قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
شما که کاسبی ناله میکنی ما که کارمندیم با ماهی 18 تومن چه گلی به سرمون بگیریم
ینی منی که شغلم آزاده وضعیتم بهتره!!
هر چی تورم بیشتر بشه وجنسا گرونتر، منی که شغلم آزاده بیشتر ضرر میکنم

داشتم یاد قدیم میکردم چشمم خورد به این
View attachment 284991View attachment 284992
عجب 😢😐
من تصمیم گرفتم کنسول بگیرم یک هفته بعد رفتم توپخونه با 500 تومن ps3 و xbox arcade خریدم اومدم خونه تازه دانشجو و بیکار هم بودم ولی یکی از بهترین روزای زندگیم بود نه ترس کنسول دست دوم و خراب داشتم نه دنبال مهلت تست و گارانتی بودم و نه پولی جمع کردم نه از جایی زدم نه دنبال تاپیک قیمت کنسول و قیمت جهانی بودم و نه نگران بازی بودم براش
بشینیم خاطراتمون رو بنویسیم حداقل نسل بعدی بفهمه یک همچین روزایی هم بوده ...

آخرین ویرایش:
من تصمیم گرفتم کنسول بگیرم یک هفته بعد رفتم توپخونه با 500 تومن ps3 و xbox arcade خریدم اومدم خونه تازه دانشجو و بیکار هم بودم ولی یکی از بهترین روزای زندگیم بود نه ترس کنسول دست دوم و خراب داشتم نه دنبال مهلت تست و گارانتی بودم و نه پولی جمع کردم نه از جایی زدم نه دنبال تاپیک قیمت کنسول و قیمت جهانی بودم و نه نگران بازی بودم براش
بشینیم خاطراتمون رو بنویسیم حداقل نسل بعدی بفهمه یک همچین روزایی هم بوده ...
( نه خبری از آنباکس بود ...🤣😂)

یادش بخیر مجله بازی نما چقدر میخریدم
حیف که دیگه چاپ نشد خیلی خوب بود 🎮🎮🎮
این خبر مال دنیای بازی بود😅
اصلا اون موقع یه حس حال عجیبی بود
بازی رایانه بازی نما دنیای بازی و...... حداقل حسرت به دل نمیمیریم
جالب اون موقع جو بازی سنتر اصلا یه جوری شلوغ بود که بیا ببین تایپیک بازی میزدی تا فرداش ۵۰ صفحه میرفت جلو ۲۴ ملت انلاین بودن دیوار نبود همه تو این سایت بازی کنسول قطعه کامپیوتر و...میفروختن
خیلی داغ بود
خلاصه اینجا رو کردیم خارج از تایپیک مدیر پاک نکن اینا دل نوشتس 🥲
خارج ازتایپیک هم که به خاطره پیوست

من تصمیم گرفتم کنسول بگیرم یک هفته بعد رفتم توپخونه با 500 تومن ps3 و xbox arcade خریدم اومدم خونه تازه دانشجو و بیکار هم بودم ولی یکی از بهترین روزای زندگیم بود نه ترس کنسول دست دوم و خراب داشتم نه دنبال مهلت تست و گارانتی بودم و نه پولی جمع کردم نه از جایی زدم نه دنبال تاپیک قیمت کنسول و قیمت جهانی بودم...
ببخشید،اونوقت برام سوال پیش میاد پ چجوری کنسول خریدی؟! نذری میدادن؟ :)

• Smile
Reactions: ALI PUNKER
ببخشید،اونوقت برام سوال پیش میاد پ چجوری کنسول خریدی؟! نذری میدادن؟ :)
بنده خدا راست میگه
من اولین کنسولم رو با پول ته جیبم خریدم
نه که پول دار باشم
ولی اون موقع تفریحات اینجوری نجومی نبود

این خبر مال دنیای بازی بود😅
اصلا اون موقع یه حس حال عجیبی بود
بازی رایانه بازی نما دنیای بازی و...... حداقل حسرت به دل نمیمیریم
جالب اون موقع جو بازی سنتر اصلا یه جوری شلوغ بود که بیا ببین تایپیک بازی میزدی تا فرداش ۵۰ صفحه میرفت جلو ۲۴ ملت انلاین بودن دیوار نبود همه تو این سایت بازی کنسول قطعه کامپیوتر و...میفروختن
خیلی داغ بود
خلاصه اینجا رو کردیم خارج از تایپیک مدیر پاک نکن اینا دل نوشتس 🥲
خارج ازتایپیک هم که به خاطره پیوست
کاربر 619 که اسمش کسری بود
کاربر victarion
کاربر pandora tomorow
کاربر fratos
کاربر fardin
Gartal
ممد فروبری و
خیلی های دیگه که همیشه فعال بودن و بحث های کنسولی شون ساعتها طول میکشید
بازیسنتر از لحظه شروع به جز گیمینگ که واقعا تک بودن، تو موضوعات غیر گیمینگ مثل ورزش،سینما،انیمه و سریال پر از کاربرای حرفه ای و با سواد بوده و هست که اکثرا درگیر خانواده و مشکلات زندگیشونن و خبری ازشون نیست
Pes x
Uncharted 1
Gears 1
heavenly sword
Def jam icon
پاساژ لباف توپخونه
مجله بازی رایانه
پرشین تولز
انیم ورلد
یادش بخیر
شرمنده اگه جاش نبود و من پر حرفی کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند