قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوستان میان بحثتون یه سوال داشتم
الان ارزانترین روش خرید بازیهاش همون ظرفیت یک هستش؟
قیمتش حدودا چند درمیاد
اینطور که تو سایتها میبینم اکثرا ظرفیت یک ناموجود میزنه
اونایی که کنسولو خریدن میشه در مورد خرید بازیاش یه توضیحی بدن ببینیم مقرون به صرفست یانه؟

• Like
Reactions: Arash-S212
قیمتش حدودا چند درمیاد
اونایی که کنسولو خریدن میشه در مورد خرید بازیاش یه توضیحی بدن ببینیم مقرون به صرفست یانه؟
به نظرم ظرفیت ۱ اصلا نمیارزه و ارزش نداره ، کنسول به خطر میوفته ، البته خیلی ها هستن استفاده میکنن و مشکلی پیش نیومده ولی من نتونستم ریسک اش رو بپذیرم حقیقتا :D
من خودم اشتراک نخل پلاس گرفتم خیلی راضیم مخصوصا اگه التیمیت بگیرین که همش ظ ۲ هست ، اگر براتون مهم نباشه تروفی ها روی اکانت خودتون بیاد و غیره اشتراک عادی اش هم کافیه ، اگر اولویت بازی های داستانی باشه و کلا بازی های روز خیلی میارزه اشتراکش ، برای توضیحات کامل تر هم میتونید به سایتش برین بیشتر سوال هارو توضیح داده
Btw : i didn't receive anything to make an AD for nakhl market :D just my experience

قیمتش حدودا چند درمیاد
ظرفیت ۱ دقیقا مثل ظرف یک بار مصرفه باید دستگاهت همیشه افلاین باشه انلاین بشی قفل میشه دیگه بدرد نمیخوره فقط هم برای بازی های داستانی و غیر انلاین بدرد میخوره معمولا قیمتاش از ۵۰ تا ۱۵۰ تومنه دیگه پرش ۲۰۰
اگه دنبال خرید فروش گشتن از این داستانا نیستی اره بصرفس ولی از جای مطمعا بگیر اذیتت نکن

قیمتش حدودا چند درمیاد
سلام
بنظرم فعلا بهترین راه تجربه بازیا پلاس اکسترا + سالی یکی دوتا بازی مورد علاقه ظرفیت ۲ هست
خودم همینجوری بازی میکنم و راضیم

این روشهایی که دوستان گفتن برای منی که زیاد اهل بازیای داستانی هستم کارساز نیست
اکانت اشتراکیها که حق انخاب رو به خودتون نمیده
میمونه فقط بازیهای اکانت ظرفیت 2 که اونم بین 700 الی 2 تومنه بستگی به جدید بودن بازی داره
من بیشتر دوس دارم بازیایی که قبلا بازی کردم یه مدت دیگه دوباره ریپلی کنم

میمونه فقط بازیهای اکانت ظرفیت 2 که اونم بین 700 الی 2 تومنه بستگی به جدید بودن بازی داره
ظرفیت ۲ بهترین گزینه است برات
هر موقع خواستی باز میتونی بازی کنی توی اکانت خودت
آفلاین و آنلاین

• Like
Reactions: dooste.man83
اکسترا به اندازه کافی بازی میاد روش که با سلیقتون سازگار باشه اگه بازیارو میخواید بعدا باز برید بهترین گزینه اکستراس بعدش خرید خود بازیا بصورت ظرفیتی
ولی اگه صرفا بحث بازی کردن باشه بهترین گزینه خرید پلاس اکسترا هست بازیای بزرگ و انحصاری هم معمولا مغازه ها برای اجاره دارن هفته ای ۵۰-۷۰ تومن یا از کانالایی که اکانت اجاره میدن اجاره کنید
دیگه در غیر اینصورت باید بازیو ظرفیت ۲-۳ بخرید که هروقت خواستید بازی کنید اگه بحث دوباره رفتن بازیا باشه که عملا ظرفیت ۱ هم به کارتون نمیاد چون بعد انلاین شدن قفل میشه از نظر من کسی بتونه هزینه کنه ps5 و سری اس بگیره فقط یه هزینه یکو نیمی درسال واسه پلاس اکسترا و گیم پس داره دیگه انقدر هر ماه رو هردو سرویس بازی میاد که وقت نمیکنید حتی اونایی که مورد علاقتون هستن رو برید

منم یه نظری دارم ولی شاید الان تو همین فروم خیلیا مخالف نظرم باشن ولی خب من اینجوریم نمیدونم
من کلا با سرویس اشتراکی مشکل دارم حقیقتش وقتی یه بازیو میخوام بکنم دوس دارم کلا اون اکانت بگیرم و مالکیت برای خودم باشه تا اینکه فقط اجازه بازی کردنشو داشته باشم تا یه مدت مشخصی حاضرم حتی اکانت هکی یا قانونی بگیرم ولی سمت اینجور سرویسا نرم با اینکه خیلی بصرفن هر چند خودمم خیلی اونقدر دیگه مثل قبل وقت گیم ندارم برای همینم زمانی که ایکس باکس سری اس داشتم نتونستم گیم پس اوکی شم واقعا گیم پس عالی بود ولی من نتونستم کلا با فرمتش راه بیام چه الانم با پلی با پلاس نمیتونم اوکی شم اشتراک نخل پلاسم که بچه های اینجا معرفی کردن هم تست کردم با اینکه اونم اوکی بود ولی نتونستم کلا با اونم اوکی شم نمیدونم شاید من اینطوریم!

برام ۴۸ بیارید چون ۵۰ هست
ایشالا که بشه زمان هزارتومن من شخصا از خدام هست
همون ۴۸ ۵۰ فعلا فیکسش میکنن کسری بودجه رو هم فعلا جمع می کنن ملت هم که حوشحالن از ۶۰ تومن شده ۵۰ تومن.اینا کارشونو بلدن

• Like
Reactions: aidin0000
برام ۴۸ بیارید چون ۵۰ هست
ایشالا که بشه زمان هزارتومن من شخصا از خدام هست
داداش هنوز دلار 48500 میخوای :D چون شده 46800
فردا سقوط آزاد بیشتری رو خواهیم داشت با این توافق ایران
امیدوارم پایین تر بیاد ملت نفس بکشن
خب کم کم باید خودمون رو برای ps5 با قیمت 25 آماده کنیم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن