالا یک سری تبلبغ این دستگاه رو میکنن و اصلا هم به مشکلاتش اشاره نمیکنن برام جالبه
به هیچ عنوان تا حداقل 3 یا 4 بازی VR رو اونم به مدت نیم ساعت برای هر کدوم رو انجام ندادید VR نخرید

آخرین ویرایش:
اگر متاورس آینده ای داشت میشد به واقعیت مجازی و این عینک ها هم امید داشت
اما بنظر من VR در نسخه قبلی کاملا نشون داد چی هست و جایگاهش کجا هست . هر بازی جذابی هم قرار بود براش بیاد اومد و اکثر بازی های این VR2 هم همون بازی های نسل 1 هست . مشکلات گذشته اش هم دقیقا توی نسخه جدیدش همراهش هست و پیشرفتی توی این مورد نداشته
هیچ کس اندازه ی من بازی های مختلف VR رو بازی نکرده قطعا هرکی بخره بعد مدتی میره که بفروش اش چون VR بیشتر از اینکه وسیله ی بازی باشه وسیله ی سرگرمی هست یعنی شما رفتن بازی های مبارزه ای و اوپن ورد با VR برات هیچ لذتی که نداره شکنجه هم هست و بیشتر به درد کشت و گذار توی محیط ههای جنگلی و زیر آب می خوره که بعد مدتی خسته کننده میشه
مثلا چند نفر در کل بازی سنتر بازی رزیدنت اویل و DOOM رو با VR تموم کردن ؟؟ چند نفر بازی GT و RALLY رو بالای 20 ساعت با VR انجام دادن ؟؟؟ البته بازی هایی مثل BEAT SABER و SUPER HOT هم هستن که بازی های خوبی هستن ولی این همه هزینه برای فقط چند بازی خوب !!!
دستگاهی که برای انجام 1 ساعت بازی مجبوری دو تا قرص ضد تهوع بخوری و یک پنکه با دور تند بچسبونی به صورتت که عرق نکنی و نفس کشیدنت سخت نشه و همیشه هم یک سیم کلفت ازت آویزون هست که کل بازی باید مراقب باشی زیر پات نره که با مغز نخوری زمین و اینکه معمولا بعد یک ساعت بازی که عینک رو در میاری یک حس بدی برای چند ساعت داری چون مغزت دوباره می خواد با محیط اطرافت هماهنگ بشه و با این قیمت بازی ها که مجبوری رسمی از استور بخری با قیمت دلار فعلی و فروش بسیار سخت دستگاه دست دوم منم با شما موافقم این دستگاه حداقل توی ایران محکوم به شکسته حالا یک سری تبلبغ این دستگاه رو میکنن و اصلا هم به مشکلاتش اشاره نمیکنن برام جالبه
به هیچ عنوان تا حداقل 3 یا 4 بازی VR رو اونم به مدت نیم ساعت برای هر کدوم رو انجام ندادید VR نخرید
داداش شما باهاش مشکل داری قرار نیست همه اینجوری باشن
من روی meta quest 2 کلی بازی خوب بازی کردم که خب چندتاشو شما عنوان کردی
بازی هایی مثل dead secon- path warrior -eleven table tennis- evil 4- half life alyx -papulation one -asgard wrath و کلی بازی های خوب دیگه هست
نمیگم ارزش نداره خریدش یا داره ولی برای تجربه ی گیمینگ موقت چیز خوبیه
من فیلم هامو با کوئست ۲ میبینم واقعا لذت بخشه
بنظرم اگر خواستید برای فیلم دیدن vr خوب بخرید برید تو کار pico 4
واقعا با کیفیته لنزهاش

• Cool
Reactions: ALI PUNKER
این ایده که از الان فک میکنید متاورس کلا نابوده کلا چرته چه خوشتون بیاد چه نه در اینده این بخشی از سیستم سرگرمی و از اون مهمتر بخشی از شبکه های اجتماعی خواهد بود فقط هم متا رو در نظر نگیرید درسته سرمایه گزاری سنگینی کرده و به اون نتیجه دلخواه نرسیده (دلیلشم اینه دنیا هنوز براش اماده نیست فراگیر نمیشه ) ولی فقط این یه شرکت تعیین کننده نیست ضمن اینکه اینده صنعت کریپتو و قیمتش به شدت درش دخیل خواهد بود
حالا قیمت جدید کسی داره ؟

