قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دقیقا رفیق من 4 شنبه زنگ زد گفت قیمت دلارو دیدی
برم ps5 بخرم
هیچی دیگه مارو برداشت برد یه ps5 خرید 29 تومن با گارانتی و بازس hogwart شد 34/700
همین آدم تا قبل افزایش و وضع نت برنامه ای برای خرید نداشت و میگفت کی تو این وضع نت میره کنسول میخره
جالبه اونجا که بودیم دقیقا 2 تا کنسول جلو خودمون خریدن
من شاید تا الان بالای 300 تا جنس اینترنتی فروختم فروشنده هم نیستم و همیشه اجناس دست دوم خودم بوده همیشه توی گرونی فروختم یعنی توی دلار ثابت یا باید مفت می دادم تا بره یا باد می کرد اما توی گرونی به ساعت می فروشم
بر عکس اما خودم همیشه توی دلار ثابت یا رکود بازار خرید می کنم 18 سالم بود تا الان هیچ موقع شب عید خرید نکردم مگه اینکه واقعا قیمت مناسب بوده مشابه پارسال که PS5 بر عکس شب عید ارزون شد سری 11 قیمت 19 تومن نزدیک به کف ترین ها بود البته بعد عید شد 18 تومن اما دلارم بالاتر رفت

• Like
Reactions: pedram_sad and VICE
عزیز یه شلغمم سر کار باشه بعد ۴۰ سال میتونه تو مناسبتای خاص ۶ ۷ میلیون ادم بیاره ازش حمایت کنن.این که میگن ۲۰ میلیون اومدن بیرون توجه نکن.عدد سازی برای اینا کاری نداره.
اونکه صدالبته مشکل من اینجاس که اون مثلا ۲۰. میلیون چه وعده ی بهشون دادن که اینجوری جر میدن خودشونو از چی دارن دفاع میکنن از دلار ۵۰ تومن تورم سه رقمی لگن های ۳۰۰ ۴۰۰ میلیونی خونه متری ۴۰ ۵۰ میلیونی امنیت ازادی ارامش و.....
۱ دلیل منطقی بیارن منم میرم
باهاشون حرف بزنی خودشونم نمیدونن چرا 😐
اصن بگیم قبول ۲۰ میلیون اومدن
خب ۶۵ ملیون هم نیومدن دیگه ،اینو چجوری توجیه میکنید ؟
تو اینجا حق با اقلیته
اون ۲۰ میلیون میفهمند بلا نسبت این جمع ۶۰ میلیون نفهمند

در راستای حرف شما
ونزوئلا هم این مسیر مارو جلوتر رفته هرچند یه مقدار ارزش پولش بهتر از ایران شده و بعداز ایران به مقام دوم رسیده 😂
ولی چرا این حرفو زدم الان ونزوئلا خیلی از خونه ها خالیه کسی دیگه توش زندگی نمیکنه فقط قیمتاش رفته بالا و خریدار نیست چون همه به فکر مهاجرت هستن انواع ماشین ها گوشه خیابون خوابیده چون کسی دیگه پول بنزین نداره که باکشو پر کنه و.....
بعد یه عده احمق خوشحال میشن قیمت ملک طلا ماشین میره بالا دریغ از کمی تفکر که اخرش چی الان دولت داره با زور التماس مملکت نگه میداره ولی بالاخره شلنگ تورم در میره کل ایران آب میبره
یه سرچی تو یوتو... بزنید درباره ونزوئلا اینده ایران میبینید
فقط یک سوال برام پیش اومد این ........ رفتن یوم الله تو ایران زندگی میکنن ؟ دلار طلا تو محلشون چنده خونه متری چنده ماشین چنده بگید ما هم بیایم اونجا
تا زمانی که این افراد داخل جامعه هستن همین وضعه
ولی ما میخواییم لخت شیم 😉
با حرفتون موافقم
همینجوری بخواد گرون بشه حدی میرسه که اون موقع یا مردم به حد انفجار میرسن یا به قول شما همه مهاجرت میکنن و خونه ها و ماشینها و ... بدون خریدار میمونه و اون موقع دیگه تورم منفی هست .

• Like
Reactions: blak
فکر کن اینهمه پول بعدی بعد یه ساعت سردرد بگیری :))
البته قیمت نوبرانه اس
بحث سردرد و حالت تهوع و اینکه بعد استفاده قشنگ یک روز حالت بده به کنار بازی بدرد بخور هم نداره
همیشه اول عرضه چند تا عنوان خوب براش میاد و بعد دیگه بازی خوب سالی یک دونه به زور براش بیاد . خود من VR رو که خریدم بعد یک هفته پشیمون شدم و با چه بدبختی فروختمش چون مشتری نداشت و اونی هم که خرید میدونم بعد یک هفته باز گزاشت برای فروش تازه اون موقع قیمتش 6 تا 8 تومن بود
در ضمن مهمترین نکته اینکه برای بازی های VR دیگه بازی ظرفیتی توی بازار گیر نمیاد و باید با دلار 50 تومنی از استور بخری که معمولا بازی های خوبش هم قیمت بقیه بازی های AAA هست یعنی واسه یک بازی باید بری 3 یا 3.5 میلیون پول بدی پول خود عینک هم که با توجه به هم قیمت بودن با کنسول پس همون حدود 30 تومن قیمت خواهد داشت
در ضمن اون سیمی که ازش آویزونه علاقه ی عجیبی داره که دور پاتون بپیچه و بزنتون زمین یا بره زیر پاتون و خود عینک و سیمش داغون بشه و تقریبا هیچ کاریشم نمیتونید بکنید چون در هر حالت ازتون آویزونه :D همه دنیا عینک هاشون وایرلس شده با قیمت کمتر اما سونی هنوز عینک سیمی رو 550 دلار میندازه به ملت ... طوری که صدای همه ی سایت های نقد کننده هم در اومده ....باور کنید این عینک ها vr در دنیا مهمترین دلیل استقبال ازش فقط دیدن فیلم های خاک بر سری بود :D این رو من نمیگم توی فروم های خارجی خودشون نوشتن 8-> که البته PS VR این قابلیتم نداره به PC هم که وصل نمیشه

آخرین ویرایش:
در زمینه گیم البته سونی می دونه که ملت از نبود محتوا برای PSVR1 شاکی شدن و قول عرضه بیش از 200 بازی برای PSVR2 رو داده (نه که همش 1st Party باشن).
در زمینه سیم که خوب نقد بر این مورد وارد هست.
در زمینه استفاده VR و فیلم های خاک برسری که کاملا این موضوع اشتباه اه. عمده افراد برای بازی و Simulation این هدست ها رو خریداری می کنن.

ولی موضوعی که به طور کل در مورد VR هست اینه که کلا گیم کم داره و گیم AAA خیلی خیلی کم داره.
kwdteppu2eia1.png

در زمینه گیم البته سونی می دونه که ملت از نبود محتوا برای PSVR1 شاکی شدن و قول عرضه بیش از 200 بازی برای PSVR2 رو داده (نه که همش 1st Party باشن).
در زمینه سیم که خوب نقد بر این مورد وارد هست.
در زمینه استفاده VR و فیلم های خاک برسری که کاملا این موضوع اشتباه اه. عمده افراد برای بازی و Simulation این هدست ها رو خریداری می کنن.

ولی موضوعی که به طور کل در مورد VR هست اینه که کلا گیم کم داره و گیم AAA خیلی خیلی کم داره.
View attachment 284808
خدایی شرکت متا خیلی در رشد بازار VR تلاش کرده و بنظرم بزرگترین بازار رو در اختیار داره
ولی متاسفانه یک شرکت کافی نیست

امروز از توش‌‌کن خونه برای یکی از بچه‌ها خریدیم ۳۰ تومن. ریجن اروپا و دیسک خور (استاندارد)
قیمتا رو اول پرسیدیم. خیلیاشون می‌گفتن ۳۵. قشنگ تیز کردن واس ملت. دلار هم بره بالا. مگه رو ۵۵۰ دلار چقدر اثر می‌ذاره؟😁

واقعا هشپام ریخت کف زمین و مُرد.

رفتید سمت اون منطقه قیمتی که می‌شنوید رو باور نکنید. دست به یکی کردن که فقط فرو کنن.

• Like
  • Smile
Reactions: ALI PUNKER and blak
امروز از توش‌‌کن خونه برای یکی از بچه‌ها خریدیم ۳۰ تومن. ریجن اروپا و دیسک خور (استاندارد)
قیمتا رو اول پرسیدیم. خیلیاشون می‌گفتن ۳۵. قشنگ تیز کردن واس ملت. دلار هم بره بالا. مگه رو ۵۵۰ دلار چقدر اثر می‌ذاره؟😁

واقعا هشپام ریخت کف زمین و مُرد.

رفتید سمت اون منطقه قیمتی که می‌شنوید رو باور نکنید. دست به یکی کردن که فقط فرو کنن.
چه دل بزرگی دارین توپ خونه اکثرا دستگاه کم کار و در حد نو رو جای اکبند میفروشن

کلا همه چیز تو این مملکت الکی گرونه. مثلا پراید چجوری ۳۰۰ میلیونه اخه. حالا این که دیگه جای خود داره

توی این کشور یک قانون از بالا به پایینی وجود داره که میگه

"کاری میکنیم که به هر عددی بگید ارزون، فقط به ما زمان بدید!"

مطمئن باش یک روزی میرسه که حسرت همین پراید 300 تومانی رو بخوریم و به این قیمت بگیم ارزون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or