کلا بازار کنسول و گیم دزد بازار شده و عشقی قیمت میزنن
مثلا دسته ی دوال سنس اج که 200 دلار هست باید زیر 10 میلیون قیمت بخوره و اکسسوری هم هست و کنسول نیست به هر قیمتی مشتری مجبور باشه بخره !!!ولی میان 16 میلیون قیمت میزنن !!! واقعا تو همچین بازاری که فقط فکر خالی کردن جیب ملت هستن آدم دلش نمیخواد هیچی بخره البته شاید یک سری هستن که این پولارو میدن که اینا هم همچین اتیکت قیمتی میزنن !!!
VR2 هم همین داستانه !!!

• Like
Reactions: blak
کلا بازار کنسول و گیم دزد بازار شده و عشقی قیمت میزنن
مثلا دسته ی دوال سنس اج که 200 دلار هست باید زیر 10 میلیون قیمت بخوره و اکسسوری هم هست و کنسول نیست به هر قیمتی مشتری مجبور باشه بخره !!!ولی میان 16 میلیون قیمت میزنن !!! واقعا تو همچین بازاری که فقط فکر خالی کردن جیب ملت هستن آدم دلش نمیخواد هیچی بخره البته شاید یک سری هستن که این پولارو میدن که اینا هم همچین اتیکت قیمتی میزنن !!!
VR2 هم همین داستانه !!!
به نظرم این حرف که بگیم دزدبازار قشنگ نیست. من خودم توی صنف الکتریکی مغازه دارم. ما قیمتو براساس قیمت خرید روز تعیین می کنیم که اونم دست ما نیست. ون ما باید بفروشم و هزینه و سود برداریم و همونو مجدد جایگزین کنیم. نکنیم باید مغازه رو تعطیل کنیم.
شما خودتونم بخوایید وسیله ای که دارین بفروشین براساس قیمت روز همون وسیله قیمت میذارید. مغازه داری هم همینه. قیمت از اون سرشاخه های بالا که وارد می کنن تغییر می کنه نه مغازه دار جز.
متاسفانه مردم ما تصور منفی و غلطی از مغازه داری دارن.

به نظرم این حرف که بگیم دزدبازار قشنگ نیست. من خودم توی صنف الکتریکی مغازه دارم. ما قیمتو براساس قیمت خرید روز تعیین می کنیم که اونم دست ما نیست. ون ما باید بفروشم و هزینه و سود برداریم و همونو مجدد جایگزین کنیم. نکنیم باید مغازه رو تعطیل کنیم.
شما خودتونم بخوایید وسیله ای که دارین بفروشین براساس قیمت روز همون وسیله قیمت میذارید. مغازه داری هم همینه. قیمت از اون سرشاخه های بالا که وارد می کنن تغییر می کنه نه مغازه دار جز.
کلا مردم ما طبیعتشون اینجوریه
دوس دارن همه چیو ارزون بخرن گرون بفروشن
مثلا نمونه بارزش همین ثبت نام ایران خودرو هستش نزدیک ۱ میلیون نفر حساب وکالتی پول ریختن از زمین و زمان هم شاکی هستن نمیدونم ماشین قیمتش نباید بالا بره بعد تو قرعه کشی ماشین به نامش درمیاد میبینی فرداش تو دیوار از قیمت بازار ازاد هم گرونتر گزاشته
همین کنسول شما برو دیوار ببین دست دومش رو از اکبندش گرونتر گزاشتن انگار آسمون جر خورده فقط برا ایشون از آسمون کنسول افتاده
کلا الان مردم ایران تو هر خانواده ای یکی دو تا دلال دارن باعث و بانیش هم همین دیوار هستش کمترین و کوچولوترین دلال های خانواده الان زدن تو کار گوشی موبایل

کلا مردم ما طبیعتشون اینجوریه
دوس دارن همه چیو ارزون بخرن گرون بفروشن
مثلا نمونه بارزش همین ثبت نام ایران خودرو هستش نزدیک ۱ میلیون نفر حساب وکالتی پول ریختن از زمین و زمان هم شاکی هستن نمیدونم ماشین قیمتش نباید بالا بره بعد تو قرعه کشی ماشین به نامش درمیاد میبینی فرداش تو دیوار از قیمت بازار ازاد هم گرونتر گزاشته
همین کنسول شما برو دیوار ببین دست دومش رو از اکبندش گرونتر گزاشتن انگار آسمون جر خورده فقط برا ایشون از آسمون کنسول افتاده
کلا الان مردم ایران تو هر خانواده ای یکی دو تا دلال دارن باعث و بانیش هم همین دیوار هستش کمترین و کوچولوترین دلال های خانواده الان زدن تو کار گوشی موبایل
#حق
دیوار =پرورش دلال
بارها گفتم این دیوار فیلتر کنن قیمت همه چیز کاهشی میشه
الان تو دیوار طرف بازیو میزاره فروش از مغازه دار قیمتش بیشتره کنسول دیگه بماند
هرچند من فقط مردم مقصر نمیدونم این دولته که مردم دلال کرده
تو تمام زمینه ها هم نفوذ کردن 😐😡

تقصیر دیوار چیه راه حل میدین تعطیل کنن. تقصیر اقتصاد کثافت کشیده شده مملکت هست که طرف برا اینکه ارزش پولش کمتر از فردا نشه حاضر هر چیزی بخره چند وقت بعدش بفروشه.
اقتصاد ما دلال پروره تقصیر رو گردن مردم نندازین...

اتفاقا صنف بازاری خیلی از این بلاها رو سر ملت آوردن...جنس که گرون میشه به همون نسبت هم میخوان سودشون از فروش جنس بیشتر بشه !!! هیچ رحمی هم ندارن تا جایی که بتونن گرون بدن میدن
همین دیوار که میگید اکثرشون همین مغازه دار ها و بازاری ها هستن اگر توی فروش توی دیوار انصاف داشتن توی فروش توی مغازه شونم انصاف دارن
حالا شما یا تعدادی دیگه از بچه های اینجا آدم های درستی هستن به کنار
در ضمن اینی هم که همه چی رو بندازیم گردن وارد کننده غلط هست چون وارد کننده اگر قیمت چرت و پرت روی جنس اش بزاره نمیتونه به صورت عمده توی بازار بفروشه و چون هزینه بالا هم کرده ضرر میکنه پس مجبوره با سود معقول بفروشه بعد هم وارد کننده های عمده معمولا روال کارشون مشخصه و در بازار هم شناخته شده هستن و اعتبارشون براشون مهمه
متاسفانه از وقتی چیزی به اسم اینترنت به دست کسبه ی بازار افتاد ملت بدبخت شدن چند روز پیش رفتم یک هارد بخرم مغازه دار اول میره قیمت سایت دیجی کالا و ایمالز و تروب رو سرچ میکنه بعد یک قیمتی اون وسط میگه !!!! این چجور فروشنده ایه که خودش نمیتونه روی جنس خودش قیمت بده !!! متاسفانه مردم ما یاد نگرفتن از اینترنت نباید برای دلالی دلار و سکه و جنس و ... استفاده کرد کاری که مردم در هیچ جای دنیا نمیکنن ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arios 22
اتفاقا صنف بازاری خیلی از این بلاها رو سر ملت آوردن...جنس که گرون میشه به همون نسبت هم میخوان سودشون از فروش جنس بیشتر بشه !!! هیچ رحمی هم ندارن تا جایی که بتونن گرون بدن میدن
همین دیوار که میگید اکثرشون همین مغازه دار ها و بازاری ها هستن اگر توی فروش توی دیوار انصاف داشتن توی فروش توی مغازه شونم انصاف دارن
حالا شما یا تعدادی دیگه از بچه های اینجا آدم های درستی هستن به کنار
در ضمن اینی هم که همه چی رو بندازیم گردن وارد کننده غلط هست چون وارد کننده اگر قیمت چرت و پرت روی جنس اش بزاره نمیتونه به صورت عمده توی بازار بفروشه و چون هزینه بالا هم کرده ضرر میکنه پس مجبوره با سود معقول بفروشه بعد هم وارد کننده های عمده معمولا روال کارشون مشخصه و در بازار هم شناخته شده هستن و اعتبارشون براشون مهمه
متاسفانه از وقتی چیزی به اسم اینترنت به دست کسبه ی بازار افتاد ملت بدبخت شدن چند روز پیش رفتم یک هارد بخرم مغازه دار اول میره قیمت سایت دیجی کالا و ایمالز و تروب رو سرچ میکنه بعد یک قیمتی اون وسط میگه !!!! این چجور فروشنده ایه که خودش نمیتونه روی جنس خودش قیمت بده !!! متاسفانه مردم ما یاد نگرفتن از اینترنت نباید برای دلالی دلار و سکه و جنس و ... استفاده کرد کاری که مردم در هیچ جای دنیا نمیکنن ...
مورد اول اینکه بگین صنف بازاری غلطه. توی هر مجموعه ای خوب هست بد هم هست پس درست نیست کلی حرف بزنید.
و اینکه اساسا ملاک قیمت گذاری قیمت خرید روز هست. ما هر چی قیمت خرید روز از شرکت باشه روش بین 10 تا 25 درصد (بلکه مواردی زیر 10 درصد و درنظر داشته باشید که 10 تا 25 درصد ناخالص هست) براساس نوع جنس میکشیم و میفروشیم. و ربطی به بی رحمی و این حرفا نداره. بیزینس کار دلی نیست!!! کار سود و منفعته.
دومین مورد اینکه حرفتون تاحدی درسته که وارد کننده قیمت چرت و پرت نمیده . واردکننده بر اساس قیمت دلار و هزینه های واردات روز قیمت گذاری روز انجام میده و پخش میشه. اصلا حرف این نیست که واردکننده هم مقصره!!! اونم مقصر نیست درواقع. ولی سواستفاده چی هم هست. واردکننده دلار میخره میره باهاش جنس وارد می کنه هزینه مالیات و گمرک و حمل ونقل و کارمند و غیره میده. شاید متوجه نشده باشید اما دولت تعرفه واردات رو توی خیلی از جنسا افزایش داد.
سومین مورد حرفتون درسته فضای مجازی جو روانی بدی درست می کنه برای قیمت متاسفانه.
مثالی که بزنم خدمتتون از کسب و کار خودم
توی یک ماه قبل از عید مس وحشتناک گرون شد و تعرفه ارز نمیایی برداشته شد و دلار هم که خودتون دید. قیمت انواع سیم و کابل 50 60 درصد بلکه بیشتر افزایش داشت. خب مقصر کیه؟ کارخونه باید مس بخره. من مغازه دار باید سیم و کابل داشته باشم و مصرف کننده نیاز داره.
نه کارخونه با اون همه کارگر میتونه خرید مس و تولید رو متوقف کنه نه من فروشنده می تونم جنس نیارم مغازه.
اینو مطمین باشد که وقتی تورم این چنینی ایجاد میشه اولین نفر من مغازه دار ضرر می کنم. الان شاید سیم و کابلهای من شاید 60 درصد اومده باشه روش اما من کاملا متضرر شدم . به این دلیل که
1) من کلی فروش داشتم و الان باید جایگزین کنم که به خاطر تورم سنگین به قیمت بالاتر ازقیمت فروشم باید بخرم و عملا اگر 10 تا فروختم الان 6 تا میتونم جایگزین کنم و بدونید که جنس یدونه دوتا نیست حجم کالا بالاست من خودم بالای 2000 قلم جنس دارم.
2) حجم فروش کاهش قابل توجهی پیدا می کنه و خریدار کم میشه.
3|) حاشیه سود میاد پایین. چون مجبوریم که سود کمتر بگیریم که مشتری خرید کنه
4) هزینه های جاری مغازه افزایش پیدا می کنه مثل اجاره بها، هزینه های حمل و نقل و مواردی از این دست
5) اختلافی قیمتی بین مغازه به خاطر خرید قدیم و جدید زیاد میشه و ایجاد بدبینی وکاهش اعتبار میکنه
6) منم خودم یه مشتری هستم مثل شما توی مغازه دیگه. پس جنس بره بالا منم باید چیزای دیگه رو گرونتر بخرم
7) مجموعه درصد سود به نسبت پول سرمایه گذاری شده کاهش پیدا میکنه

تنها مقصر وضع موجود فقط حکومت و سیاست گذاری های غلطشه.
نه من نه شما نه واردکننده نه پخش کننده نه فروشنده هیچکدوم مقصر حقیقی نیستن هرچند که میتونن جو رو خرابتر کنن اما باز مقصر اصلی فقط حکومت هست.
شما خودتون هم دیدین توی دنیا که کمبود کنسول شد براش بازار سیاه درست شد و به قیمتایی بالاتر از قیمت مصوب هم فروخته شد اونم توی خود کشورای غربی و توی سایتایی مثل ebay

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or